חיים המנהל הראשי הכי טוב שהיה אי פעם!
חיים המנהל הראשי הכי טוב שהיה אי פעם!
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
|
|
חבל פורום אטרף הוא פורום ממש טוב.. רק הבעיה שאין הרבה גולשים .. צריך לפרסם את הפורום (*O*)
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
חבל שאתם חושבים שמי שקצת קשה ומנסה לשמור על הרמה הוא זבל \:
אומנם אתה צודק אושרי, אנחנו המשתמשים לא באנו לפה בשבילכם, בשביל ההנהלה.
באנו לפה בשביל הכיף וההנאה שהפורום מספק.
אנחנו לא ממש צריכים כאן ראשיים תאמין לי שנסתדר גם יפה מאוד לבד.
אבל אתם ? הראשיים.. כן צריכים אותנו המשתמשים.. ואני חושב שמגיע לנו יחס קצת יותר מכובד ממה שנותנים לנו, היחס שאנחנו מקבלים זה כאילו אתם הראשיים עושים לנו טובה שאתם בכלל מעיפים ת'ראש לכיוון שלנו.
אז תפסיקו לשחק בזין ולגרבץ ובואו תעשו ת'עבודה שלכם, אתה רואה שכולם מסכימים פה אחד! שההנהלה שלנו חסרת כבוד כלפינו המשתמשים ושאתם באמת לא עושים ת'עבודה כמו שצריך, אז במקום לבוא ולהטיף לנו שאתם עברתם את גיל ההתבגרות בלי אייפון קומו ותעשו ת'עבודה שלכם.
במקום להמשיך להתווכח תתחילו לשנות גישה.
ד"א אושרי מצטער שזה יוצא עליך, זה מדובר עלפי כל הראשיים וההנהלה הגבוהה פה אחד, גם לפי מנהלי אתר וגם כלפי אור "בכבודו ובעצמו".
ואם אני אקבל באן על התגובה הזאת, או אזהרה או קנס, זה רק יוכיח יותר את הטענה שלי שאני צודק.
לשעבר 'Like
זה בסדר שזה יוצא עליי אין לי בכלל בעיה עם זה,אנחנו תמיד שמחים לשמוע ולקבל ביקורת,אחרי הכל אנחנו גם בני אדם.
אתם יותר מדי עסוקים בלהאשים אותנו שאנחנו ככה ואנחנו ככה,אבל מוזר שאף פעם לא שמעתי :" במה אנחנו לא בסדר".
כשאתה אומר :" מזיזים את הראש לכיוונינו" אתה שוכח שאנחנו לא תמיד זמינים לדבר עם משתמש אחד על אחד,או לטפל בבעיה שמשתמש כזה או אחר מתלונן ושזה יהיה לטובתו,כי מה לעשות לפעמים המתלונן לא תמיד צודק ולפעמים ההצעות שלא לא באות בחשבון מסיבות כאלו או אחרות,כל מקרה לגופו אז זה לא אומר שאנחנו לא בסדר.
יש לנו הרבה עבודה,אנחנו אחראים על 3 קטגוריות אם לא יותר(בייחוד שירדו עכשיו שני ראשיים אז כל אחד אחראי על 5 קטגוריות) האם אתה חושב שזה קל?
כמו שאמרתי אני חושב שלכל המתלוננים יש דעה סלקטיבית בגלל שפעם אחת או פעמיים הם או ננזפו או נענשו,או שפשוט מנהל ראשי כזה או אחר לא עשה את מה שהם ציפו שהוא יעשה כי מה לעשות הפורום כאן מורכב מילדים ובדרך כלל אתה רואה שמי שמאייש את הדרגות הגבוהות הם בדרך כלל האנשים הבוגרים,הן בגיל והן באופי,ולכן לפעמים המתלוננים לא :" באותו הראש" של הדרגות הגבוהות(מפקחים ומעלה),ויוצא מצב שהמנהל הראשי בוחר שלא להקשיב לתלונה או לבקשה של משתמש X בגלל שהוא רואה כמה צעדים קדימה שלא כמו המשתמש המתלונן או המציע.