חברים לא מבין מה הולך פה! אז 800 ש"ח זה יקר מידיי לאור מה שכתבתי??? לכמה להוריד אותו? ואיך לבדוק ג'ספר או לא? תעזרו לי , פליזזזזזזז
חברים לא מבין מה הולך פה! אז 800 ש"ח זה יקר מידיי לאור מה שכתבתי??? לכמה להוריד אותו? ואיך לבדוק ג'ספר או לא? תעזרו לי , פליזזזזזזז
|
|
פותח האשכול אל תקשיב לבןבן ג'אספר שיוצר אחרי 2009 לא יכול לקבל טבעת מוות (אם אתה משאיר לו מקום בפתחי האוורור), בנוגע לפריצה תבדוק שמי שאתה קונה ממנו תיקן את כל המשחקיים שלו אם הוא לא תיקן אתה תוכל לקבל באן דבר שני אם אתה רוצה לפרוץ אל תקנה סלים כי הפריצה של הסלים עולה 500 שקל בארץ כי צריך לקנות צ'יפ בשביל לפרוץ (וגם החניות בארץ קונות זיופים).
תודה,אם אני לא מתכוון לשחק בלייב אלה רק עם דיסקים,אז עניין הבאן בעצם לא מעניין אותי. לא ככה??? בכל מקרה עם צרובים הבנתי שאסור להכנס לליב בכל מקרה. ושוב כיצד אדע שהקונסולה היא ג'ספר???
אפשר לשחק בלייב אני למשל משחק, תשאל את הילד מתי הוא קנה את הקונסולה אם הוא לא בן 3-4 שנים אז אתה לא צריך לדאוג דבר שני כך לינק למחיר של סלים חדש ותגיד למי שאתה קונה ממנו להוריד את המחיר כי שמה זה ממש זול:
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=13449 (זה 4 ג'יגה אבל תגיד לו שזה סלים וזה שווה הרבה יותר)
4 ג'יגה זה לא מעט??? ופריצה זה עוד איזה 500 ש"ח.
תגיד לו שהסלים הרבה יותר טוב והוא עולה הרבה יותר יקר מהאליט