קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני רוצה לפרמט אתם אומרים כדי להוריד ויסטה?
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  2. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה..?
    על ידי LSD בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 12:16
  3. אני יצליח אתם אומרים?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 22:17
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:31
  5. מה אתם אומרים על הניק החדש שלי?
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 22:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

אתם אומרים שמיסטרי מזויף, מה לא מזויף? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה
    מצידי תשים גם עקבים אם זה עושה לך טוב.
    לעשות משהו כמו לשים איזה כובע מוזר בשביל להתחיל עם בחורות, בסדר שיהיה אני יכול לזרום.
    אבל להתחיל לאהוב כובעים מוזרים רק בגלל שזה חדר לך לתת מודע כל כך חזק בגלל שזה מה שאתה עושה כל היום? זה כבר חולני.

ואני לא מכיר את מיסטרי הזה כמו שכתבתי ולא יודע מה הוא עשה, אבל התגובות שלכם בפוסט הזה ובכללי בפורום די מסבירות...
    אוקיי אז הוא "אמן" פיק-אפ, אז הוא מזיין 5 בחורות ביום ועוד 5 בלילה, אז יש לו 10 כרטיסי סים כדי לשמור את כל המספרים של הבחורות.

אני בטוח שגם הוא יבין בסוף שזה לא הכל בחיים, בלשון המעטה כמובן.
    שילד בן 15 משחק ב"לזיין את כל העיר" הוא גבר רצח
    שבחור בן 20 גאה בזה שהוא ניצח במשחק "לזיין את כל העיר" זה נחמד מאוד.
    אבל שבנאדם בן 30 וכותב ספרים על איך לשחק ב"לזיין את כל העיר" הוא פתטי.
    "אבל שבנאדם בן 30 וכותב ספרים על איך לשחק ב"לזיין את כל העיר" הוא פתטי" ?
    הבן אדם מליונר ומפורסם (לא ג'וני דפ אבל עדיין), והוא פתטי?
    תאמין לי שהוא חי את החיים הטובים.

מה שהוא עשה זה לחוות על בשרו מה עובד ומה לא עובד, לתמצת את זה למין נוסחאות וסדר וללמד אנשים אחרים.

וזה לא שהוא דוגל שכולם יראו כמוהו, סטייל לדוגמא חבר טוב שלו והוא נראה "בחור מן השורה".
    כן הוא דוגל בפיקוק, אבל הוא מדבר על דבר אחד או שניים שיהיה מעניין, לא שכולם יהיו כמוהו.
    הוא עצמו קוסם וזה הסטייל שלו. כמו שיש לאנשים נוספים כמו מרלין מנסון, צביקה פיק , ליידי גאגא וכו'..

ואגב דין, התכוונתי לאנדרויד שאמרתי ש'אתה לא מכיר אותו' (זאת אומרת לא מכיר שום סרטון או ספר שלו) ושופט אותו ע"פ מילים של אנשים בפורום ותמונה.

ולעשות כסף על גבם של אנשים תמימים? זה לא שהוא עובד פה על מישהו, הוא נותן נוסחא שעובדת לפחות לרוב האנשים. אם תמצא משהו יותר יעיל, לך על זה.... כן יש הרבה קטע פרסומי כמו לכל דבר.
    כן היו לו בעיות עם עצמו... זה לא אומר שזה בגלל הפיק אפ.

הוא מלמד משהו, זה שאנשים בוחרים לקחת אותו כמו רובוט זה בעיה שלהם בלבד. אתה רואה פה בפורום שאנשים מחפשים שתגיד להם בדיוק מה להגיד, ככה זה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

לדעתי זו הבעיה בכל התפיסה שלכם בקשר לפיקאפ בכלל
    תנסו להבין שהמונחים האלו,כל המדריכים וואנה בי שיטות האלו,הן לא באמת מה שצריך
    מיסטרי אליל?
    אבא שלי אליל,אבא שלי נשוי לאשתו שהוא אוהב 25 שנה,מגדל 3 ילדים,מחזיק בית,זה מישהו אליל.לא בן אדם שמזיין בקמויות.התחום הזה הורס לכם את השכל בצורה מטורפת,אני באמת מאמין ש50% ממי שנכנס לתחום הזה רק יורד למטה.

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    לא ספרים ולא סרטונים.
    אתה לא צריך את זה.

מיסטרי "מזוייף" כי הוא לא הוא.
    תסתכל עליו

איזה בן אדם שפוי מתלבש ככה?
    הוא לקח את הפיקאפ WAY TOO FAR.
    רחוק מדי.

שינה את הלבוש , את הדיבור , את הסגנון הליכה...
    יש לו פאקינג לק בציפורניים
    אתה צריך לשמוע אותו
    לראות את שפת הגוף שלו
    לקרוא את הביוגרפיה שלו
    ולשמוע על התחביבים שלו
    כדי להבין שזה בדיוק הוא. וחיצונית הוא משדר בדיוק את המ שהוא מבפנים. כן, הוא מטורלל על כל הראש.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אי אפשר להגיד שום דבר על מיסטרי, הוא סוג של פורץ דרך מהרבה בחינות.
    הוא גם בן אדם כריזמתי בפני עצמו, אתה רק צריך לראות אותו מדבר בשביל להבין שאין פה סוג של "זיוף".

הבעיה עם ה"דור" כביכול של מיסטרי, זה שהם הגיעו מתוך הקהילה הסגורה מאוד של אנשים שחיפשו את זה, לא כמו היום שדוחפים לך את זה מכל כיוון, הם היו צריכים לחפש קהילה סגורה, להירשם, לעשות רושם, להיפגש והכל בשביל ללמוד דברים שהיום נראים לנו "למתחילים".
    כל הפעולות האלה משמשות סינון לאנשים באמת באמת באמת נואשים (ואני לא מדבר על בני נוער, כי רוב בני הנוער בטוחים שהם לא יזדיינו בחיים ושאף אחת לא תאהב אותם, זה חלק מהחוסר ביטחון הכללי שלכם) - שבדר"כ הגיעו בלי כישורים חברתיים בכלל.

הם "אמני פיתוי" ומדריכים פחות טובים ממה שנמצא היום בשוק לפי דעתי, אבל בסופו של יום הם הניחו את ה"יסודות" של כל מי שמלמד פיתוי היום. ה"איך" עבד, ה"למה" קצת היה לוקה בחסר, והיה הרבה פחות גיוון בין אמן פיתוי לאמן פיתוי.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    "אבל שבנאדם בן 30 וכותב ספרים על איך לשחק ב"לזיין את כל העיר" הוא פתטי" ?
    הבן אדם מליונר ומפורסם (לא ג'וני דפ אבל עדיין), והוא פתטי?
    תאמין לי שהוא חי את החיים הטובים.

מה שהוא עשה זה לחוות על בשרו מה עובד ומה לא עובד, לתמצת את זה למין נוסחאות וסדר וללמד אנשים אחרים.

וזה לא שהוא דוגל שכולם יראו כמוהו, סטייל לדוגמא חבר טוב שלו והוא נראה "בחור מן השורה".
    כן הוא דוגל בפיקוק, אבל הוא מדבר על דבר אחד או שניים שיהיה מעניין, לא שכולם יהיו כמוהו.
    הוא עצמו קוסם וזה הסטייל שלו. כמו שיש לאנשים נוספים כמו מרלין מנסון, צביקה פיק , ליידי גאגא וכו'..

ואגב דין, התכוונתי לאנדרויד שאמרתי ש'אתה לא מכיר אותו' (זאת אומרת לא מכיר שום סרטון או ספר שלו) ושופט אותו ע"פ מילים של אנשים בפורום ותמונה.

ולעשות כסף על גבם של אנשים תמימים? זה לא שהוא עובד פה על מישהו, הוא נותן נוסחא שעובדת לפחות לרוב האנשים. אם תמצא משהו יותר יעיל, לך על זה.... כן יש הרבה קטע פרסומי כמו לכל דבר.
    כן היו לו בעיות עם עצמו... זה לא אומר שזה בגלל הפיק אפ.

הוא מלמד משהו, זה שאנשים בוחרים לקחת אותו כמו רובוט זה בעיה שלהם בלבד. אתה רואה פה בפורום שאנשים מחפשים שתגיד להם בדיוק מה להגיד, ככה זה.
    עברת שטיפת מוח בלתי הפיכה אחי /:
    איזה נוסחא? ממתי להתחיל עם בחורה זה מדע מדויק ?
    ותרד מהעץ אחי , הוא לא עושה שום דבר בשביל לעזור לך. נטו בשביל כסף.
    ושוב , כמו שאמרתי - הוא לא גילה את זה. אל תהיה פתטי , הרי זה ברור שהסיפור שלו על חנון שיוצא למסע מופלא בגילוי אחר "סודות הפיתוי" הוא מוגזם ולא אמיתי. אחד הטריקים השיוויקיים הישנים ביותר.

תפסיקו לחשוב שהוא איזה אליל מושלם. מלאך שנשלח הנה כדי לגלות לנו , אנשי הארץ הפשוטים את סודות הפיתוי.
    הוא לא יותר מנחש שניסה לעשות כסף , סיפר את הסיפור שלו , המציא "שיטה" והתפרסם.
    המזל נפל בגורלו. אתה יכול למצוא ביוטיוב עוד אלפי אנשים שטוענים שהם גילו את הדרך להתחיל עם בחורות.
    זה שהוא היה האחד שהתפרסם יותר מכולם.. שוב , כמו שאמרתי - מזל. לא יותר מזה.

באמת שאין לי כוח יותר. אני לא הולך להוציא יותר אנרגיות ושורות על האליל שלכם.
    אני סיימתי כאן.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

ושוב , כמו שאמרתי - הוא לא גילה את זה. אל תהיה פתטי , הרי זה ברור שהסיפור שלו על חנון שיוצא למסע מופלא בגילוי אחר "סודות הפיתוי" הוא מוגזם ולא אמיתי. אחד הטריקים השיוויקיים הישנים ביותר.

תפסיקו לחשוב שהוא איזה אליל מושלם. מלאך שנשלח הנה כדי לגלות לנו , אנשי הארץ הפשוטים את סודות הפיתוי.
    המזל נפל בגורלו. אתה יכול למצוא ביוטיוב עוד אלפי אנשים שטוענים שהם גילו את הדרך להתחיל עם בחורות.

אני סיימתי כאן.
    נו 'נוסחא' זה יעני ה A1,2,3 וכל החרטא הזה... פירק את 'תהליכי החיזור' נקרא לזה, למשהו יותר יעיל.
    לא אמרתי שהוא בא לעזור לנו ולהציל את העולם, אבל זה לא אומר שמה שהוא אומר לא נכון. הסיפור של הבתול בן ה21 לא באמת משנה.. אי אפשר לבדוק את זה וזה גם לא רלוונטי. טריק שיווקי או לא, זה לא באמת משנה, כי היו מספיק אנשים אחרים שעבדו לפי השיטה שלו.

המזל נפל בגורלו? כנראה שכן. היו ספרים על איך להתחיל עם בנות לפניו, אבל הם לא כלכך תפסו מסתבר. עוד לפני הספר והכל הייתה קומונה באינטרנט של אנשים ששיתפו אחד את השני בדברים האלה, והוא כתב שם, עזר לאנשים ולמד מהם, ומשם בעצם גם הכל התחיל.
    אז לא הייתי אומר שהוא רק חיפש לעשות כסף מההתחלה. הוא התעניין בזה, למד, פיתח ושיטה ואז גם עשה ממנה כסף. אני לא הייתי עושה דבר שונה אם הייתי במקומו.

למה אני שטוף מוח? איפה אני עיוור בדיוק?
    הוא ממש לא האליל שלי אבל כבודו במקומו מונח. שסטיב ג'ובס עושה כסף על האייפדים זה מוריד לו מהכבוד?

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    הוא ממש לא האליל שלי אבל כבודו במקומו מונח. שסטיב ג'ובס עושה כסף על האייפדים זה מוריד לו מהכבוד?
    סטיב ג'ובס לא גרם לדור שלם להתלבש כאילו הם יצאו מאיזו חוברת קומיקס , לדבר כאילו הם יצאו מאיזה סרט של ג'יימס בונד , ללכת בקבוצות בעזריאלי כמו להקות שמחפשות טרף ולהתנהג כמו ילדי כאפות בני 13 !

הייתי חייב =-O
    עכשיו באמת סיימתי.
    הייתי פה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

סטיב ג'ובס לא גרם לדור שלם להתלבש כאילו הם יצאו מאיזו חוברת קומיקס , לדבר כאילו הם יצאו מאיזה סרט של ג'יימס בונד , ללכת בקבוצות בעזריאלי כמו להקות שמחפשות טרף ולהתנהג כמו ילדי כאפות בני 13 !

הייתי חייב =-O
    עכשיו באמת סיימתי.
    מתי יצאת בפעם האחרונה עם אנשים שיש להם אייפון?
    נהיה בלתי נסבל. פעם היית יושב ומדבר היום אתה יושב במקומות בשביל שיעשו צ'ק אין בפייסבוק.
    אני הייתי יורה לסטיב ג'ובס בברך על מה שהוא עשה לחיים החברתיים.
    לו ולמארק צוקרברג ביחד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

אני נמצא הרבה מאוד בתא ולא ראיתי את הדברים שאתה מדבר עליהם. אבל נגיד ש... שדוסים שורפים חנויות, אתה מאשים את התנ"ך?
    אתה לא חייב לענות.

אגב, מכת האייפון היא הרבה יותר קשה. אנשים במסיבות ובמפגשים חברתיים כל היום שקועים בסמארטפונים שלהם.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

רוטינות=מזויף.
    מה יש להבין פה?
    מיסטרי מת'וד עבדה רק בהתחלה כשאף אחד עוד לא הכיר את הרוטינות, עכשיו כבר כל הבנות מכירות את זה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

הייתי חייב =-O
    עכשיו באמת סיימתי.
    ולענוד כובעי סניה!!

תכלס מיסטרי עשה משהו, אבל זה לא אומר שצריך ללכת 100% אחרי התורה שלו או להפוך אותו לאיזה מוצלח, "ההצלחה" שלו
    עלתה לו הרבה, גם בבריאות (מספר פעמים ראה פסיכיאטר). אין מישהו מוצלח ב-100% ובגלל זה לא נראה לי שצריך לתת לו יותר מידי כבוד ממה שמגיע לו.

זה כמו שיש את פיתגורס ויש את קרל מנגר ויש את קרל פרידריך גאוס.. כולם אנשים חשובים שתרמו למתמטיקה, אך אף אחד מהם לא שלט על כולה.

יש את מיסטרי, יש את רוס ג'פריס ויש גם את את DINS8, לכל אחד ההשקפה שלו והעולם הפנימי העשיר שלו, ולכל אחד יש תרומה לתחום, זה לא אומר שאפשר להפוך את אחד מהם ל"הכל יכול" ולהישמע לו, גם אם יש לו כושר שכנוע, משחק וביטוי מצויינים.

אני דווקא נוטה לחשוב כמו DIN שהרושם של המון בחורים ממיסטרי חרג מהגבול.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 03-09-2011 בשעה 16:35.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

אני סיימתי כאן.
    אף אחד בעולם הזה לא פראייר.
    אף אחד לא יעבוד פה בחינם, לא כי זה עולם של נבלות, אלא כי זה לא צודק.
    יש חוק על זה אפילו, אין עבודה בחינם, עשית משהו מגיע לך כסף.

זה שהחלטת להתפס על בן אדם אחד מתוך מיליונים שעושים כסף בגלל שהם עלו על נוסחה זה לא אומר שאתה צודק.
    לא כל בן אדם שאומר שהוא התחיל מהקרשים אומר שהוא משקר.
    תשמע אם אנחנו נחיה בעולם שכולם שקרנים ורמאים ונבלות, לא נגיע לשום מקום.
    לבן אדם יש תמונות מהילדות שלו ורואים שהנער שהוא היה אפילו לא קרוב למה שהוא היום ושאפשר לראות התאמה בין מה שהוא אומר לתמונות.

הבן אדם עשה עבודה (חקר 15 שנה או משהו כזה את המוח הנשי) והוא החליט לפרסם את זה במטרה לקבל על זה כסף, לגיטימי בהחלט.
    זה שהוא עשה (או עושה) קורסים ולוקח על זה כסף לא אומר שהוא נוכל.
    אבא שלי מוכר בחנות שלו עוזר ונותן שירות, ודורש על זה כסף, זה אומר שהוא נוכל ? לא, הוא מתפרנס בכבוד.

אותו דבר לגבי מיסטרי, הבן אדם נותן לך שירות, מדריך אותך, עוזר לך, מדגים לך, ובסוף, הוא רוצה שכר על זה. מגיע לו נראה לי, לא ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

איזה התעסקות בקקה יאללה.
    מה זה משנה אם הוא מזוייף או לא? השאלה פה צריכה להיות איך אתם מאמצים את הגישה שלו, האם אתם מחליטים לשים מסכה (או במקרה של הרבה פה- כובע סניה) או שאתם פשוט משפרים את עצמכם ואת ההרגלים שלכם.
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 03-09-2011 בשעה 16:40.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

לא קראתי שום תגובה כי זה מיותר אני יודע מה הרבה פה הולכים להגיד
    ודרך אגב מי שאומר שמיסטרי מזוייף הוא סתם קנאי זה כמו שתמיד ממצאים על מפורסמים דברים הכל מ-ק נ א ה בנתיים הוא יותר מצליח ממכם עם בנות וגם יש לו אחלה עבודה גם הרבה כסף וגם עושה מה שהוא אוהב וגם בכלל הוא מתחיל עם בנות כפרנסה מי לא היה רוצה?

אה קראתי רק תגובה אחת Dins (הראשונה ) איזה בן אדם שפוי יתלבש ככה? בן אדם שאוהב להתלבש ככה זה איזה בן אדם זה הוא כל אחד הוא משהו אחר הוא מתחבר לזה הוא בנה לעצמו דמות שהוא מתחבר אליה לא זיוף ולא נעלים זה בהרבה יותר עדיף ממה שהוא היה עד שהוא עבר שינוי .

ובוא נזרום איתכם רגע ונגיד שהוא מזוייף

אז מה? רציני רגע תענו לי אז מה עם הוא מזוייף? כל עוד הוא עושה מה שעושה לו טוב מצליח בזה גם , הרבה מכל העולם מכירים ומעריצים אותו שזה יותר ממה שיש לכל הפורום הזה בייחד ומה זה בכלל להיות אמיתי?
    אתה בוחר את האני האמתי שלך אז זה האני האמיתי שלו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    22
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    if you want to shot shot dont talk

אפשר לזיין ולהישאר נורמלי
    אפשר למשוך תשומת לב ולהישאר עם לבוש נורמלי
    אבל עם הוא מצליח מי אנחנו שנגיד לא
    this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect