אתה מוכר חוטי שפצור?
אתה מוכר חוטי שפצור?
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
|
|
מה נסגר אתכם שאתם מוכנים לשלם כסף בשביל דברים כאלה? הסמלים/רס"פים שלכם צריכים להתבייש...בכל מקרה, אם יש כאן חי"רנקים (עדיפות לגולנצ'יקים :-) ) תיפנו אליי בפרטי יש לי ים שטויות שנשארו מהשירות (שלא תבינו לא נכון אין לי שום דבר נגד השאר, זה פשוט די ברור מי באמת צריך את הדברים האלה ומי סתם מחפש וואסח).
נערך לאחרונה על ידי YUzan; 03-01-2012 בשעה 21:02.
אין בעיה עם שפצורים, כל עוד זה לא שפצורי וואסח אלא מקצועיות נטו.
ז"א ידית "טרור" היא יפה ונוחה והכל טוב ויפה, אבל מי באמת יודע לירות בנשק בעל ידית טרור בצורה טובה כאשר רוב השירות התאמן על אחיזה מהמתפסים?
התשובה די ברורה- קומץ מאוד קטן.
בנוסף הידית בעלת ייעוד מסויים, ולא סתם קיבלה את המונח "טרור". והח"ירניקים מביניכם מתאמנים והתאמנו על לחימה טיפה שונה (דילוגים והסתערות בשטח פתוח) הייעוד גם של חטיבות הח"יר זה שטח פתוח ולכן הכי נכון לעבור ללא ידית הטרור שכבודה במקומה מונח אבל לח"ירניק לרוב המוחלט של הסיטואציות היא לא מתאימה אלא דווקא המתפסים הרגילים של הפלאטופ/M16/תבור וכו'.
חובק למחסנית זהו השיפצור הכי לא מקצועי שיש ונועד לנוחות נטו. חייל שמסתובב עם חובק למחסנית משדר אוטומטית "אני מחפש וואסח" או שהוא סתם תומך לחימה שלא מבין בשיט מקצועיות מהי.
כנ"ל בננה שוכבת. בננה עומדת זהו אחלה שיפצור ומאוד מקצועי אבל הדבר אסור עפ"י פקודות.
יום טוב.
הייעוד של חי"ר במלחמה הוא באמת שטח פתוח, אבל המלחמה האחרונה התרחשה לפני 6 שנים (וגם אז לא היה מדובר בשטח פתוח קלאסי אלא סבך). בפועל חי"רנקים עושים בט"ש כל השירות ובשטח בנוי לפתוח זיגים עם ידית הסתערות הרבה יותר מקצועי מאשר בלי.
לגבי חובק/בננה זה בכלל לא רלוונטי כי בפעילות המחסנית בכלל בהכנס ככה שאין שום משמעות לאיך המחסנית מחוברת לנשק ביום יום..אם כבר השפצור הכי מקצועי הוא צולבת.
חחחחחחחחח אחת המכוערת אחי... צריך עוד לזיין את זה שהכין אותה
חחחחחח וואי פתחתם דיון מעמיק כולה ידיות מה הלחץ... פשוט תעשו לי טובה ואל תשלמו על זה כסף!
נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 06-01-2012 בשעה 13:04.
ישי התותח
אלון יד הסתערות זה גם לנוחות של אחיזה בהליכות ארוכות.
ואל תקנו את השטויות האלו תמיד אפשר להשיג!!