זאת אומרת אם אני קונה אחת מהחבילות ב RAPIDLEACH אני לוקח נגיד קובץ של WUPLOAD ויכול להעלות אותו למגה אפלוד?
זאת אומרת אם אני קונה אחת מהחבילות ב RAPIDLEACH אני לוקח נגיד קובץ של WUPLOAD ויכול להעלות אותו למגה אפלוד?
|
|
הבנתי שזה דמו.. וזה מוגבל..
אבל אני רוצה לדעת אם זה ישמש את הצרכים שלי:
לעשות remote upload לכמה שיותר קבצים במכה, ואז שהראפידליץ' יכניס אותם לשרת אחר שאני יגיד לו אבל תחת המשתמש שלי באותו אתר. ראיתי שיש את הeditor של הסיסמאות לשרתים, אבל אחרי שאתה מעלה לrapidleech אתה יכול להעלות רק לשרת אחד כל פעם.. איך זה בגירסא המלאה?
2.יש מצב לעשות שיהיה Video Thumbnail Generator אוטומטי? ז"א שבמידה ואני מעלה סרט שהוא יעשה את זה אוטומטית? או שישים את הכל במקום אחד ואני אוריד בסוף.. או משהו כזה..
תודה רבה על הפרסום ועל העזרה.
אי אפשר להזמין כלום.
יאלה אפשר לקנות עכשיו.
מי לא רוצה לעלות קבצים ששוקלים ג'יגה בדקות בודדות?
הזמנתי את החבילה של ה6$ נראה איך זה
כמה זמן לוקח להם לאשר?
לי אישרו תוך 6 שעות.
אבל זה יכול להיות עד 72 שעות.
אני רוצה לשים רשימה של קבצים ושהוא יעשה העלאה אוטומטית.. ז"א יעלה אותם בסופו של דבר.
אני אשים 2623462 לינקים ושזה יעלה לי את הכל (כמובן שלפי החבילה שאני אקנה.. למשל 10 GB).
2.יש מצב לעשות auto movie thumbnails? ז"א שהוא יעשה לי תמונה לכל קבצי הסרט שלי מאשר שאני אעשה אחד אחד כל פעם?
תודה.
2.אני יודע שהוא עושה את זה.. ניסיתי את זה בtest mode... אבל האם הוא יכול לעשות את זה אוטומטית?
כמו שיש auto upload אז אני רוצה שיהיה גם auto movie thumbnail ואז אפשר להעלות 32532532 סרטים ולקבל גם 32532532תמונות של הסרטים.. מאשר ללחוץ סרט סרט ואז לעשות movie thumbnail.
אתה יכול לבדוק לי אם הפרימיומים עובדים באופן שוטף? ז"א שאפשר להעלות משרתים כמו filesonic וכאלה?
כי הרבה ראפידליצ'ים נופלים להם הפרימיומים ואז אי אפשר להעלות קבצים משרתים מסוימים.
תודה על הכל, שלחתי לך מסן בפרטי.
יש לי שאלה קניתי ראפידליץ ב 3.5 דולר בקיצר כול כמה שעות הפרימיום נמחקים והם לא מסדרים את זה
צריך לפנות לתמיכה אבל הם לא עונה הם עונה רק ב 00:00 בלילה הזונות האלה ...
פה זה קורה ?
נערך לאחרונה על ידי אלילוי1; 01-10-2011 בשעה 13:32.
מצוין.. עכשיו רק צריך למצוא\לבנות סקריפט שישמור לי את כל התמונות של הסרטים.
עדיף תמונה לסרט כי אחרת לא יורידו.. אבל שיש לך 3532532 סרטים זה קצת בעיה.
דבר איתי במסן נראה לי שאני אוכל לעזור לך קצת.