נכתב במקור על ידי
koogel
היי,
אם אתה רוצה לצאת מהמעגל חיים שאתה נמצא בו כרגע ובאמת לעשות משהו שייתן לך הרגשה טובה, אקשן, התרגשות אתה צריך לקחת מודל לחיקוי או לאמץ לעצמך אידיאל. למה? סיבה פשוטה.
הרבה פה מציעים לך לעשות מה ש"הכלל" עושים. אם זה לעשות ספורט, כדורגל, ריצה, בנות וכו'... יאללה אחי תשחרר מהלחץ אתה לא צריך להיות כמו כולם!
אני אתן לך דרך שתוכל לכוון אותך למטרה.
כולנו רואים סרטים, תחשוב לרגע איזה סרטים אתה אוהב, באיזה סרט נמצא השחקן\ שחקנית שאתה מאוד התחברת אליו\אליה? איזה תכונות יש לו\לה?
במקביל לכך אתה יכול גם לחשוב איזה אדם שאתה מכיר או ששמעת עליו אתה מאוד מעריץ\מעריך אותו ואת המעשים שלו, איך הוא עושה את זה?
אני אתן דוגמא: אדם שאני מאוד תופס ממנו ומעריך אותו זה אבא שלי. אני חושב שהוא הגיע להישגים מאוד גבוהים בחיים ואני שואף להיות בחלק מהתכונות וההישגים שלו כמוהו! סתם לדוגמא אבא שלי התאמן בקארטה 20 שנה והוא הגיע רחוק. אז אותי אישית לא מעניין קראטה אבל אני מאוד מתחבר לאומנויות לחימה, אז אני הלכתי להתאמן באגרוף תאילנדי. אבא שלי עוסק במנהל עסקים ובמקרה גם אותי זה מעניין, אז לקחתי מקצוע בחירה בבית הספר "כלכלה ומנהל עסקים".
ככה בדרך הזאתי אתה תוכל להרחיב את מעגל החיים שלך בצורה שתעניין אותך ולאט לאט תגלה על עצמך דברים חדשים.
בהצלחה.