מה קשור זה שהיא מכפר שמריהו?
עובדה שהיא זאת שהקיה את המחאה הזאת ולא איזה מישהו משכונת מצוקה..
המחאה הזה לא פוליטית והיא לא של שמאלניים או ימנים, היא של כולם.
והיא הדוגמא המושלמת לזה שגם מישהו מכפר שמריהו יכול להקים מחאה כזאת.
|
|
#$^^%#$$#^^&*^ זה מה שאני חושבת עליה .
נערך לאחרונה על ידי PopeyeTurbo; 04-09-2011 בשעה 20:05.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
לא איכפת לי ממנה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אני באמת שונאת אותה, אבל אין מה לעשות, היא הגפרור שהצית את המחאה.
ומצידי שמישהו שהיה גר בעבר בהרצליה פיתוח יעשה את המחאה. כל עוד היא לא עשתה צבא, שלא תבקש צדק
היא לא עשתה צבא כי הוא חולת אפילפסיה |:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
בו נעזוב את הקטע של הכסף.
בואו נצא מהנחה שהיא עניה מרודה אוקיי?
זה ניגוד אינטרסים שהיא מבקשת שהמדינה תתרום לה בעוד שהיא לא תרמה למדינה אתם לא חושבים?
מי שצריך באמת דיור מוזל אלה חיילי צה"ל שמגנים בגופם בנפשם וברוחם על גבולות המדינה כדי שתל-אביבניקים לא יפגעו.
בעיקר ה"חיילים הבודדים" שאין להם משפחה או שמשפחתם נמצאת במדינה אחרת.
במקום רק למחות הם לא יכולים לעשות מפגני תמיכה בצה"ל?
הם לא יכולים להראות לחיילים שאכפת להם שהם מגינים עליהם ושבגללם הם יושנים בשקט בלילה וילדהם מוגנים?
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
היא התחילה את ההפגנה הזאת כי היא הרגישה אופטימית לשינוי כי שעמם לי היא רצתה צומי וכי היא רצתה לקבל זין ממישהו שיתמוך בה
בסדר גם אני ממש מעוצבן על זה שבבית קולנוע מנצלים אותך בגלל שאתה לא יכול לקנות פופקורן או שתייה במקום אחר ואתה חייב לקנות במקום (או לא לקנות בכלל), אבל לא אל זה אני מעוצבן.
חופשי שימחאו, אבל מי שמנהיגה את המחאה אין לה שום זכות של דיבור בכלל. כי להגיד שהחיילים שמגנים עליה הם פושעים, זה כמו לירות לעצמה ברגל.
היא פשוט מטומטמת.