|
|
אולי לא הבנתם אותי לגמרי.
אני מדבר רק על בתי הספר הדתיים הממלכתיים.
לא בתי ספר פרטיים שעולים אלפי שקלים.
ואני יודע כמה עולה, כי עד לפני שנה בערך למדתי בבית ספר כזה.
יש הרבה בתי ספר שיש רכישה מרוכזת מטעם בית הספר וזה כלול בתשלומים בתחילת שנה, יש בתי ספר שיש כמו ספרייה כזאת שמשאילים ספרים, זה לא אומר כלום.
אני די בטוח שלא למדת בבצפר של שס.
לא הבנתי איך שני המשפטים האחרונים קשורים אחד לשני ואיך הם קשורים למה שאמרת קודם.
אתם פשוט אחד אחד מתחילים לחרטט פה זיוני שכל על מציאות פיקטיבית שאתם מציירים
כמו שאני אתחיל לבכות שבבצפר שלי אין מעבדות טכנולוגיות ויש מחשבים מלפני 2000 שנה עוד עם מסך עבה, למרות שאני משלם למעלה מ1000 שקל בחודש, ובבתי ספר ממלכתיים בראשון לציון יש מעבדות משוכללות, כיתות עם מקרנים והתלמידים לא משלמים על זה. מה זה אפליה לטובת החינוך החילוני בלבולי מח בלה בלה בלה אני בוכה אני אומר שחילונים זה קקי.
תתבגרו כבר חלאס. אל תנסו להמציא אפליה שלא קיימת.
אגב אני עדיין בשוק מהקטע עם התקציב של הבטחון זה הורג אותי
גדעון סער ממפלגת שס?
ואתה מאשים אותי שהדיון פה לא על רמה? אומר דברים בלי לבדוק?
הדיון הזה לא ננעל בלי אישור שלי. מה קרה? העמידו אותך במקום אז אתה נסוג אחורה? אתה רוצה לסיים את הדיון אז תודה שטעית וזהו.
כל עוד יש פה על מה להתדיין והצדדים לא מסכימים, הדיון הזה נשאר פתוח.
(אגב, שר החינוך הוא זה :)
נערך לאחרונה על ידי Daniel; 14-09-2011 בשעה 18:36.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
טוב סליחה.
אז זה היה לא מבוסס, מצטער
אז רוב בתי הספר הדתיים לא בחינם.
פשוט ראיתי כמה כאלה, ושמעתי משוו.
קיצר עזבו, לנעול בבקשה.
לא לא, לא טעית בסדר הגודל, םשוט תופעה שלא קיימת. לפי האתר שהבאתי, תקציב משרד החינוך עולה בכל שנה ב2 מילארד שקל לפחות, למרות שאמרת שהתקציב לא עולה והדתיים נוגסים בו - המצאה שמטרתה להוציא את הדתיים רע.
אמרת שמקבלים אוכל חינם בגדים חינם ספרים חינם טיול חינם - המצאות המצאות המצאות ושוב המצאות
אין פה טעות בסדר גודל, יש פה תופעה שלא קיימת. משרד החינוך לא מממן לבתי ספר ממלכתי דתי מעבר למה שמגיע לכל בצפר אחר.