בהמות' אחלה להקה וזה באמת אקט אומנותי.
שתדעו שהם מאוד אוהבים את ישראל.
הם היו פה כבר כמה פעמים.
לאדם דרסקי יש תואר בהיסטוריה והוא אוהב לבוא לישראל בשביל ללמוד את ההיסטוריה של עם ישראל.
בהמות' אחלה להקה וזה באמת אקט אומנותי.
שתדעו שהם מאוד אוהבים את ישראל.
הם היו פה כבר כמה פעמים.
לאדם דרסקי יש תואר בהיסטוריה והוא אוהב לבוא לישראל בשביל ללמוד את ההיסטוריה של עם ישראל.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
|
|
זה מראה על זלזול, איזה חוסר כבוד...
זה כמו שאני לא ילך עכשיו לקרוע את הברית החדשה או את הקוראן רק בגלל שאני לא מאמין בספרים האלה.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
למי אכפת?
שניהם לא אמיתיים..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
איפה יש קשר בין המשפט הזה: דרסקי נעדר מהדיון בעניינו והתרחק באחרונה מאור הזרקורים, לאחר שלקה בלוקמיה. הוא מטופל בכימותרפיה ועבר ניתוח להשתלת מח עצם." לבין זה שזה בגלל דת או משו כזה?
סליחה אם הקפצתי או משהו, אני חייב לענות לך על זה.
כמו שאת יודעת, אנחנו חיים במדינה שבה התקשורת שולטת על הכל. התקשורת כמובן מעדיפה לצאת לפן היהדות ולא לפן דתי אחר.
הקשר הוא שהם מדברים בהתחלה על זה שהוא קורע את ספר התנ"ך ובסוף על זה שהוא חלה בסרטן הדם. אין קשר ישיר בין הדברים, נכון. אבל כמו בפרסומות סמויות, זה גורם לפנאטים להגיד "או הנה הוא קרע את הספר עכשיו ה' העניש אותו והביא לו סרטן" בלי לחשוב אפילו.
זה פשוט צץ להם לראש, על אותו עיקרון של פרסומות סמויות.
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 25-08-2011 בשעה 01:18.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נרגל המלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יאללה בהמות'!
אוונגליון!
רוקיסט טמבל..שימות שלא יגע בתנ"ך שלנו יותר
לא מספיק הדוסים הנוצרים בפולין רודפים אותו, עכשיו גם הדוסים שלנו ירדפו אותו?![]()
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.