הדברים שסימנתי ב"אהבתי" אני מבטיח מאמרים
שיט עכשיו הבטחתי אני אהיה חייב לקיים
הדברים שסימנתי ב"אהבתי" אני מבטיח מאמרים
שיט עכשיו הבטחתי אני אהיה חייב לקיים
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
|
|
מאמר על ישירות. משהו שמדבר בגובה העיניים ,כמו שרק אתה יודע.
פחות להכנס למושגים ולפרטים הקטנים - ויותר איך לכבוש אותה.. בתור מי שאתה.
'הגישה הטבעית'
מאמרים מהסוג הזה יעזרו לי , לך ובכללי - יעלו את הרמה של הפורום מ'היא שלחה לי נג,מה עושים?' לרמה טיפטיפה גבוהה יותר
תודה מראש בחור![]()
הייתי פה.
תכלס הייתי שמח לראות מישהו מהפורום מפרסם וידאו שלו מתחיל עם מישהי וסוגר.
אבל בטח לאפחד אין אומץ (לי אין).
מה זה היה נותן לך?
נסיון - לא.
ידע - לא, גם אם תוכל לשמוע מה הוא אמר - זה לא מספיק להגיד את המילים.
הוכחה - אני לא יודע אם יש פה מישהו שיש לו משהו להוכיח. רוצה לאמץ את מה שאני כותב? בבקשה. לא רוצה, בבקשה.
(זה לא אני אישית, אני מדבר בשם כולם), אני לא מוכר לך מוצר, אני מחלק ידע. יש הבדל.
מוטיבציה? אולי לשבת ולחפש עוד "הוכחות" שכאלה, שום דבר מדהים לא יצא מלראות אנשים אחרים מתחילים עם בחורות חוץ מחיזוק לאגו.
גם בהדגמות שטח בקורסים ההדגמה היא החלק השולי, והפעולה עצמה היא החלק העיקרי.
זה באמת לא יהיה שווה את המאמץ, לא למי שמצלם ולא למי שמסתכל.
קודם כל תודה ענקית אחי אתה מלך מעריץ שלך בסתר כבר 9 שנים
תקשיב... אני מעולה בלפתח שיחה, לגרום עניין אבל משיכה... קשה לי, לא יודע איך... אני מצליח לבודד אבל לא יודע מה לעשות בנשיקה, לכן אני לא ניגש... איך אני גורם לה לרצות את זה.
דיווח, תוך שאתה מוצא את מה שהיה טוב ולא טוב יכול לתת הרבה. בגלל זה אני גם כן בעד ווידאו. לא בגלל שמישהו צריך להוכיח שהוא גבר, אלא בשביל לראות איך דברים עובדים, ולמה הכוונה. איך מישהו ניגש לבחורה, איך משחקים עם אינטונציה, שפת גוף, וכל הניואנסים שעושים את ההבדל.
יותר חשוב מזה, אנשים שרוצים להשתפר צריכים לראות את עצמם בווידאו, ולהעלות את זה לפה (או אם לא נעים לכם לדבר עם אנשים בפרטי) ולראות מה לא טוב,מה כן טוב, מה לשנות ואיך.
אני יכול להעיד על עצמי, וזה בכלל לא מתחום הפיק אפ. ברגע שראיתי איך אני שוחה, הבנתי כמה טעויות אני עושה, ודברים בסיסיים שחשבתי שאני עושה טוב לא עשיתי. ווידאו של 2 דקות, תוך מתן דגש על דברים חשובים, עשה הבדל עצום.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מסכים עם זה שמעלי!
ווידאו נותן לך הרבה דברים שקשה להבין בכתב,
איך אומרים תמונה אחת שווה מיליון מילים? אז כמה שווה 24 פריים בשניה? :]
קודם כל, זה כן נותן מוטיבציה.
דבר שני, זה יכול לעשות הרבה סדר בראש לראות איך הכל קורה מא' עד ת'.
זה כמו דיווח שטח רק יותר טוב. אז איך זה לא שווה את המאמץ?
אני לא לגמריי מסכים איתך. מצד אחד, אתה הכי משתפר מתוך זה שאתה ראוה את עצמך, ומעביר על זה ביקורת. זה נכון. אבל מצד שני, זה גם טוב שיהיה לך מה להשוות את הווידאו. בגלל זה לראות סתם ווידאו של מישהו שהולך לו זה לא טוב, אלא לקחת ווידאו, ולעשות ניתוח של מה שקרה שם, מה היה טוב ומה היה לא טוב יכול לעזור. ללא שום קשר מי היה שם. ברור שזה הכי אפקטיבי אם עושים את זה לווידאו שלך.
אם לא הייתי ברור, הכוונה היא שX הולך ומתחיל עם מישהי, Y מצלם אותו. אחר כך Z יושב מול הווידאו, ומסביר מה טוב ומה לא טוב בסרטון שלו. זה הכי טוב אם זה אתה, אבל זה טוב לכל אחד בשביל ללמוד מזה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
נוסתה יוזמה כזו אך היא ננטשה, אולי אם נחשוב שזה יתרום מספיק ננסה שילוב מחדש של זה בפורום.
חח אני אישית הייתי רוצה מאמר או יותר נכון המלצה יותר טכנית - איפה כדאי לסארג' ומתי, שהאשכול יתעדכן, ובנוסף המשתמשים יוכלו להמליץ על מקומות. כמעט לא יוצא לי לסארג' והכל אצלי קשור ללייף-סטייל (SP וכאלה), שזה דבר חשוב, אבל אני רוצה לשפר את "יכולות הסירוג' " שלי![]()
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here