חחח מעניין מה יעשו עם הכסף הזה אפשר למלאות ויולה עם חמש קומות בחצי מיליארד האלו
חחח מעניין מה יעשו עם הכסף הזה אפשר למלאות ויולה עם חמש קומות בחצי מיליארד האלו
|
|
קודם כל חצי מיליארד דולר זה מלא כסף !
2.משלמים להם לפרסם יש להן מסנן אוטומטי ככה שהם לא בודקים ידני
3.זה בגלל שזה לא חוקי ומכיוון שגוגל זה המנוע חיפוש הגדול בעולם גודל הפרסום יותר גדול לכן זה קנס בגודל כזה
עלאק זה כלום בשבילם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה דפק להם הכנסות של שנה וחצי !
וזה שמעלי......
בחצי מיליארד דולר אפשר לבנות גורד שחקים עם 30 קומות כל קומה פנטהאוז
נערך לאחרונה על ידי F16Fighter; 25-08-2011 בשעה 19:44.
חצי מליארד בשנה וחצי? תבדוק שוב את הרבעון האחרון של גוגל...
עריכה:
"הכנסות החברה ברבעון השני של 2011 עמדו ברבעון על תשעה מיליארד דולרים, והרווח הנקי הגיע ל-2.5 מיליארד"
http://www.pc.co.il/?p=64973
חחחחח מה זה בשבילם חצי מליארד
שיתנו לי קצת אני יסתפק במיליון דולר
רווח נקי 2.5 מיליארד נו ו ? נראה לך שזה באמת מה שהבעלים מרוויח כל רבעון זה המון כסף !!!!
אחי זה 20% ממהכנסה אם באמת הייתה מביו משהו בעקים לא הייתה אומר את זה אמא שלי מבינה בזה כי היא מנהלת די בכירה בחברה גדולה
והייתה גם במקום הקודם שהיא עבדה בו
תאמין לי ה חצי מיליארד האלה יכולים לסדר את המשפחה שלי למשך 300 שנה ועדיין יהיה עוד כסף !
אין אתה לא מבין שום דבר בעסקים אם זה מה שאתה אומר ........................................................
חברות כמו מיקוסופט היו מתבכיינות אם הם היו מפסידים 3 אחוז מהרווחים על כזה דבר
אז על 20 אחוז אתה אומר שזה לא בעיה הם מחזירים את זה בקלות ......
א' זה מתוך רבעון ברווח נקי
כלומר שבשנתי זה בכלל 5% מהרווח הנקי
ב' אתה לא יודע מה זה אומר רווח נקי כלומר שיכול להיות שזה בכלל 0.5 מתוך 9 מיליארד
והדבר השלישי והעיקרי הוא שגוגל בכלל לא מעניינים אותי והצרות שלהם ישארו שלהם
הם עברו על החוק? שישלמו.
ואם הם מחזירים את זה תוך 3 שבועות זה אומר שחשבון הבנק שלהם ממש לא ינזק מזה (בידיעה שהם עובדים כבר 13 שנים)
רווח נקי זה נטו רווח לא נקי זה ברוטו ................
אבל אטחרי ה 2.5 מיליארד שזה אחרי מסים ותשלום לעובדים והכל הם ממנמנים כל מני דברים של החברה שלוקחת לפחות עוד מיליארד ...............
+ זה שכאשר הבעלים מקבל את הכסף לחשבון בנק שלו זה גם עוד מסים של איזה 50% ......................................
WOW
אבל... חוץ ממוניטין, זה לא הזיז להם שום דבר.
ידעתם שגוגל מרוויחה 2.7 מליון דולר ביום אחד?
sitetrail.com/google.com
DAMM
ועוד יותר אדיר שהקנס הזה זה רק מהכסף שהיא קיבלה על כמה פרסומות, מעניין כמה הם מרוויחים מכל השאר..
".It always seems Impossible until it's done"