|
|
גם ככה חצי מהמדינה מעשנת, אם יאשרו את זה בחוק לפחות החומר יהיה נקי יותר ופחות מזיק, במקום שיעבור בשטחים וה' יודע מה הם שמים שם.
הכלכלה תתפתח, התיירות תצמח.
אם זה יהיה בחוק תאמין לי שאנשים יהיו ממושמעים יותר ולא ירגישו צורך לפחד, אנשים יחזיקו כמות קטנה כי זה נגיש ולא יתחילו לסחור כמו חולים בשכל רק בשביל שיספיק להם עד הסחר הבא.
אל תחשוב שאני לא מסכים איתך, אני מסכים ב100% שזה חרא ומזיק, אבל תחשוב שגם ככה כולם עושים את זה פה ואם יעבירו את זה בחוק אנשים ישתחררו קצת וירגישו חופשיים.
זה רק יתרום למדינה ולאזרחים שלה!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
גם אם זה באמת "פוגע" בבריאות...מזה משנה?
מה אכפת להם מה מצב הבריאותי שלנו?
תכלס אני לא מבין אפילו איך הרואין וקוקאין לא חוקי.... באלנו לעשות מה שבאלנו לגוף שלנו
אז סבבה קוקאין הרואין מט' וכו לא צריכים להיות חוקי כי גם בהתנהגות שלנו זה פוגע ואנחנו אלולים לאנוס או לעשות שטויות שנדפק עליהם..
אבל אלכוהול יותר בסדר?
בתור אחד שהשתמש גם במאריחואנה וגם אלכוהול אלכוהול זה פשוט מוחק לך תחוק בראש
אתה תרצה לעשות מה שבאלך גם אם זהחוקי או לא....
ולעומת זו מריחואנה וחשיש אתה תדע מה כדי לך לעשות ואם תדפק מזה או לא...
אז למה?!
אלכוהול זה יותר מזיק מממריחואנה
מריחואנה פחות מזיקה מלהתשכר באזיה פארק ציבורי או אפילו בר
מאשר לעשן אזיה גוינט בבית או בחצר שלך
נערך לאחרונה על ידי PureToxic; 22-10-2011 בשעה 04:50.
להכניס עשן לריאות שלך זה לא בריא נקודה.
אלכוהול יותר מסוכן מהרואין קוקאין מריחואנה ואקסטזי ועוד הרבה סמים שנחשבים בעינך "קשים".
http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%9...cle,54871.aspx
לא רוצה לשלול, אבל יש לך הוכחה ?
הלוואי ... יש סמים שהרבה יותר טובים מהמון אלכוהול
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
חחחח כמה שטויות כותבים פה...
שתדעו, בעניין מריחואנה רפואית ישראל היא מהמתקדמות בעולם. ישראל היא אחת הכלכלות החזקות בעולם? באיזה עולם?
מריחואנה יכולה לשמש כתרופה טובה : משככת כאבים, מעוררת תיאבון, עוזרת לבחילות - לחולי סרטן בעיקר, עוזרת לבעיות במוח כמו OCD, מיגנרות וטורט.
האם סתם ככה זה בריא? על זה לא שמעתי... אשמח לאיזה לינק.
אני מניח שאולי עוד 20 שנה זה יהיה חוקי בארץ.. בקרוב אני לא רואה את זה קורה. שזה מבאס ממש.
אם יהיה פיקוח יהיה אפשר להפסיק לממן את הערבים, לקחת על זה מס לפקח על זה ולהשיג גם חומר איכותי לשם שינוי.
נערך לאחרונה על ידי newbie101; 31-10-2011 בשעה 02:48.
הלוואי...
מעצב גראפי לכל מטרה.
הממשלה לא מבינה כמה יתרונות...
1. היא תקבל כסף מתיירות.
2. היא תקבל כסף ממסים.
3. אנשים יפסיקו לקנות מוצרים נחותים ומסוכנים בשוק השחור ויקבלו מוצר נקי שעבר בקרות איכות.
4. יוריד את אחוזי הפשיעה במידה ניכרת (אף אחד לא יסחר במריחואנה אם זה יהיה חוקי).
5. היא תקבל כסף ממסים.
6. היא תקבל כסף ממסים.
אה, ונראה לי שכחתי משהו-
7. והיא תקבל כסף ממסים.
והחסרונות? יש פחות חסרונות למריחואנה מאשר אלכוהול או סיגריות.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 31-10-2011 בשעה 13:17.