בינתיים גולסה טוב בצד שמאל אז זה פחות מפריע לו , אבל בכתלס כולם יודעים שגולסה הכי טוב כשהוא באמצע .
הוא טוב גם שם וגם שם, אבל למה שהוא לא ישחק שם באגף כרגע, כשגם המהירות שלו תבוא לידי ביטוי ובאמצע ישחק קטן שמרכז את כל המשחק של חיפה וישלח לחלוצים ולורד וגולאסה כדורים?
פה הם מתעצבנים עליו אבל לא קריטי , ואת השני אני אחפש אוטוטו .
אמרתי לך כבר, תפסיק להביא דוגמאות מהעבר, זה היה לפני שנתיים ועל מה שדיברנו עליו היה בכלל שאמרת ששחקנים מתלוננים שהוא לוקח להם את המקום במגרש, מה שהבאת פה ממש לא קשור לזה כי פשוט כנראה לא מצאת ואני עדיין מחכה לדוגמא השנייה.
זה לא רק שאתם מפסידים , אתם מפסידים ביכולת גרועה מאוד ! זה לא משחקים שאתם יושבים על השער כל המשחק ומקבלים גול דקה 104 ..
לא נורא, תחילת עונה, הרבה שחקנים חדשים, עומס של הרבה משחקים בתקופה קצרה וחוסר אווירה במגרשים כמו הי"א ודוחא, בכל מקרה אני לא בא לתרץ, אבל בהמשך הליגה זה כבר לא יקרה.
לימפולסקי יש עוד זמן אבל גם יש לו יכולת , ולקטן כבר היה את הזמן שלו - וכשהוא היה בו לא היו לי תלונות . אם הוא יודע שיש שחקן עם פוטנציאל להיות בין הטובים בארץ ולהוביל את חיפה ובכ"ז נשאר בהרכב .. ברור לי שההחלטה היא של אלישע , אבל אלישע לא יגיד לא אם הוא יסביר לו את זה .
ימפולסקי לא מהכשרונות הגדולים של הכדורגל הישראלי והוא גם בא בסה"כ על תקן של שחקן רוטציה, הייתה לו תחילת עונה יפה אבל הוא צריך להבין שהוא בא למועדון בסדר גודל של מכבי חיפה וזה כבר לא הקופסא.
ימפולסקי יקבל את ההזדמנויות שלו, אבל למה שהוא ישחק עם קטן יותר טוב? עזוב יותר, קטן מנהל את המשחק וימפולסקי לא משחק בתפקיד הזה אז חבל על ההשוואות.
ראינו איך הם נראים בלעדיו , אבל ראינו איך היא נראית גם איתו -בדיוק אותו דבר +- . בשביל ה+- הקטן הזה כבר עדיף לו להיות על הספסל .
ממש לא, כשקטן על המגרש חיפה נראית הרבה יותר טוב ולשחקנים יש יותר ביטחון, הגיל והפציעה נותנים את אותותיהם אבל זה לפחות שחקן עם אחריות וניסיון שלא מפחד ותמיד מבקש את הכדור.
לגבי השודד זקנות - כל עוד הוא שילם את חובו למדינה , מבחינתי הוא לא פושע ולא כלום . שחקן שנותן את הלב לקבוצה ולא נותן לעבר שלו להשפיע עליו ( למרות היציאה נגד חיפה ) . הוא שחקן ענק ודריבליסט הכי טוב בארץ .
אז גם אחרי שרוצח יסיים את ריצוי תקופת המאסר הוא בעיניך לא יהיה יותר פושע? תעשה לי טובה
אתה סוטר את עצמך, אז איך הוא בדיוק לא נותן לעבר שלו להשפיע עליו למרות המקרה מול חיפה?
זה התחיל בחימום שהערס צעצוע הזה בעט כדור לעבר האוהדים של חיפה ואחר כך כמובן המקרה של הבקבוק, למה? כי שרו לו "אלירן שודד זקנות"
אז שהוא כן נותן לעבר שלו להשפיע עליו
1. א) אני יודע ששאראנוב בהרכב . אני דיברתי על תחילת העונה שבה היה התלבטות וכל הזמן היו דיבורים ופגישות של דוידוביץ' עם אלישע ושחר כששאראנוב בשער .
דוידוביץ' בתחילת העונה היה טוב יותר משראנוב וגם עכשיו הוא יותר טוב, אבל אחרי מס' משחקים של שראנוב הוחלט לתת לו את אפודת ההרכב הראשון בגלל שהבינו שזה השוער שיהיה השוער הראשון לעוד הרבה שנים ואסור לעשות רוטציה בתפקיד כזה חשוב כמו שוער, כשיש שני שוערים בכירים חייב לקחת החלטה מי השוער הראשון כדי שהשוער שישחק במשחקים לא יפחד שכל טעות שהוא עושה הוא יורד לספסל במשחק הבא וכדי שיהיה לו ביטחון.
בגלל ששראנוב כמו שאמרתי הוא שוער העתיד של מכבי חיפה ובגלל ה"בעיות" שעשה דויודוביץ' הוחלט ללכת על שראנוב.
עדיין לא הבנתי למה לעזאזל אתה רוצה שדוידוביץ' יפרוש.
ב)יש הבדל בין השחקנים האלה לדוידוביץ' - הם עוד מציגים יכולת טובה . לדוידוביץ' יש יותר מדי עליות ומורדות , ותוסיף לזה את הסכסוך שהוא גורם בקבוצה ותגיע למסקנה שיותר טוב גם בשבילו לפרוש .
גם דוידוביץ' מציג יכולת טובה, להזכיר לך את המשחקים מול גנק?
2.כמו שאמרתי , ה+- הקטן ( נגיד והוא בינוני ) כמעט ולא משמעותי . קטן יותר טוב לקבוצה רק מבחינה פסיכולוגית אבל הוא יכול לתרום גם מבחוץ , ואת זה הוכיח דריק שארפ .
ממש לא, הבעיה היחידה של קטן זאת האיטיות, חוץ מזה הוא משחק מעולה
3.מי דיבר בכלל על מכבי עכשיו ?!
לא משפיע הדיבורים מבחוץ , כי תכלס אין על ריב על כדורגל