נכתב במקור על ידי D@nIeL אוווווהווווו איזה מכוערייםםםם אני משתף אתכם בחוויה אמיתית שקרתה לי! מה אני יכול לכתוב בנושא כדי שתבינו שזה ב-ר-צ-י-נ-ו-ת כוסאימא שלכם אגב, אתם המפגרים שחושבים שאני מצחיק, לא אני בחרתי בעצמי. אז אתה אתה סוטר את עצמך... אתה אומר שאתה לא מצחיק... וחפרת אולי תיקח את התואר של display....
משהו סרקסטי
אני מאמין לך רק כי אתה חתיך,וכי נתת לי הקדשה.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Shinx כמו שלי יש כוחות על בלהחזיר תוכניות אהובות, כל פעם שאני נזכר באיזה תוכנית שראיתי פעם ושאהבתי פעם איכשהו מחזירים אותה פתאום איזה שבוע אחרי כמו צבי הנינגה שאח שלי כל היום רואה? באמא שלכם זה לא פורום לזה, לך בתחביבים תציג תתחביב שלך לנחש שירים
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי Mr.Movie וואי תפסיקו מה יעזור לכם ל''נסות'' להצחיק בפורום?מה יוצא לכם מזה?חוץ מזה שזה לא מצחיק ומוריד מהרמה שלנו אתם לא תצאו אורי חזקייה או סטנדאפיסטים כי התגובה שלך תורמת לך לתדמית או לפורום חוץ מזה שאתה יוצא פארטי-פופר ופוץ? מצטער, אבל לא. קצת צחוקים, לא נאה לכם, אל תגיבו. בשיא הרצינות.
נכתב במקור על ידי Display אני מאמין לך רק כי אתה חתיך,וכי נתת לי הקדשה. נכתב במקור על ידי By The Way אז אתה אתה סוטר את עצמך... אתה אומר שאתה לא מצחיק... וחפרת אולי תיקח את התואר של display.... שתוק שתוק אתה.
נכתב במקור על ידי Display שתוק שתוק אתה. יאן you mad?
כוח הטמטום כנראה... קרה לי מיליון פעם לא רק עם MTV ואני חושב שזה קורה לכולם...
נכתב במקור על ידי Attack יאן you mad?
נכתב במקור על ידי Display Rison לא?
נערך לאחרונה על ידי Attack; 07-09-2011 בשעה 19:06.
איזה ילדים מעצבנים אז מה אז הוא פתח אשכול אתם חייבים עכשיו לחפש?
נכתב במקור על ידי Attack Rison לא? REASON*
חי בסרט אתה
נכתב במקור על ידי afx REASON* נשבע לי פה?
נכתב במקור על ידי D@nIeL אוווווהווווו איזה מכוערייםםםם אני משתף אתכם בחוויה אמיתית שקרתה לי! מה אני יכול לכתוב בנושא כדי שתבינו שזה ב-ר-צ-י-נ-ו-ת כוסאימא שלכם אגב, אתם המפגרים שחושבים שאני מצחיק, לא אני בחרתי בעצמי. יצא לך פרסומות, לא השיר, EAT SHIT BITCH!
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
חוקי הפורום