נכתב במקור על ידי Heracles הם תמיד היו.. אצלך דווקא, עשו ניתוח לשינוי מין. צמחו שיערות בביצים חש גבר ?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display צמחו שיערות בביצים חש גבר ? לעומתך, אני לא עושה שם שעווה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles והפסדתם לא זה היה שנה שעברה ניצחנו
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialloRossi לא זה היה שנה שעברה ניצחנו אה, נחמד
יש לך בנדוד גיייייייייייייי תמסור לו כאפה בשמי
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
שלום
ברוך שובך
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יש לך בנדוד גיייייייייייייי תמסור לו כאפה בשמי אחי, הוא בכה בספייס ורטיגו!!!
נכתב במקור על ידי Heracles אחי, הוא בכה בספייס ורטיגו!!! איכסססססס איזה מגעיל הוא..........
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker איכסססססס איזה מגעיל הוא.......... נראה לי הוא עמד למות בממוטה.
נכתב במקור על ידי Heracles נראה לי הוא עמד למות בממוטה. עשית את המג'יק האוס? במתחם של הילדים? זה דווקא נדירררר כל החדר מסתובב
נכתב במקור על ידי Shinx יש לך בן דוד כוסית חחחחחחחחחחחח
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker עשית את המג'יק האוס? במתחם של הילדים? זה דווקא נדירררר כל החדר מסתובב לא ממש, עשיתי בעיקר אנרגי. נכתב במקור על ידי LikeMe חחחחחחחחחחחח הוא צודק
נכתב במקור על ידי Heracles לא ממש, עשיתי בעיקר אנרגי. הוא צודק אההה...
חוקי הפורום