|
|
הוא לא מתקיף חזק מספיק.
עובדה שהוא לא מצליח לצמצם את כמות הרקטות.
הסיבה היא פוליטיקה מיותרת שמערבים בצבא.
הפוליטיקאים לא נותנים לצבא לעשות את העבודה שלו.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
כולכם יכוליחם ללכת להיזדיין אני רוצה לראות אותכם גרים פה יום אחד עם אתם לא יוצאים מפה בחרדות
ותאמין לי שזה לא 3\4
זה כמו 2\4
אני זיין אם אתה לא בוכה שאתה מתחיל לשמוע את האזעקה ורואה את הטילים של בכיפה עפים לכל מקום !!!
זה יורה מלא טילים אבל בקושי פוגע
זה עוד לא מבצעי !!!!!!!!
אוי אוי אוי גבר קטן אם לא הייתה משתחן פה במכנסיים כל יום !!!
כן ימטומטם חוץ מזה אני גר בשכונה ש70 אחוז מהרקטות נופלים בה !
כל פעם רואים את הרקטה עפה אז מה אתה מזיין לי תמוח שאנחנו סתם מתלוננים אני רוצה לראות אותך חי ככה!
אם לא הייתה משלשל במכנסיים
די לבלבל תשכל
כיפת ברזל יש באשקלון ובבאר שבע
אבל היא לא מגנה על כל שאר הישובים בדרום
צריך לשלוח אחד כמוך לגור בדרום תרוץ לפחות 3 פעמים ביום למקלט כל יום
עלק 3/4 טילים לא מגיעים ליעד שלהם
תפסיק לזיין תשכל
לפני כמה ימים חזרתי מהדרום (כי הייתי אצל משפחה) ופצמ"ר נפל 100 מטר ממני, ואפילו לא הספקנו להיכנס למקלט כי על פצמ"ר יש התראה של 15 שניות
אני מאמינה שהנושא הזה הוצא מהקשרו לחלוטין. אני אישית, בתור אחת שחוותה את מלחמת לבנון השנייה, אני בטוחה שיסכימו איתי שמלחמה זו מלחמה ואין ספק שזה יותר קשה מירי רקטות, כי זה הרבה יותר נזק. הטילים יותר חדשניים הסיכוי למות הרבה יותר מוגבר והסטטיסטיקה עולה, אבל עם זאת אני לא חושבת שיש מקום להשוואות, אף אחד לא היה רוצה לחוות מטחים של רקטות במשך שנים רבות אך גם אף אחד לא היה רוצה לחוות מלחמה עם כל כך הרבה נספים בזמן כל כך מועט.
לדעתי הכוונה של אמיר הייתה היא שתושבי הדרום כביכול חושבים רק על עצמם, הם לא חושבים על ההשלכות שבמבצע קרקעי(מוות של אנשים נוספים וכדומה) ולא מעריכים את מערכת כיפת הברזל הנורא יקרה.