נכתב במקור על ידי Komiki יפה. סוף סוף מישהו שבאמת טורח לחפש. או אחד שעבר את רמה 30 : O שאלה שלישית: A _ _ _ n ASHEN
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי stClass טעות. זאת לא טעות :ן זה בוס מהמשימה Trampled Plains קוראים לו Black Breeze. יש איתו עוד בוס שנראה כמעט כמוהו רק בצבע חום. לאחד הזה קוראים WereWolf. לזה אתה התכוונת? נכתב במקור על ידי Display ASHEN תשובה נכונה . שאלה רביעית: C _ _ _ E _ _ _ _ h
נערך לאחרונה על ידי Komiki; 17-10-2011 בשעה 09:05.
נכתב במקור על ידי Komiki זאת לא טעות :ן זה בוס מהמשימה Trampled Plains קוראים לו Black Breeze. יש איתו עוד בוס שנראה כמעט כמוהו רק בצבע חום. לאחד הזה קוראים WereWolf. לזה אתה התכוונת? תשובה נכונה . שאלה רביעית: C _ _ _ E _ _ _ _ h Calm Ezroch
נכתב במקור על ידי Liquify Calm Ezroch ...תשובה נכונה. זה כבר חשוד. אתה באמת זוכר איך קוראים לכל מפלצת או שיש לך מקור לחיפושים? o.o שאלה חמישית: T _ _ _ _ L _ _ _ _ d _ _ _ a
נערך לאחרונה על ידי Komiki; 17-10-2011 בשעה 22:04.
נכתב במקור על ידי Komiki ...תשובה נכונה. זה כבר חשוד. אתה באמת זוכר איך קוראים לכל מפלצת או שיש לך מקור לחיפושים? o.o שאלה חמישית: T _ _ _ _ L _ _ _ _ d _ _ _ a Thorn Laghodessa היום הוא רצח אותי
נערך לאחרונה על ידי Liquify; 18-10-2011 בשעה 01:14.
נכתב במקור על ידי Liquify Thorn Laghodessa היום הוא רצח אותי ..תשובה נכונה. יש מצב שאתה מגלה לי איפה בדיוק אתה משחק? :ן שאלה שישית: A _ _ d Eg _ _ _ _ _ h
נערך לאחרונה על ידי Komiki; 18-10-2011 בשעה 01:36.
נכתב במקור על ידי Komiki ..תשובה נכונה. יש מצב שאתה מגלה לי איפה בדיוק אתה משחק? :ן שאלה שישית: A _ _ d Eg _ _ _ _ _ h acid Egurwoch
נכתב במקור על ידי Display acid Egurwoch תשובה נכונה. שאלה שביעית: G_ _ _ _ _ A _ _ _ _ _ _ _ y T_ _ _ _ _ r
נערך לאחרונה על ידי Komiki; 19-10-2011 בשעה 18:32.
תשנה שאלה
נכתב במקור על ידי Liquify תשנה שאלה מצחיק. אף אחד פה לא קורא את הכללים של האתגר? אתה לא אמור לענות את התשובה ישר. אתה צריך גם לנחש אותיות כדי להגיע לתשובה.
נכתב במקור על ידי Komiki תשובה נכונה. שאלה שביעית: G_ _ _ _ _ A _ _ _ _ _ _ _ y T_ _ _ _ _ r Goblin Artillery Trainer חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Display Goblin Artillery Trainer חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העיקר יש לכם טענות. שאלה שמינית: F _ _ _ _ u איזכור למיני אתגר(לוחם משוגע) עליכם לצלם את עצמכם בועטים ב3 בוסים מתוך ה Perilous Ruins.
נכתב במקור על ידי Komiki העיקר יש לכם טענות. שאלה שמינית: F _ _ _ _ u איזכור למיני אתגר(לוחם משוגע) עליכם לצלם את עצמכם בועטים ב3 בוסים מתוך ה Perilous Ruins. למי יש טענות ? famenu.
נכתב במקור על ידי Display למי יש טענות ? famenu. הגיע הזמן שתעשו גם את המיני אתגר. אין יותר שאלות עד שמישהו יעשה את זה. מיני אתגר(לוחם משוגע) עליכם לצלם את עצמכם בועטים ב3 בוסים מתוך ה Perilous Ruins.
נכתב במקור על ידי Komiki הגיע הזמן שתעשו גם את המיני אתגר. אין יותר שאלות עד שמישהו יעשה את זה. מיני אתגר(לוחם משוגע) עליכם לצלם את עצמכם בועטים ב3 בוסים מתוך ה Perilous Ruins. ואם אני לא משחק במשחק ?
חוקי הפורום