נכתב במקור על ידי gadosh6 ואו אלירן שיביא לי עד מחר ב 4 זה המקסימום ! אני חיייב את שני הדולרים . אני מחכה לתיווך. אם אחרי התיווך הוא לא ישלח הוא יענש בחומרה.
נכתב במקור על ידי .Eliran אני מחכה לתיווך. אם אחרי התיווך הוא לא ישלח הוא יענש בחומרה. טוב אבל זה עמלה אליו נכון ?
נכתב במקור על ידי Galbarami123 http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=793848 הוא עעוד לא שלח לי את הכסף טוב זה נהיה מוגזם, למרות שזאת לא אשמתך. לכן אני מקציב לך זמן : יום ראשון ה 23.10 בשעה 16:00. אם לא תשלח עד התאריך הזה תענש בחומרה, תנסה להשיג את הכסף בדרך אחרת.
הדולר היום הוא 3.6 אז 3.6 כפול 2 = 7.2 יש לי כרגע רק בשקלים
נכתב במקור על ידי Galbarami123 הדולר היום הוא 3.6 אז 3.6 כפול 2 = 7.2 יש לי כרגע רק בשקלים אז תשלח לו בשקלים, והוא יהמיר אותם לדולרים..
סבבה מה האימייל לישלוח?
אני מביא לך בפרטי
וכנגדד זה אתה מחזיר לי את המשתמש בpure cash שלחתי לך
נכתב במקור על ידי Galbarami123 וכנגדד זה אתה מחזיר לי את המשתמש בpure cash שלחתי לך למה אתה אחר כך תעבוד אל אחרים אני יחזיר אבל על תעבוד אל אחרים !!! בשום פורום .
נכתב במקור על ידי gadosh6 למה אתה אחר כך תעבוד אל אחרים אני יחזיר אבל על תעבוד אל אחרים !!! בשום פורום . קיבלת? אפשר לנעול?
הוא קיבל ושיחזיר את המשתמש
המשתמש בpurecash נמחק . איך אתה רוצה שאני יביא לך ?
נכתב במקור על ידי Galbarami123 הוא קיבל ושיחזיר את המשתמש נכתב במקור על ידי gadosh6 המשתמש בpurecash נמחק . איך אתה רוצה שאני יביא לך ? בקיצור המשתמש נמחק. ולא היה לך מה לעשות איתו. התלונה נפתרה, נעול.
חוקי הפורום