|
|
יש כישוף אבל אתה צריך ציפורן של אפרוח לבן , וזה נדיר... תשמע שיטה קח שלוש ביצים תוציא את החלמון תפתח בערך 10 ביצי כשאתה רואה שהביצה ממש ממש בין גוון של צהוב ל לבן בהיר תשים אותה על מחווט ( ביצה כזאת יוצאת 1 ל 10) ושהמחווט לא תיהיה חמה עכשיו כשיש לך ביצה של תרנגול לבן עם ביצים כחולות אתה צריך לכחת דימעה של חתול עם עיניים כחולות וסנונית עם עיניים לבנות (לרוב הסנוניות יש עיניים שחורות אבל אתה תמצא ..) עכשיו שיש לך את הכול תחפכניס למחווט חמש דקות תתגן את זה כם שתן של עקרב ותכניס את התרכובת לתוך צנון תשים את זה במקרר לילה שלם ובשעה 12 שמסמלת בתנך 12!עיניים תשתה את זה ותלפני שאתה הולך לישון תחשוב עם זיווג בין כלב לחתול למחרת אתה תתעורר עם עיניים כחולות או ירוקות או שפשוט תקנה נ nx cash ...
אם השמיים יפים , אז למה אי אפשר לגעת בהם?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח
השיטה היחידה היא עדשות ?
קח טיפות עיניים בתינוק של חברה של אמא שלי לקח טיפות עיניים ועייין אחת נהייתה כחולה והשנייה חומה ....
זה היה ככה איזה 2-3 חודשים
איך ידעת שיש לי שיער שחור?
ולא, שיער שחור ועיניים כחולות זה הורס תאמין לי אחי חח
חחחח הרג אותי ההוא עם ה nx cash![]()
נערך לאחרונה על ידי afx; 21-08-2011 בשעה 19:31.
גיא תפסיק עם הלייקים יפושטק!
וצבע לעניים זה גיי כזה לא?