|
|
טוב נראה לי באמת שאני אלך על זה ואני אקנה מופנים וגולדן ובצבא אני אעשה דרך teamviewer
כן זה מה שאני באמת אדאג לעשות
וגם אני כרגעמ חכהל תשלומים מshareflare ו letitbit ככה שיש לי לחשוב עד יום שני בערך
מה תעשה דרך TW?
אשכרה לא הבנת מה שהסברתי?
בוא אני ינסה להבהיר לך:
בשביל להרוויח כסף- ממוצע הקלקות יומי מהמופנים טוב, בשביל להשיג את הממוצע הטוב צריך למחזר- בשביל למחזר צריך לדעת מה למחזר- בשביל לדעת מה למחזר צריך ללמוד את המופנים- בשביל ללמוד את המופנים צריך לפתוח טבלה ולהכניס כל יום את כמות הלחיצות של המופנים שלך ב סוף היום(23:59), לעשות ממוצע שבועי\שבועיים\שלושה ולקבוע אם המופנים רווחים מה שלא למחזר, מה שכן להשאיר.
רק ככה תוכל להרוויח. אתה לא יכול להרוויח בלי ללמוד את המופנים, לא תוכל לעשות את זה דרך ה TW...
שלום,
קודם כל בהצלחה לך בצבא! אני לא הייתי ממליץ לך להכנס בתקופה הזה שתחווה להכנס לעסק הזה מכיוון שזה דורש זמן בהתחלה וכמובן למידת המופנים שלך, אני לא חושב שיש מישהו בעולם שיכול לשבת שעה - שעתיים ביום וללמוד את המופנים שלו במיוחד שיש לו צבא על הראש. אני מאחל לך המון בהצלחה בהמשך חייך ובצבא.
-Chuck-
אז מה כן נורמלי אני יכול להיכנס עם 120$
אני ממליץ לך לבנות אתר ולהעמיד באתר פרסומות ב5 חודשים האלו תקדם אותו חזק ותמלא תוכן ואז לך לצבא וכשתחזור תראה את המשתמש שלך מלא כסף
*תלוי בהרבה דברים!