בעזרת השם
כמו אילו בעיות אני צריך לעשות כדי לעבור בסיס?
אבל רק שזה יהיה דברים שאני לא אצטרך להיכנס לכלא,או להישפט או ריתוק...
בבקשה,תציע לי מה לעשות לפי מה שכתבתי לך למעלה.
תודה
בעזרת השם
כמו אילו בעיות אני צריך לעשות כדי לעבור בסיס?
אבל רק שזה יהיה דברים שאני לא אצטרך להיכנס לכלא,או להישפט או ריתוק...
בבקשה,תציע לי מה לעשות לפי מה שכתבתי לך למעלה.
תודה
|
|
בס"ד
בבקשה,המשתמש האחרון שהגיב לי-תחזיר לי תשובה.אני צריך את עזרתך...
תודה רבה
לא מסכים אבל יש מעט מן האמת בדבריך.
בע"ה
tip_master, מה זאת אומרת?אתה יכול להסביר לי למה אתה מתכוון ולכוון אותי איך לפעול?
ושוב,המשתמש האחרון בדף הקודם,אתה יכול בבקשה להחזיר לי תשובה על השאלה שכתבתי לך?
בבקשה,זה מאוד חשוב לי...
תודה
בס"ד
אתם יכולים להחזיר לי תשובה?
אני מתכוון בעיקר ל-tip master ולמשתמש האחרון שהגיב לי בנושא.
וגם כמובן אנשים נוספים שיכולים לעזור לי.בבקשה,זה מאוד חשוב לי!
תודה.
לילה טוב
אין לי רעיונות גדולים בלי שתכנס לכלא או תשפט או תקבל ריתוק. אתה יכול לעשות סצינות ולבכות אנערף, אבל בעיות בלי ריתוקים ומשפטים אלו לא בעיות שיתחיסו אליך ברצינות בזכותן. אם אתה ממש סובל תהיה קיצוני ואל תוותר עד שתגיע למטרה, אם הבעיה שלך היא משהו סביל שאתה יכול לסחוב עד סוף השירות אז תסחוב ותעבוד בשקט. בסופו של דבר אין אחד שעשה צהל ונהנה מכל רגע או אפילו קרוב לזה.
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
ב"ה
אתה יכול בבקשה לתת לי דוגמאות?להסביר לי בדיוק מה לומר ואיך לומר?
פשוט ניסיתי כמעט הכל והם פשוט לא מבינים אותי כנראה מספיק,אם הם לא לוקחים את זה ברצינות ועוזרים לי.
תודה על העזרה שלך.
לילה טוב
הוא לא אומר שתדבר, הוא אומר שתעשה. תעשה חרא עבודה, תהרוס את המחשב לא בכוונה ( תשחק עם הכניסת חשמל של הספק כוח, אם תוריד אותה ל110V הספק נשרף), תירדם כל היום, תיעלם, תתלונן על כלום ( אני רעב, כואבת לי האצבע, אני חייב לשלשל, יש לי עצירות).
לדבר לא יעזור לך, לא בצבא, לא בחיים, לא בשום מקום. בלי מעשים - לא תקבל כלום.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אחי הדבר היחידי שבטוח לא יעזור זה שתפתח פה 1000 נושאים
בקיצור אל תפתח יותר נושאים פה שקשורים לנושא שקשה לך בצבא כי אנחנו לא המפקדים שלך ולא הקבן שלך אז זה לא יעזור
נתנו לך עצות ב-30 אשכולות שפתחת קודם לכן אבל בסופו של דבר אתה חייל ואתה צריך לעשות מה שאומרים לך גם אם זה לסגור כל שבת שיש עד סוף השירות שלך כל עוד זה פקודה לא חוקית או שלא קשורה לצבא
סירוב פקוד,נפקדות, שבור ת'מחשב, תבכה למפקד, אל תעשה כלום ותתמידבזה לא משנה כמה יתנו לך בראש - אתה תצא משם בסוף אבל תספוג גם כמה עונשים בדרך
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.