נכתב במקור על ידי L0L לא אתה יכול לעשות רק עגול... נגיד לעשות 1 M אחרי זה עוד ועוד ועוד ועוד ועוד.. זה ה5 רמות?
נכתב במקור על ידי L0L לא אתה יכול לעשות רק עגול... נגיד לעשות 1 M אחרי זה עוד ועוד ועוד ועוד ועוד.. ואתה יכול גם לרדת ..
נכתב במקור על ידי קליט תפרט למה אתה מתכוון פייסבוק? פוקר? דבר זה שכתבת פייסבוק אני לא אמור לנחש איפה כסף בפוקר ציפים בפייסבוק.
נכתב במקור על ידי L0L כסף בפוקר ציפים בפייסבוק. מה זה תוכנה? איך זה עובד? ונגיד אני רוצה 50 מיליון זה נותן לי?
נכתב במקור על ידי .Eliran ואתה יכול גם לרדת .. אתה יורד רק עם אתה משחק זה כמו השיטה שלך רק יותר טובה..
נכתב במקור על ידי קליט מה זה תוכנה? איך זה עובד? ונגיד אני רוצה 50 מיליון זה נותן לי? זה שיטה. בקיצור תענה לי, זה השיטה שרז מכר לך ?! כן או לא ?
נערך לאחרונה על ידי .Eliran; 23-10-2011 בשעה 19:58.
נכתב במקור על ידי קליט מה זה תוכנה? איך זה עובד? ונגיד אני רוצה 50 מיליון זה נותן לי? לא תוכנה עובד טוב אני לא יכול לפרט יותר כי זאת תהיה כבר השיטה שאסור לי למכור כן אתה יכול לעשות 50M אבל אחרי הרבה זמן ניראה לי.. תליו..
נכתב במקור על ידי .Eliran זה שיטה. בקיצור תענה לי, זה השיטה שרז מכר לך ?! כן או לא ? זה תוסף!
נכתב במקור על ידי L0L אתה יורד רק עם אתה משחק זה כמו השיטה שלך רק יותר טובה.. תפרט איך עובד עם זה באמת רציני תקבל גם מאה נקודות רק תביא הסבר מפורט תוכנה? סקריפט ? איך עובד?
נכתב במקור על ידי קליט תפרט איך עובד עם זה באמת רציני תקבל גם מאה נקודות רק תביא הסבר מפורט תוכנה? סקריפט ? איך עובד? יש דרך לקבל 1M שאותה אסור לי למכור יש אשכולות למטה שאתה יכול לקנות עם אתה רוצה לקנות את התוסף זה אצלי..
נכתב במקור על ידי L0L זה תוסף! ואפשר לקבל את זה רק אחרי השיטה שרז מכר לך ?
נכתב במקור על ידי .Eliran ואפשר לקבל את זה רק אחרי השיטה שרז מכר לך ? כעיקרון כן אבל אני לא מוכר את השיטה תיראה למעלה ^^ לא מכרתי את זה לקליט..
נכתב במקור על ידי L0L כעיקרון כן אבל אני לא מוכר את השיטה תיראה למעלה ^^ לא מכרתי את זה לקליט.. קיבלת נקודות, תביא לי את השיטה..
נכתב במקור על ידי .Eliran קיבלת נקודות, תביא לי את השיטה.. קיבלתה..
זאת אותה השיטה שאני ורז מוכרים. נעול.
חוקי הפורום