לילה טוב אני רואה זה יהיה יום חלש
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic כן אבל יש חוקים איזה שאסור לי להגיב באשכול לילה?
נכתב במקור על ידי as444 לילה טוב אני רואה זה יהיה יום חלש תודה על חוות הדעת המקצועית אדוני ראש החוג לחקר אשכולות הלילה.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי -David- איזה שאסור לי להגיב באשכול לילה? שאסור לבקש לייקים או לסחור בהם
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic שאסור לבקש לייקים או לסחור בהם מי ביקש יא טמבל תבדוק שוב מה רשמתי
נכתב במקור על ידי -David- איזה שאסור לי להגיב באשכול לילה? שאסור ליהנות באשכולילה...חוק שמקפידים עליו מנהלי דיבורים ומנהלים ראשיים
נכתב במקור על ידי -David- מי ביקש יא טמבל תבדוק שוב מה רשמתי ביקשת שיעשו לייק לכל הודעה באשכול, כלומר בקשת לייקים טמבל.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic תודה על חוות הדעת המקצועית אדוני ראש החוג לחקר אשכולות הלילה. הם היה יום חזק היו עכשיו פול הודעות הרבה פרשו וגם אני נכנס מדי פעם
נכתב במקור על ידי as444 הם היה יום חזק היו עכשיו פול הודעות הרבה פרשו וגם אני נכנס מדי פעם אם*
לילה טוב זה גם סוף החג אז מגיע לנו מחר אשכול_יום
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic ביקשת שיעשו לייק לכל הודעה באשכול, כלומר בקשת לייקים טמבל. לא להודעות שלי!! יאללה חלאס מר "מנהל השנה" אל תיהיה תינוק לפחות לא באשכול לילה
יאללה לילה טוב לכולם!!! עוד מעט 2000 !!!
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אם* תודה המורה מכבי תל-אביב
פנדל.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי -David- לא להודעות שלי!! יאללה חלאס מר "מנהל השנה" אל תיהיה תינוק לפחות לא באשכול לילה אז מחקתי לך פאקינג הודעה מה לקחת את זה קשה? ואני תינוק. יא פעור.
חוקי הפורום