אצלו עשו את זה עוד לפני שהיה החוק זה באסה אבל מה לעשות אני לא רוצה כל יום לחזור הבית ולחליף עוד הפעם.
אצלו עשו את זה עוד לפני שהיה החוק זה באסה אבל מה לעשות אני לא רוצה כל יום לחזור הבית ולחליף עוד הפעם.
|
|
אנחנו נידפקנו עם מנהלת ששולחת תלמידים הביתה אם הסמל של החולצה בית ספר טיפה התקלף! אתם קולטים לאן הגענו?! O_O
אין לי בעיה לבוא עם חולצת בית ספר .. זה נוח אבל חלאס כמה אפשר לבוא עם החולצות האלה? נימאס .. ובחורף חובה גם על סוודר סמל! פ'חחחח תעשו לי טובה..
שנה שעברה שניגמר הלימודים אני וחברה שלי לקחנו חולצה של בית ספר שהיא הורידה (היא נישארה עם גופייה) והתחלנו לקרווווע ת'אימ אימא של החולצה! XD
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
תודה על הפרסום
כולם חייבים להיות שווי
אני זוכר שבתיכון תמיד הייתי הולך עם חולצת בית ספר ורק בחורף הייתי בא עם קפוצ'ונים בלי סמל(מותגים כאילו) כי הם היו נוחים יותר.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
בתכלס אני לא מבין את הענין של המותגים אז בגלל זה יש לי בעיה עם חולצות של בצפר
כי הם משעממות אותי :/
תכלס מצד אחד זה טוב ככה לא צריך לשמור ת'ראש מה ללבוש חחח
אבל מצד שני זה מעצבן שאי אפשר להתבטאות ושאם אתה בא בלי חולצה מעיפים אותך חזרה הבייתה
חדשה D:
בקרוב חתימה .
עוד תתגעגעו לתלבושת האחידה והבית ספר..