קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] ראובן עטר יאמן את מכבי חיפה עונה הבאה
    על ידי Super Pippo בפורום כדורגל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-04-2012, 15:00
  2. [דיון] ראובן עטר - מתאים למכבי חיפה ?
    על ידי Pumba בפורום כדורגל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 16-04-2012, 18:01
  3. רונאלדיניו חתם במכבי חיפה!!
    על ידי -=NFS=- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-07-2006, 16:29
  4. טל ימשיך במכבי חיפה
    על ידי -=-מתן^אלחלו-=- בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 19:54
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 23:27
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 17 מתוך 17

"ראובן עטר עוד יאמן במכבי חיפה " - עמוד 2

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

ציטוט נכתב במקור על ידי king kenny צפיה בהודעה
    יניב קטן הוא עגלה במלוא המובן של המילה,נתחיל מהדבר הבסיסי שאיתו בוחנים שחקנים: היכולת שלהם,יניב קטן בעברו היה שחקן מהיר ועם יכולות מסירה טובה,כיום כפי שכולם יודעים עם כל הפציעות בגב קטן הפך מהשחקן המהיר בתחילת הקריירה לצב,וזה לא מוסיף לאיטיות המחשבה שלו שגורמת למשחק של מכבי חיפה להפוך ממהיר וקצבי(כשורד וגולסה משצתפים פעולה לדוגמה) לאיטי ושבלוני.
    הבעיטה שלו איומה וגם יכולת המסירה שלו,ששנים נחשבה כיתרון הגדול שלו נראת גרועה,עובדה שעד עכשיו ב7 מחזורי הליגה הוא בישל בישול אחד בלבד וגם במשחקים לא רואים אותו גורם למצבי בעיטה של שחקנים אחרים.
    וגם כמו שציינתי יש את האפקט של תקיעת המשחק,גם אם גדיר(שלפי דעתי הוא אפס אפילו יותר גמור מקטן) ישחק המשחק של חיפה יהיה הרבה יותר טוב מבלי קשר לתועלת של גדיר/כל שחקן שלא יהיה במשחק.
    אבל למרות זה אני הייתי מעוניין שקטן יהיה סוג של חונך לשחקנים הצעירים ויתרום מהניסיון שלו לצעירים אבל לזה יש שתי בעיות:
    1. השכר שלו,אם יכירו במעמדו של קטן כסוג של דרק שארפ כמו שמיכאל אמר זה יחייב קיצוץ במשכורתו המופרזת,אני לא רואה את קטן מסתדר עם זה.
    2.האגו שלו,למרות היותו כדורגלן איום ונורא,יניב קטן חושב שהוא עדיין סופרסטאר ענק שצריך לפתוח בכל המשחקים של מכבי חיפה לא משנה מי יעמוד מולו,אז למה שהוא ירצה להפוך לשחקן קצה ספסל שמשחק כמות משחקים נמוכה בשנה?
    ציטוט נכתב במקור על ידי -Max- צפיה בהודעה
    א'.סתם הרבה מאוד בפיות בכך שכולם כבר הכתירו אתכם וחשבו שאתם הקבוצה הכי טובה בארץ.

הוא מציג יכולת טובה מאוד, כנראה שלא ראית את המשחק נגד רמה"ש שגם בו הוא היה הכי טוב.
    גולסה התראיין לפני מס' ימים ואמר שקטן לא לוקח לו את המקום, הוא אמר שהוא מעדיף לשחק בצד שמאל.
    לא זכור לי ששחקנים אמרו דברים כאלה, תביא לי הוכחות לזה.
    הוא מופיע נגד קבוצות קטנות וזה לא נתון לוויכוח, יש לפעמים משחקים לא טובים אבל מה שאתה אומר פשוט מעיד על כך שאתה לא רואה בכלל משחקים של חיפה.
    לא צריך להזכיר לי כמה פעמיים הפסדנו נגד "קטנות", אני יודע - פעמיים, פעם אחת מול סכנין שעד עכשיו מפרקת את כל הליגה בבית שלה ופעם אחת נפילה מול אשדוד, בדיוק כמו שקרה לכם מול רמה"ש, עדיין גם בלי קטן חיפה צריכה וחייבת לנצח כל קבוצה בליגה.
    לוקח את המקום של ימפולסקי? ימפולסקי לא משחק בגלל שהוא עושה עבירות משמעת ושנית קטן יותר טוב וזמנו של ימפולסקי עוד יגיע, הוא צריך להתבגר.
    מה אתה עושה צחוק? אבל הוא אחד השחקנים הכי חשובים בקבוצה, למה לעזאזל הוא לא צריך לשחק אם הוא רוצה בטובת הקבוצה? ראינו איך הם נראים בלעדיו.
    הוא ירק על אוהדים כשהוא היה בן 24, לפני 5 שנים, הוא לא היה בוגר וחכם מספיק, לתת דוגמאות בעבר זה לא בעיה.
    אצלנו לפחות לא משחק שודד זקנות.

1) א'. בואנה אתה רציני איתי??? איך הוא בדיוק לוקח לשראנוב את המקום עם שראנוב הוא זה שמשחק כל הזמן? דוידוביץ' על הספסל אז הוא לא מפריע לו.
    ב. זאת עילה לפרישה???? אתה אשכרה עושה צחוק, אז אולי גם פויול, ראול, פרדיננד, דל פיירו ועוד רבים ו"מבוגרים" אחרים יפרשו? הרי הם תופסים מקום של צעירים, הרי לטענתך זה לא משנה שהם עדיין תותחים, אם יש שחקן צעיר מהם בעמדה שלהם הם צריכים לפרוש כדי לפנות לו מקום.
    הטענה שלך פשוט מגוכחת, חשבתי שאתה קצת יותר חכם וקצת יותר מבין בכדורגל.
    2) קטן יותר טוב, ימפולסקי צריך לשחק בגלל שהוא צעיר?
    3) אמרתי לך כבר שבקבוצה שלך לא היה ולא יהיה שחקני נשמה כאלה אז כנראה שאתה לא מבין מה זה לשחק בשביל הסמל.
    וכן ברור שיש גם מניע כלכלי, יש לו משפחה לפרנס לא?

בקיצור אני מצטער שאני משתמש בשפה כזאת ואין בכוונתי לפגוע או להשפיל אבל הרבה זמן לא ראיתי טמטום כזה, אולי פשוט רשמת סתם דברים כדי לענות לי בגלל שלא היה לך מה להגיד.
    החשבתי אותך כמו שכבר אמרתי למעלה למישהו שקצת יותר מבין, כנראה שזה לא ככה.
    רשמת בהודעה הזאת טענות מגוכחות וחסרות כל קשר למציאות.

4) לפי מה שהבנתי השחקים מחוייבים להגיע חצי שעה לפני תחילת האימון והוא פשוט הגיע בדיוק בזמן תחילת האימון.
    תגיב ^^
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael6 צפיה בהודעה
    בינתיים גולסה טוב בצד שמאל אז זה פחות מפריע לו , אבל בכתלס כולם יודעים שגולסה הכי טוב כשהוא באמצע .
    הוא טוב גם שם וגם שם, אבל למה שהוא לא ישחק שם באגף כרגע, כשגם המהירות שלו תבוא לידי ביטוי ובאמצע ישחק קטן שמרכז את כל המשחק של חיפה וישלח לחלוצים ולורד וגולאסה כדורים?
    פה הם מתעצבנים עליו אבל לא קריטי , ואת השני אני אחפש אוטוטו .
    אמרתי לך כבר, תפסיק להביא דוגמאות מהעבר, זה היה לפני שנתיים ועל מה שדיברנו עליו היה בכלל שאמרת ששחקנים מתלוננים שהוא לוקח להם את המקום במגרש, מה שהבאת פה ממש לא קשור לזה כי פשוט כנראה לא מצאת ואני עדיין מחכה לדוגמא השנייה.
    זה לא רק שאתם מפסידים , אתם מפסידים ביכולת גרועה מאוד ! זה לא משחקים שאתם יושבים על השער כל המשחק ומקבלים גול דקה 104 ..
    לא נורא, תחילת עונה, הרבה שחקנים חדשים, עומס של הרבה משחקים בתקופה קצרה וחוסר אווירה במגרשים כמו הי"א ודוחא, בכל מקרה אני לא בא לתרץ, אבל בהמשך הליגה זה כבר לא יקרה.
    לימפולסקי יש עוד זמן אבל גם יש לו יכולת , ולקטן כבר היה את הזמן שלו - וכשהוא היה בו לא היו לי תלונות . אם הוא יודע שיש שחקן עם פוטנציאל להיות בין הטובים בארץ ולהוביל את חיפה ובכ"ז נשאר בהרכב .. ברור לי שההחלטה היא של אלישע , אבל אלישע לא יגיד לא אם הוא יסביר לו את זה .
    ימפולסקי לא מהכשרונות הגדולים של הכדורגל הישראלי והוא גם בא בסה"כ על תקן של שחקן רוטציה, הייתה לו תחילת עונה יפה אבל הוא צריך להבין שהוא בא למועדון בסדר גודל של מכבי חיפה וזה כבר לא הקופסא.
    ימפולסקי יקבל את ההזדמנויות שלו, אבל למה שהוא ישחק עם קטן יותר טוב? עזוב יותר, קטן מנהל את המשחק וימפולסקי לא משחק בתפקיד הזה אז חבל על ההשוואות.
    ראינו איך הם נראים בלעדיו , אבל ראינו איך היא נראית גם איתו -בדיוק אותו דבר +- . בשביל ה+- הקטן הזה כבר עדיף לו להיות על הספסל .
    ממש לא, כשקטן על המגרש חיפה נראית הרבה יותר טוב ולשחקנים יש יותר ביטחון, הגיל והפציעה נותנים את אותותיהם אבל זה לפחות שחקן עם אחריות וניסיון שלא מפחד ותמיד מבקש את הכדור.
    לגבי השודד זקנות - כל עוד הוא שילם את חובו למדינה , מבחינתי הוא לא פושע ולא כלום . שחקן שנותן את הלב לקבוצה ולא נותן לעבר שלו להשפיע עליו ( למרות היציאה נגד חיפה ) . הוא שחקן ענק ודריבליסט הכי טוב בארץ .
    אז גם אחרי שרוצח יסיים את ריצוי תקופת המאסר הוא בעיניך לא יהיה יותר פושע? תעשה לי טובה
    אתה סוטר את עצמך, אז איך הוא בדיוק לא נותן לעבר שלו להשפיע עליו למרות המקרה מול חיפה?
    זה התחיל בחימום שהערס צעצוע הזה בעט כדור לעבר האוהדים של חיפה ואחר כך כמובן המקרה של הבקבוק, למה? כי שרו לו "אלירן שודד זקנות"
    אז שהוא כן נותן לעבר שלו להשפיע עליו
    1. א) אני יודע ששאראנוב בהרכב . אני דיברתי על תחילת העונה שבה היה התלבטות וכל הזמן היו דיבורים ופגישות של דוידוביץ' עם אלישע ושחר כששאראנוב בשער .
    דוידוביץ' בתחילת העונה היה טוב יותר משראנוב וגם עכשיו הוא יותר טוב, אבל אחרי מס' משחקים של שראנוב הוחלט לתת לו את אפודת ההרכב הראשון בגלל שהבינו שזה השוער שיהיה השוער הראשון לעוד הרבה שנים ואסור לעשות רוטציה בתפקיד כזה חשוב כמו שוער, כשיש שני שוערים בכירים חייב לקחת החלטה מי השוער הראשון כדי שהשוער שישחק במשחקים לא יפחד שכל טעות שהוא עושה הוא יורד לספסל במשחק הבא וכדי שיהיה לו ביטחון.
    בגלל ששראנוב כמו שאמרתי הוא שוער העתיד של מכבי חיפה ובגלל ה"בעיות" שעשה דויודוביץ' הוחלט ללכת על שראנוב.
    עדיין לא הבנתי למה לעזאזל אתה רוצה שדוידוביץ' יפרוש.
    ב)יש הבדל בין השחקנים האלה לדוידוביץ' - הם עוד מציגים יכולת טובה . לדוידוביץ' יש יותר מדי עליות ומורדות , ותוסיף לזה את הסכסוך שהוא גורם בקבוצה ותגיע למסקנה שיותר טוב גם בשבילו לפרוש .
    גם דוידוביץ' מציג יכולת טובה, להזכיר לך את המשחקים מול גנק?
    2.כמו שאמרתי , ה+- הקטן ( נגיד והוא בינוני ) כמעט ולא משמעותי . קטן יותר טוב לקבוצה רק מבחינה פסיכולוגית אבל הוא יכול לתרום גם מבחוץ , ואת זה הוכיח דריק שארפ .
    ממש לא, הבעיה היחידה של קטן זאת האיטיות, חוץ מזה הוא משחק מעולה

3.מי דיבר בכלל על מכבי עכשיו ?!

לא משפיע הדיבורים מבחוץ , כי תכלס אין על ריב על כדורגל
    אה ומצטער על מה שאמרתי בהודעות הקודמות, סתם הייתי מעוצבן ממשהו באותו יום

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,023 | הודעות: 8,173,610 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect