נכתב במקור על ידי
Mario.
שמע אחי, כל הכבוד שאתה מי שאתה, דבר ראשון דע תמיד שלהיות זיין זו לא תכונה איכותית וזה לא מה שאני הייתי מחפש באנשים.
יש לך עולם שלם ללמוד ולגלות, יש מלא דברים שאתה לא יודע ולא נסית, אבל אתה נשמע בחור טוב אז אני אגיד לך מה...
אתה אומר שקורצת מחומר של זיינים?! אז בוא ותוכיח לעצמך שאותו החומר מסוגל גם לשמור אמונים למישהי ולא לבגוד בה. אתה יודע מה? לא לפגוע בה זה מה שחשוב, אם אתה יכל לבגוד ולא לפגוע, סחתיין... בגלל שזה כמעט בלתי אפשרי לבגוד ולא לפגוע - אל תבגוד.
אני מאמין שאתה בן אדם ששואף להצלחה אישית ופיתוח עצמי (אין סוף, אגב, לרמות התבונה וההעצמה האישית שבן אדם יכל להגיע אליהן) - אני מחכה לשמוע ממך עוד חודש: או שהפסקת להכנס למערכות זגייות ארוכות ופרשת לסטוצ'ים, או שפשוט למדת לשמור אמונים. ותמיד תדע, זה שאתה מודע לעצמך ולמה שאתה שווה זה מעולה, שאף אחד לא יוריד לך מההערכה האישית שלך, יש לך ביטחון עצמי גבוהה שאיתו אתה יכל להתקדם בחיים. אבל תדע שאתה עוד פאקינג רק בהתחלה, יש לך עוד ים דברים להבין ולעבור בחיים - אינר גיים של זיינים הוא אחלה בשביל להתחיל את הפיתוח האישי שלך - יש כאלו שמתחילים אפילו בלי זה - הם בדרך כלל מגיעים רחוק כי הם חיים בתחושה שיש להם עוד הרבה ללמוד - אני מאחל גם לך התפתחות והעצמה אישית.
ובכלל משפט שטוב לזכור: האנשים הכי חכמים הם אלו שמודעים לכך שיש להם עוד המון מה ללמוד...