מזל טוב
מזל טוב
|
|
מזל טוב יאן, עד מאה כ20, אני מאחלת לך גשם של בריאות, הצלחה והרבה צחוק בריא... וכמובן, שתזכה להגשים את כל משאלותיך.
אפשר לעשות ספאם???????????????????
אם כן.............
ספאם!!!
ספאם!!!
ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ס אם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספא ם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם! !!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!! פאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספ אם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספא !!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!! !ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ס פאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספ ם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם !!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!! ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ס אם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספא ם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם! !!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!! פאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספ אם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספאם!!!ספא !!!
כדי להיות מנהל חודש וותק אהה??...
מזל טוב אח שלי(האמיתי).
שתשיג עבודה, אישה, חברים(חח סתם יש לך הרבה), הרבה כסף וזונות ושתקבל אקס בוקס 360(אמרתי יותר מידי..).
אני זוכר שיאן נולד(האמתי אני האח הצעיר..), הוא היה קטן, אדום ומעצבן, היום הוא גדול, צהוב ומעצבן.
בכל מקרה מזל טוב.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi