טוב תודה לכולם אבל הינה הגיע השלב הסופי בסיפור.
היום דיברתי עם אמא שלה קרוב לשעה בסלון בבית שלהם, החלטתי לבוא ולהפתיע אותה בשעה שידעתי שהיא בבית וחברה שלי לא שם.
ביקשתי ממנה לשמור את השיחה הזאת בסוד ממנה [מחברה שלי] כי היא הייתה ממש נגד זה.
אז ככה, דיברנו הרבה, היא פרקה את כל גיל ההתבגרות שלה בפניי [משהו שלא חשבתי שיקרה] וקלטתי באמת למה היא לא כל כך רוצה שלבת שלה יהיה חבר.
שהיא היית ילדה היא אכלה כאעפות אחושרמוטה מהנוער זבל שהיה פעם, חח תאמינו לי שפעם היה גם גרוע, אנחנו לא כזה דור מזויין, בקיצור מפה לשם עד אחרי הצבא היא אכלה אותה חזק בקטע של גברים, היא התאהבה וזרקו אותה מכל המדרגות והיא לא רוצה שזה יקרה לבת שלה.
אני אמרתי ניפתח איתה בפילוסופיה ופסיכולוגיה הפוכה ונעשה איזה טקטיקה חחח בלי יותר מידי מדענות אמרתי "את מה שעל ליבי" בוא ניקרא לזה ככה, ואחרי שיחה שטופת דמעות [היא אכן בכתה קצת] הגענו להחלטה שכרגע נישאר ידידים וניראה מה יקרה.
כמובן שעל הזין שלי ידידות, שתיקפוץ לי, למרות שהסכמתי כי לא היית לי ברירה אחרת, אני עדיין אמשיך להיפגש עם "חברה שלי" ולהתנשק והכל כמו חברים וגם ניהיה בסוג של מערכת יחסים, פשוט זה לא יהיה כתוב בפייסבוק וכל החרא הזה ולא נעשה את זה מול הוריה.
אמא שלה יודעת שאנחנו ניפגשים אבל היא חושבת שזה בתור ידידים, ככה שלא הולך לקרות משהו, וזהו (:
תודה לכולם.. היה אחלה של דיון![]()

, בקיצור מפה לשם עד אחרי הצבא היא אכלה אותה חזק בקטע של גברים, היא התאהבה וזרקו אותה מכל המדרגות והיא לא רוצה שזה יקרה לבת שלה.
ציטוט ההודעה