נכתב במקור על ידי DJ Chimp נכון קורע אני יודע גבר לאט לאט No problem..Just tell me when your'e struggling
Professional Spammer Since 2010- מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
haha he knows what is google translate
נכתב במקור על ידי ChangefulAxis haha he knows what is google translate בכיף מתי שיהיה לי איזהו קושי אני יפנה אליך נכתב במקור על ידי IdaNoSs No problem..Just tell me when your'e struggling לא כמוך
נכתב במקור על ידי DJ Chimp בכיף מתי שיהיה לי איזהו קושי אני יפנה אליך לא כמוך You understood what iv'e said?
he doesnt know to speak hebrew to fail Dj...
נכתב במקור על ידי IdaNoSs You understood what iv'e said? כן אחי נכתב במקור על ידי ChangefulAxis he doesnt know to speak hebrew to fail Dj... נכון
נכתב במקור על ידי ChangefulAxis he doesnt know to speak hebrew to fail Dj... גם האנגלית שלך לא משהו סרטון נחמד
נכתב במקור על ידי OneX גם האנגלית שלך לא משהו סרטון נחמד מה רע באנגלית שלי יטמבל?
נכתב במקור על ידי ChangefulAxis מה רע באנגלית שלי יטמבל? הדקדוק והאיות... פרוש לערבית ככה זה אמור להראות: .He doesn't speak Hebrew to אמור להיות too פעם הבאה בדוק את עצמך שלא תצא מפגר
נערך לאחרונה על ידי OneX; 16-08-2011 בשעה 20:47.
יופי לך גבר
נסיון נחמד לומר את המילה האחרונה... הרי לומר סתם שטות זו דרך הרבה יותר טובה מלהפנים את מה שכתבתי
חחחחחחחחחחחחחחח.. DJ בלאנד מתחרפן יותר מיזה חח
מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר! אוהב אותכם פורום אטרף!
נכתב במקור על ידי IdaNoSs You understood what iv'e said? מעתיק לי מגוגל טרנסליט..טחחחח
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display מעתיק לי מגוגל טרנסליט..טחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא, אני מניח שבחיים לא ראית תלמיד חמש יחידות באנגלית?
נכתב במקור על ידי IdaNoSs חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא, אני מניח שבחיים לא ראית תלמיד חמש יחידות באנגלית? בחיים לא . גם בחיים לא ראיתי מישהו כותב עם אות גדולה ואז ממשיך לקטנה. רק בטרנסליט.
חוקי הפורום