נכתב במקור על ידי Taylor לילה טוב לילה טוב. מה קורה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles לילה טוב. מה קורה? הכול טוב מהאיתך?
נכתב במקור על ידי Taylor הכול טוב מהאיתך? בסדר.. בירה?
נכתב במקור על ידי Taylor הכול טוב מהאיתך? לילה טוב.. זוכרת אותי (:
אפשר להספים פה?
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי Heracles עוד שינוי שם? לילה טוב גברתי כמה זמן לא היית כאן? התגעגענו אחרי חצי שנה וגם זכיתי באתגר אז היה חינם
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Lupi אחרי חצי שנה וגם זכיתי באתגר אז היה חינם אה אז אתה לא צריך את כל הנקודות, תעמיס תעמיס
נכתב במקור על ידי Heracles לילה טוב גברתי כמה זמן לא היית כאן? התגעגענו וואלה לא הייתי הרבה זמן.. ומי זה התגעגענו? רק אתה....
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אפשר להספים פה? בלה בלה בלה
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי Heracles בסדר.. בירה? בכיף נכתב במקור על ידי Sexy_DJ לילה טוב.. זוכרת אותי (: ברור נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אפשר להספים פה? ליאורר למה אתה לא מחובר לסקייייייפ
נכתב במקור על ידי Taylor בכיף ברור ליאורר למה אתה לא מחובר לסקייייייפ מה קורה טיילור?
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 בלה בלה בלה אני מבין שכן נכתב במקור על ידי Taylor בכיף ברור ליאורר למה אתה לא מחובר לסקייייייפ אני מחובר על מצב בילתי ניראה
נכתב במקור על ידי _AnGi_ וואלה לא הייתי הרבה זמן.. ומי זה התגעגענו? רק אתה.... אבל יש לי פיצולי אישיות. כבר שחכת? נכתב במקור על ידי Taylor בכיף ברור ליאורר למה אתה לא מחובר לסקייייייפ כמה סם אונס לשים?
נכתב במקור על ידי Heracles אבל יש לי פיצולי אישיות. כבר שחכת? כמה סם אונס לשים? הי הי אתה לא נוגע באחותי!!!
חוקי הפורום