|
|
30 שעות יומיות? עד כמה שאני יודע יש רק 24 שעות ביממה, מישהו הוסיף שעות ואל ידעתי מזה?
בוא נראה אותך מדבר עם הרופא שלך (המתמחה) באנגלית (או בסינית), בוא נראה אותך מסביר לו מה כואב לך לא בעברית.
בנתיים שאתה משחק עם האצבעות שלך ומעלה את זה לאינטרנט, יש אנשים שלומדים את רפואת האדם, רפואת הגוף, רפואת הנפש. 7 שנים הם לומדים את התורה הזאת בשביל לעזור לאנשים - כמוני, כמוך. אז מה שאתה מציע זה לפטר את כולם ולהביא רופאים מחול? אתה מעדיף רופאים (אם אפשר לכנות אותם כך) שלמדו אי שם רפואה (אם רק היית רואה איך מלמדים רפואה בחול) מאשר רופאים שנולדו איתך באותה מדינה, גדלו איתך באותה שפה ושרים את ההמנון שלך?
כל מה שיש לי להגיד לך זה שאתה צריך להתבייש, וגם אבא שלך צריך להתבייש, אולי הוא רופא, אבל לילד שלו הוא לא הקנה את אהבת הארץ ואת הציונות הכל כך חשובה (אולי אפילו מהרפואה עצמה?).
תהיה בריא, וזאת פעם ראשונה ואחרונה שאני כותב לך את כל זה, רק בשביל שתבין איפה אתה טועה.
בהצלחה וגמר חתימה טובה.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
אני לא מתכוון לחזור על התשובות של פעמיים,תסתכל תגובות קודמות.
נ"ב
המתמחים דחו את ההתפטרות; לא יוצאו צווי מניעה
אמרתי שהם לא רוצים להתפטר כי התנאים שלהם טובים,אתם לא מקשיבים לי.אם כל כך רע להם,אז למה הם לא תפסו בביצים כבר?
נערך לאחרונה על ידי Daily; 07-10-2011 בשעה 08:35.
מיכאל, הראו תלושי משכורת של המתמחים,
אח שלי לומד עם המתמחים - הם מקבלים 26 ש"ח לשעה.
עצם העובדה שאבא שלך לאיודע אפילו כמה הם מקבלים,
מראה משהו על הקשר שלו למציאות היומית בבתי החולים.
One Shot - One Kill
תאמין לי שעם הייתה מתמחה לא היית מדבר ככה,לפני שאתה סתם זורק פה דברים תברר לפני,מה עם הלימודים שלהם שאליהם הפכו עולם כדי לשלם אותם? השעות? המשכורת הזעומה אחרי הרבה מאוד שנות לימוד,בקיצור אל תזרוק סתם,למה לפני שפותחים אשכול כזה צריך לעשות שיעורי בית.
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
גבר אני פאקינג מחסנאי עובד 9 שעות ביום ואני מרוויח יותר מפאקינג רופא. לא משנה מה תגיד זה מצב לא הגיוני שאני שלא למדתי כלום בחיים שלי והוא עם השכלה גבוהה, שלא הרבה אנשים מסוגלים לעבור, סתומרת ממיטב המוחות של ישראל, מרוויחים גרושים כמו חיילים משוחררים. ותראה לי את המהנדס שמרוויח בין 20 ל30 שקל לשעה אל תבלבל את השכל לגבי מה שאתה לא יודע.
כמו שאמרו מעלי תתחיל לברר עובדות לפני שאתה מדבר. הגיוני שרופא לא רואה א תהבית שלו, מרוויח משכורת של 4500 שקל בחודש?!?! זה נראה לך הגיוני? רופא 4500 שקל בחודש?!?! עם שעות של רופא בארומה הייתי מרוויח ככה
נערך לאחרונה על ידי techno barzel; 07-10-2011 בשעה 15:02.
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.