לא הבנתי עדיין איך מרוויחים מהייפ, אפשר הסבר ? ראיתי בלינקייה ולא הבנתי, תודה
נכתב במקור על ידי dorshoval לא הבנתי עדיין איך מרוויחים מהייפ, אפשר הסבר ? ראיתי בלינקייה ולא הבנתי, תודה אתה משקיע סכום כסף ואחרי זמן מסוים שתבחר אתה מקבל את הסכום כולל הריבית שבחרת.
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
נכתב במקור על ידי mishel2586 אתה משקיע סכום כסף ואחרי זמן מסוים שתבחר אתה מקבל את הסכום כולל הריבית שבחרת. למשל אני שם 20$ כמה כסף אחרי שבוע אני מקבל באתר הזה ? ולא הבנתי, אני מקבל את הסכום כולל הריבית שבחרתי - אני יכול לבחור כל ריבית שאני רוצה ?
נכתב במקור על ידי dorshoval למשל אני שם 20$ כמה כסף אחרי שבוע אני מקבל באתר הזה ? ולא הבנתי, אני מקבל את הסכום כולל הריבית שבחרתי - אני יכול לבחור כל ריבית שאני רוצה ? תקרא את "המסלולים" שרשמתי באשכול. ואי אפשר להשקיע דרך PP (סתם שתדע...) אפשר דרך AP וLR (ואני משער שאין לך בהם) אז תנסה לבצע החלפה עם מישהו.
חבל שהייפים לא משלמים ל PP,אני עדיין לא הבנתי למה :/
נכתב במקור על ידי eran1243 חבל שהייפים לא משלמים ל PP,אני עדיין לא הבנתי למה :/ הייפ זו הונאה, אתה צריך להכנס ראשון ולצאת בזמן! ויש אנשים שבאמת חושבים ועשו מזה הרבה כסף.
נכתב במקור על ידי joni123123 הייפ זו הונאה, אתה צריך להכנס ראשון ולצאת בזמן! ויש אנשים שבאמת חושבים ועשו מזה הרבה כסף. עדיין לא הבנתי למה לא PP XD אני יודע שצריך להכנס מהר ולצאת משם מהר,אבל לא הבנתי למה שום הייפ לא מוכן לשלם ל PAYPAL,רק לארנקים אחרים
נכתב במקור על ידי eran1243 עדיין לא הבנתי למה לא PP XD אני יודע שצריך להכנס מהר ולצאת משם מהר,אבל לא הבנתי למה שום הייפ לא מוכן לשלם ל PAYPAL,רק לארנקים אחרים הסיבה מאד פשוטה, פייפאל לא רוצים להתחיל לענות למליוני קייסים של החזרת כסף (שלא יוחזר דר"א)
ההייפ עדיין משלם?
הייפ נפל
חוקי הפורום