אחי.. למה שתיהיה לבן אדם נורמטיבי, חי ונושם , ללא פיגור או נכות כזאת או אחרת בעיה לענות על השאלות האלו שהן מופנות אליו?
אחי.. למה שתיהיה לבן אדם נורמטיבי, חי ונושם , ללא פיגור או נכות כזאת או אחרת בעיה לענות על השאלות האלו שהן מופנות אליו?
נערך לאחרונה על ידי SexRama; 24-09-2011 בשעה 23:16.
|
|
אני יכול להבין באופן כללי את הרעיון של התרגיל הזה.
שואלים אותך שאלה - במקום לענות כמו רובוט תיצור מזה נושא לשיחה.
אבל אני באמת רוצה לדעת. אתה משלם כסף על קורס, נתנו לך שיעורי בית, למה שתשאל בפורום את התשובות? אתה לא רוצה להתקדם?
זה כמו לבוא למבחן עם שליפים - אתה תעבור את המבחן אבל לא תדע כלום במקצוע.
אז מבחן לא מעניין אותך החומר, העיקר לעבור. אבל שילמת פה הרבה כסף [אני מאמין] בשביל להשיג תוצאות - לא "לרמות" את המורה.
בסוף יענו לך על השאלות, אתה תראה את זה למורה, והוא יחשוב ש"עלית עוד שלב" למרות שאתה עדיין בתחתית. מבין?
אם באמת הבנת וענית אז יאללה אני גם יענה.
1. בן כמה אתה? בן כמה אני נראה לך?
2. איפה אתה עובד? שנתיים עבדתי בXX, נמאס לי שם עברתי לעבוד בYY, כשהבנתי שלא הסתדר לי עם השעות עברתי לZZ - כמה שיותר מידע על עצמך, להראות תחומי עניין אולי - הרבה אנשים עובדים במה שמעניין אותם, אולי היא תלמד מזה עליך.
3. איפה אתה גר? בראשון, אבל עזבי שטויות, אין כמו קיבוצים, הייתי משלם בשביל לחזור לקיבוץ. - חרטה, אבל שוב, מייצר נושא שיחה. היא בטח תגיד כמה היא שונאת קיבוצים וריח של פרות.
4. איפה למדת? מקיף ט', ואת? - אין לי באמת מה לכתוב כאן. את מי זה מעניין?!
5. יש לך חברה? אתה: "יש לי המון חברות. רגע, תגדירי חברה" היא: "נוו בת זוג" אתה: "אהה אז כן, יש לי המון חברות".
6. מה אתה הולך לעשות בצבא? עדיין לא גיבשתי החלטה, מאוד מעניין אותי צילום. - שוב, תן מידע על עצמך ותייצר נושאי שיחה. אולי תמצאו משהו משותף.
7. לאיפה אתה יוצא בדרך כלל לבלות? לאן שהרוח לוקחת אותי, אבל עכשיו קיץ, אין רוח, אז אני לא יוצא.
אחי, כשתצא לדייט, תקרא לי. גם שם אני אעשה את העבודה במקומך.