גבר מה אני אגיד לך..
הצלחת לחסוך 90 שקל....
גבר מה אני אגיד לך..
הצלחת לחסוך 90 שקל....
|
|
זה העיקרון..תקנה מסטיק בזוקה והמוכר יגיד לך 90 ש"ח.. למה שתסכים לדבר כזה?
זה שוד לאור יום, במידה והיה לי אינטרנט והוא היה פועל זו הייתה אשמתי
אבל לוקחים לי 85 ש"ח על אינטרנט שאין לי אינטרנט רק במידה ואני מתחבר לווי-פיי..
אז מה תגיד לי?
אני לא אחרטט עלייך, כסף זה לא הבעיה שלי, אפילו 500 ש"ח שהיו לוקחים לא היה מזיז לי.
אבל זה העיקרון שלפעמים הם דופקים את הלקוחות שלהם וזה מעצבן.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
רק כוח וצעקות הם מבינים החארות האלה כל הכבוד אח שלי אם לא היית עושה את זה היית מקבל מהם כאפה עם הבולבול
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
חראות
אתה בפלאפון = אתה פראייר
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
קרה לי משהו מאוד דומה בסלקום..
יש לי חבילת גלישה, אני משלם להם סכום מסוים ומותר לי לגלוש כמה שאני רוצה
הייתי איזה יום עם חברים בבריכה וראינו סרטונים ביוטיוב וגלשנו באינטנט סתם כי היה משעמם
אחר כך בבית אני מסתכל במצב חשבון שלי כתוב לי 100 שקלים רק על האינטרנט ועוד יש לי פאקינג חבילת גלישה (!)
התקשרתי אליהם בעצבים יום אחר כך וניסיתי להיות רגוע איתם, הם רצו להוריד לי רק 50 שקלים מכל הסכום הזה
מה זה 50 שקלים?! אני פראייר שלהם?? התחלתי באמת להתעצבן ובסוף הורידו לי לגמרי
האידיוטים פשוט לא מבינים משהו אחר, כל מה שהם מבינים לגנוב לנו כסף מהכיס..
קרה לי גם שבחשבון ששולחים בדואר יצא בסכום הכולל (על כל הפלאפונים שלנו) יותר ממה שצריך
בלפחות 200 שקלים יותר ממה שהיינו אמורים לשלם, אני לא זוכר על מה חייבו כל כך הרבה אבל אחרי תלונות אצלם ואיומים לעבור לאורנג' הם הסכימו להוריד את זה המניאקים..
סלקום אותו דבר..
המשתמשים שלי:
HotBanana > NewYear > Dursci > DurSci > FullSex > CSS
PHP | SQL | HTML | CSS | JS | JQUERY | AJAX
חחחחחחחחחח NICE
זה עדיין לא אומר שצריך להתעצבן עליהם, כאילו מה - זה נכנס לנציג לכיס? צריך להתעקש, אבל לקלל ולצעוק לא עוזר לאף אחד. אם בכלל, זה מוריד מהחשק לעזור לך,והנציג יעשה כמה שפחות בשביל לפתור לך את הבעיה. אתה צריך לזכור לנציג לא אכפת אם אתה נשאר בחברה או מתנתק, זה לא מכניס לו יותר או פחות כסף לכיס. ואם היה משהו משתלם יותר שאפשר לעשות עם המנוי שלך, תיהיה בטוח שהוא לא זה שיציע לך את זה אחרי שצעקת וקיללת כמו איזה ילד בגן.
אתה עושה טעות של אנשים שלא היו אף פעם נציגים, הפרנציפ בחברות האלה זה להעביר את הנציג לצד שלך. להגיד לו שהוא בטח רואה שיש
פה חוסר צדק, ושאתה סומך עליו שהוא מבפנים יעשה מה שהוא יכול ובלהבלהבלה...