קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. האם יהיה שחקן מתאזרח בנבחרת ?
    על ידי Hoobastank בפורום כדורגל
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 20:05
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 23:06
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 14:21
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

זה יהיה קצר - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

[QUOTE=_AnGi_;6998432
    העיקר שתישאר בדיוק כמו שאתה ושאפילו לרגע לא תשקול לשנות את עצמך למען מישהי!!![/QUOTE]

לפי המשפט האחרון רואים שאת לא מכירה את הנבלה הזו...

ועכשיו לעניין תחשוב על מה שאני אומר לך,יש בך משהו שדומה קצת לי לפני כל דבר שאתה עושה אתה חושב ומריץ מלא תסריטים בראשך מה יקרה עם זה ואם אני יעשה את זה,אז זה לא יהיה טוב וכו' זה נראה כאילו אתה מנסה לעשות הכל כדי שהצד השני יהיה מרוצה וחס וחלילה לא ירצה להיפרד וזה מראה על נואשות ילד...המטרה שלי פה היא להראות לך שזה לא בריא בעצם במערכת יחסים אמיתית אתה צריך להראות מי אתה באמת ולא לחשוש מכל צעד שאתה עושה,אולי תריבו על דברים יותר אבל אני טוען שמריבות זה טוב,כי בלי זה מערכות היחסים שלך לא יציבות וכל פעם תהיה עם מישהי תקופה קצרה ואז זהו יגמר....

וכן לפי המד זבל נשאר לך עוד 57 יום לסבול אותי עד שאני יוצא לקורס קצינים וביי ביי פורום וחיים
    נערך לאחרונה על ידי Aviv2222; 14-08-2011 בשעה 21:52.
    [CENTER]

2. קישורים ממומנים

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    חחח אני לא יודע אם להסמיק או סתם לצחוק לעצמי בשקט..
    הבעיה היא לא שאני לא מחפש, ואוי כמה חיפשתי..
    הבעיה היא שאני יודע להיות גמיש אני יודע לקחת צעד אחורה ואני יודע להיות סבלני אבל באיזה שלב משום מקום ובאמת משום מקום זה מתפורר אחרי שהכל הולך יפה מאוד, אני כבר לא יודע לשים את האצבע על נקודת השבירה הרבה מאוד זמן עשיתי עם עצמי חשבון נפש ובדקתי מה אני עושה לא נכון ובאמת מכל הלב אני לא יודע.
    החצי השני תמיד מאבד עיניין ואני לא יודע למה!
    יפה שאתה עושה חשבון נפש עם עצמך, אך לא נדמה לי שהבת זוג שלך עשתה את אותו הדבר.
    שמע אני בגילך ואני נמצאת בזוגיות טובה (אפילו מאוד) כבר למעלה מ 7 שנים, אין באפשרותי להצביע על דברים ספציפיים שמחזקים את הזוגיות, אני לא מתנה משמיים ואני מתעצבנת מהר מאוד אך גם לחבר שלי לא חסר, עם הזמן אנחנו למדנו שיותר חשוב לי הקשר מאשר להתעקש על וילון בצבע כחול (סתם דוג'..) כי ככה בא לי. אלה דברים שאתה חולק רק עם בן/בת זוג שרוצים אותך כמו שאתה רוצה אותם ולא כי הם לא חשבו מספיק לפניי או היו פזיזים במחשבות או מעשים.

אתה ציינת שאת היודע להיות גמיש, לקחת צעד אחורה, להיות סבלני, אך לא מספיק רק צד אחד בזוגיות גם הבת זוג שלך צריכה להיות עם תכונות כמו שלך.

יחד עם זאת אל תשכח שבעולם חומרני כמו שלנו היום רבים מאיתנו מחפשים אתגר (כי כשהכל טוב נדמה לנו שזה נועד לכישלון)

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי _AnGi_ צפיה בהודעה
    יפה שאתה עושה חשבון נפש עם עצמך, אך לא נדמה לי שהבת זוג שלך עשתה את אותו הדבר.
    שמע אני בגילך ואני נמצאת בזוגיות טובה (אפילו מאוד) כבר למעלה מ 7 שנים, אין באפשרותי להצביע על דברים ספציפיים שמחזקים את הזוגיות, אני לא מתנה משמיים ואני מתעצבנת מהר מאוד אך גם לחבר שלי לא חסר, עם הזמן אנחנו למדנו שיותר חשוב לי הקשר מאשר להתעקש על וילון בצבע כחול (סתם דוג'..) כי ככה בא לי. אלה דברים שאתה חולק רק עם בן/בת זוג שרוצים אותך כמו שאתה רוצה אותם ולא כי הם לא חשבו מספיק לפניי או היו פזיזים במחשבות או מעשים.

אתה ציינת שאת היודע להיות גמיש, לקחת צעד אחורה, להיות סבלני, אך לא מספיק רק צד אחד בזוגיות גם הבת זוג שלך צריכה להיות עם תכונות כמו שלך.

יחד עם זאת אל תשכח שבעולם חומרני כמו שלנו היום רבים מאיתנו מחפשים אתגר (כי כשהכל טוב נדמה לנו שזה נועד לכישלון)
    אני מודע לכל הנקודות שהעלת.
    ואני לא חדש בתחום (למרות שנידמה שעל כל יום שעובר אני נהיה פחות בקיא בו), מה שמוזר לי הוא שאני עושה מאמצים שהם מעל ומעבר למה שהייתי מצפה לעשות במקרה כזה ותמיד באורך פלא דברים לא מסתדרים בלי סיבה הגיונית, ואני לא בן אדם שמוותר בקלות אני לא לוקח סיטואציות כמובנות מאליהן, כמובן שאני עושה את הדברים במידתיות אבל אני לא מרים ידיים בשום אופן אז בעיניין של האתגר אני יכול להגיד בפה מלא שאני די לוקח על עצמי בקלות את הפינה הזאת אבל מאידך גיסא הצד השני תמיד פסיבי ועושה את המעט שיש ביכולתו לעשות, אני לא מאשים חלילה בדבר אף אחד אבל בשלב מסויים דברים כאלו משפיעים ולא בצורה חיובית מידי..
    אגב אני לא מחפש פה מתכון להצלחה, ברור לי שזה לא משהו שאפשר לשרטט על דף ולחיות לפיו אבל אני כן רוצה חוות דעת אמיתית בנוגע לפרספקטיבה אחרת אולי.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

זהו זונחים אותי

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אני מודע לכל הנקודות שהעלת.
    ואני לא חדש בתחום (למרות שנידמה שעל כל יום שעובר אני נהיה פחות בקיא בו), מה שמוזר לי הוא שאני עושה מאמצים שהם מעל ומעבר למה שהייתי מצפה לעשות במקרה כזה ותמיד באורך פלא דברים לא מסתדרים בלי סיבה הגיונית, ואני לא בן אדם שמוותר בקלות אני לא לוקח סיטואציות כמובנות מאליהן, כמובן שאני עושה את הדברים במידתיות אבל אני לא מרים ידיים בשום אופן אז בעיניין של האתגר אני יכול להגיד בפה מלא שאני די לוקח על עצמי בקלות את הפינה הזאת אבל מאידך גיסא הצד השני תמיד פסיבי ועושה את המעט שיש ביכולתו לעשות, אני לא מאשים חלילה בדבר אף אחד אבל בשלב מסויים דברים כאלו משפיעים ולא בצורה חיובית מידי..
    אגב אני לא מחפש פה מתכון להצלחה, ברור לי שזה לא משהו שאפשר לשרטט על דף ולחיות לפיו אבל אני כן רוצה חוות דעת אמיתית בנוגע לפרספקטיבה אחרת אולי.

יכול להיות שאתה מתאמץ יותר מידי, זה שאתה אוהב מישהי לא אומר שהיא צריכה ישר לקבל את הירח והכוכבים.
    אך מצד שני אני כן משאירה מקום למחשבה אולי טרם פגשת את הבחורה שתהיי מוכנה לתת מעצמה כפי שאתה עושה זאת.

אתה מחפש פרספקטיבה?!? תנסה להיות מניאק, לא לרדוף אחרי הבחורה (ידוע מראש שיהיו כאלה שזה ידחה אותן, אבל אם ניסית בדרך הטובה ולא הלך, הגיע הזמן לעשות שינוי של 180 מעלות ולראות מה יש למין השני להציע לך ולא מה אתה יכול לתת לאחרים.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי _AnGi_ צפיה בהודעה
    יכול להיות שאתה מתאמץ יותר מידי, זה שאתה אוהב מישהי לא אומר שהיא צריכה ישר לקבל את הירח והכוכבים.
    אך מצד שני אני כן משאירה מקום למחשבה אולי טרם פגשת את הבחורה שתהיי מוכנה לתת מעצמה כפי שאתה עושה זאת.

אתה מחפש פרספקטיבה?!? תנסה להיות מניאק, לא לרדוף אחרי הבחורה (ידוע מראש שיהיו כאלה שזה ידחה אותן, אבל אם ניסית בדרך הטובה ולא הלך, הגיע הזמן לעשות שינוי של 180 מעלות ולראות מה יש למין השני להציע לך ולא מה אתה יכול לתת לאחרים.
    אני לא רודף אחרי אף אחת (יותר מידי).
    ואני לא יודע אם אני יכול לשחק את תפקיד המניאק אם להודות על האמת (לא מהבחינה של לשחק את הקשה להשגה), אלא מהבחינה של להתנהג כאילו מישהו חייב לי משהו, פשוט קשה לי לראות את עצמי בתפקיד הזה אם להודות על האמת.

בכל מקרה תודה על ההארה אולי ננסה לתת 30% לרעיון הזה ניראה מה יביא יום

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,434 | הודעות: 8,174,021 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect