לא הייתי משנה..
לא הייתי משנה..
|
|
צ׳אט
באמת הפורום יפה לא צריך לחדש.
יש לי רעיון שחשבתי עליו כבר הרבה זמן אבל אין לכם סיכוי ליישם אותו כי מדובר פה בשינוי של כל המערכת + העיצוב.
הרעיון הוא שכל האתר(הכל) יהיה מבוסס JAVA ושהכל יזוז פה כמו צ'אט.
למה הכוונה?
כרגע כשאני צופה בדף כלשהו(בין אם זה אשכול או דף של פורום) אז שם דבר לא זז מעצמו. כשמישהו מגיב, צריך לעשות ריענון בדפדפן כדי לראות את ההודעה.
בצ'אט כשמישהו מגיב אז רואים את זה ישר מין הסתם כי זה צ'אט.
תארו לעצמיכם שזה היה עובד כמו צ'אט ?
כלומר שממש יראו שהתגובות באשכול מוצגות בשנייה שהם נשלחו בדפדפן מבלי לרענן בכלל את הדף(כן כן כמו בצ'אט רק במבנה של פורום)
ושבדף הפורום יראו איך שכל אשכול פתאום לוקח את המקום הראשון בדף כי בדיוק הגיבו בו
זה יכול להיות אדיר אבל מערכת כזאת עוד לא הומצאה עדיין אז זה לא יקרה בזמן הקרוב.
אז הרעיון שלי לא ראלי.
עריכה:
במחשבה שנייה, יש דרך יותר קלה ליישם את זה ואני לא חושב שצריך במקרה הזה להמציא את הגלגל מחדש.
זה יכול להיות על ידי הטמעת סקריפט באתר שיקרא לדפדפן לרענן חלק מסוים בשנייה שמישהו שלח איזושהי תגובה לדף האשכול. זה עדיין לא הכי פשוט אבל זה נראה לי יותר ראלי.
בדפי הטוקבקים של YNET למשל, כל כמה זמן הדפדפן מחליט לרענן את עצמו. זה לא סתם ככה. זה בגלל שסקריפט באתר או קוד קרא לדפדפן לעשות רענון. אולי זה בגלל שנוספו עוד טוקבקים(סתם השערה) אבל הקטע הזה אפשרי
אבל בטח תגידו שהרעיון שלי הזוי.
נערך לאחרונה על ידי Gil4; 26-12-2011 בשעה 06:24.
אני משתמש חדש כמו שרצית שיגיבו
לדעתי צריך להוסיף משהו שקשור בתעופה או משהו דומה אבל אני אוהב את האתר והוא ממש נוח
אבל בלי קשר הייתי שמח אם היה כמו פה לדוגמא שאני בנושא אז למלע וליש הסלוגן של אטרף יהיה לי את הנושאים העיקריים כמו יעוץ וקהילה פנאי ותחביבים וכו...
ושאני נכנס לאחד מופיע לי את כל הפורומים שבו
שלום להנהלת אטרף היקרים.
אני חייב להיות אמתי, העיצוב של הפורום ממש מציק לעין.
כל הסרגלים הנמצאים למעלה גדולים מדי. וגם בניק של המשתמשים, התת ניק (מנהל,משתמש כבוד..) ממש מציק לעין.
אני מציע שהתת ניק יהיה בפונט אבה יותר, ושלכל תפקיד יהיה צבע משלו. (למשל: מנהלים אדומים, משתמשי כבוד כחולים, באנרים אפורים וכו').
מקווה שהבנתם את משובי,
רז.
..Everyone Loves You When You're Dead..
להוסיף צ'אט
להוסיף עמודה של אשכולות מועדפים ויהיה כתוב כל פעם שמשתמש יגיב באשכול.
זה יהיה ממש נוח ויחסוך הרבה זמן.
כדורגל בשכונה ....
גול באנגליה:גוווולל
גול באפריקה:גוללללללללללללל
גול בספרד:גולגולגולגולגולללל
גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!
אז עכשיו שהאחסון לא יחזיק צ'אט אבל כן יחזיק דברים בנאליים ולא הכרחיים כמו כפתור הלייק ?
עם כל הכבוד, שיקול הדעת של בעלי האתר צריך לעבוד שעות נוספות. האתר לא נראה טוב. כדבר ראשוני, תשנו את התת-ניק. שהוא יראה אחרת, הוא פשוט מכוער.
והלוגו? לא יפה. הלוגו הישן יותר שבו כתוב "אטרף" בHD ויש שם פועלי בניין עם סולם אם משהו, היה הרבה יותר עדיף
אבל תעשו כרצונכם.. אני רק זורק רעיונות
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 12-02-2012 בשעה 20:47.
..Everyone Loves You When You're Dead..