איכס פינה קולדה מגעיל...
בריזר זה אחלה, לא משהו שאני אזמין בפאב.. בעל האש\ים ככה...
זה אולי 4% אבל הבקבוק יותר קטן, לא זוכר בדיוק כמה מ"ל, אז צריך לשתות איזה 10 בשביל לתפוס ראש... לא נחשב בדיוק משקה אלכוהולי.
איכס פינה קולדה מגעיל...
בריזר זה אחלה, לא משהו שאני אזמין בפאב.. בעל האש\ים ככה...
זה אולי 4% אבל הבקבוק יותר קטן, לא זוכר בדיוק כמה מ"ל, אז צריך לשתות איזה 10 בשביל לתפוס ראש... לא נחשב בדיוק משקה אלכוהולי.
|
|
בדיוק בגלל תגובות כאלה אין תרבות שתייה בארץ , לא כל דבר שותים כדי לתפוס ראש ולהשתכר !
בריזר אתה לא שותה בשביל להתמסטל , אתה שותה סתם כי זה טעים , נחמד מדי פעם לשתות משהו חלש יותר ולא כל הזמן אלכוהול 40% .. לא ?
זה שאנשים שותים כל הזמן בשביל לתפוס ראש זה ילדים מסכנים , אנשים שאין להם מה לעשות בחיים אז הם מתחילים לשתות כי רק ככה הם יכולים ליהנות במסיבה ...
וואלה תן לי שאט של וויסקי , בקבוק בירה אחרי זה ואני סבבה למסיבה לא צריך לתפוס ראש ... העיקר ההרגשה הטובה
אחי אתה לא מבין שלתפוס ראש ולהשתכר זה לא אותו דבר
נכון להשתכר כל שתייה זה מטומטם אבל לתפוס ראש זו המטרה של שתיית אלכוהול... אחרת למה אתה לא שותה קולה או נסטי?
אז יש דברים ששותים כדי לתפוס ראש ויש דברים שלא? אפשר את הרשימה המלאה?
ראית פעם מישהו שותה סתם טקילה לכיף ? או שזה בסדר לשתות טקילה כדי לתפוס ראש...
ובכלל, אנשים ששותים ליטר - 3 ליטר בירה בלילה, ראית מישהו שותה 3 ליטר של קולה סתם ככה?
סתם צביעות.
"וואלה תן לי שאט של וויסקי , בקבוק בירה אחרי זה ואני סבבה למסיבה לא צריך לתפוס ראש ... העיקר ההרגשה הטובה" - לא הבנתי מה אתה רוצה לאמר פה... מה זאת ההרגשה הטובה אם לא התפיסת ראש?
בריזר אני אשתה גם אם זה אחד - שתיים ואני לא ארגיש כלום. כי זה טעים. אבל בגלל זה אמרתי 'לא נחשב בדיוק משקה אלכוהולי'.
מה שאני מנסה להסביר הוא שאתה לא חייב לשתות אלכוהול רק בשביל לתפוס ראש ולהשתכר .
אתה יכול גם סתם לשתות וליהנות מהשתייה ... בוא אני אשאל אותך שאלה שאתה שותה וודקה רדבול אתה שותה כדי לתפוס ראש נכון ?
אתה לא באמת נהנה מהשתייה , אתה רק מחפש לשתות משהו שכולם שותים כדי לתפוס ראש מהר .
אז בריזר , פינה קולודה , אייריש קרים וכל שאר הליקרים המתוקים אתה שותה בשביל הטעם , בשביל להרגיש טיפה אלכוהול אבל לא בשביל לתפוס ראש .
ובקשר לשאלתך כן ראיתי אנשים שותים טקילה בשביל הכיף , בשביל הטעם של הטקילה כמו שראיתי אנשים ששותים וויסקי לא בשביל לתפוס ראש , או כמו שראיתי בן אדם ששותה כוס וודקה לא בשביל לתפוס ראש אלא כדי להתענג על הטעם של הוודקה.
כמו שאמרתי , אני בא מתרבות שתייה אחרת , תרבות שלא כל כך מוכרת בארץ אולי זה ישמע לך אשכנזי , אבל אתה לא חייב לשתות כדי להתמסטל
אני אחזור על מה שאמרתי: אם אתה לא שותה בשביל להשתכר או לתפוס ראש, אז בשביל מה אתה שותה אלכוהול? שתה קולה, שתה נסטי, שתה פאנטה, שתה מיץ תפוזים, שתה סיידר וכו'.
אז כמו שאמרתי לא חייב לשתות אלכוהול בשביל לתפוס ראש ?
אם אני אוהב להתענג על האלכוהול ?
נגיד ואני לא אוהב לתפוס ראש , לא רוצה להשתכר ...
אני רוצה לצאת לפאב לשבת על כוס וויסקי וסתם לשתות בשביל הטעם , בשביל התענוג לא בשביל להשתכר או בשביל לתפוס ראש .
אם אתה חושב שחייב לתפוס ראש שאתה שותה אלכוהול המצב גרוע אח שלי ...
חח אחי אתה סותר את עצמך... "בשביל התענוג"? איזה תענוג? התענוג הוא לתפוס ראש. אם התענוג הוא בשביל הטעם אז למה לשלם 30-60 שקל על כוס וויסקי רק בשביל טעם? שתה קולה, שתה נסטי, שתה פאנטה, שתה מיץ תפוזים, שתה סיידר וכו'. יעלה לך פחות.
אז מה שאני מנסה להסביר לך זה שאין משקה שמתוכנן לתפיסת ראש ומשקה שמתוכנן 'להנות מהטעם'. זה אינדיבווידואלי.
יש אנשים (בנות) שכן יכולים לתפוס ראש מבריזר, פינה קולדה וכל הליקרים... והן כן יכולות לשתות את זה בשביל האלכוהול, למה לא?
כמו שאני אשתה בירה בשביל הכיף, ובירה בשביל להשתכר.
ונגיד שמישהו לא אוהב אלכוהול, אבל בא לו להשתכר. אז הוא שותה משהו שהוא לא אוהב בשביל ההרגשה. מה הבעיה עם זה?