|
|
תוכל ליצור איתי קשר ?(הסקייפ והמסן שלי בצד ימין)
אני רוצה להבין כמה דברים:
האם ההשקעה הזו וודאית? כאילו תמיד יהיה לי רווח אחרי 90 יום?
בדוגמא שהבאת השקעת בקרן 1000 ובסופו של דבר הגעת ל 3000 ומשו אחרי ההורדה של ה1000
אך אם היה לי רק 900 אחרי ההורדה של 1000 בעצם הייתי פה בהפסד - דבר זה יכול לקרות?
נערך לאחרונה על ידי KillaPlaya; 23-02-2012 בשעה 10:35.
שיטה מומלצת מאוד שבה אני חבר בה גם כן , מי שרוצה באמת להרוויח כסף באינטרנט אז זוהי השיטה !
תוכלו גם להיכנס לאתרי כדי לדעת איך לעבוד עם האתר : http://money-magnet.co.il/1/shai-shmuel/
מומחה בכסף מהבית בשיטות מהפכניות
למעוניינים,צרו קשר בפרטי
הבנת לא כל כך נכון אחי... אם התחלתי מ1000 נקודות צריך להיות לי אחרי 3 חודשים בסביבות ה4500 נקודות... פחות ה1000 שהשעתי בהתחלה זה יוצא 3500 נקודות... ואתה רק ממשיך להרוויח משם, והרווחים רק גדלים... ולא אתה לא מפסיד בשיטה הזאת, בנוסף, את תשלום החודשי בתוכנית אתה בקלותתת משלם עם הרווחים היומיים שלך ככה שזו לא בעיה...
אם אתה רציני צור איתי קשר באימייל ואני אסביר לך הכללללל, על החברה, על אסטרטגיית פעולה מבטיחה, עזרה תכנית וכו'...
asaf052@gmail.com
האמת שזה נראה קצת בעייתי, בלי לפגוע באף אחד כמובן.
ריבית של 1% ביום?!?! מי שקצת מבין במימון והשקעות יגיד שזו תכנית מאוד מסוכנת, הכוונה בעצם לריבית (אפקטיבית) שנתית של כ- 38%.
אם יש גוף פיננסי שנותן לי 38% על השקעות אני עכשיו עובר להשקיע בו...
אני לא אומר שלא אנסה, אני אכנס לראות איך זה עובד אם זה יראה טוב אני ארשם דרכך.
חשוב לי לדעת כמה זמן האתר הזה רץ? האם הוא יציב?
תודה בכל מקרה על ההשקעה.
ממשתמש חינמי, כמה אני יכול לעשות ב-3 חודשים בערך?
כי אם אני אראה רווחים ממשתמש חינמי, אז יש מצב שאני אשקיע משהו כמו 200$ בזה.
ואם אני ארשם דרכך, אתה תסביר לי איך לא להפסיד הכל?
לכל המתלבטים:
http://money-magnet.co.il/zeek/ קצת אינפורמציה...
שיטה נחמדה אך זה לא נכון לומר שתקבל רווח בוודאות, לפי מה שהבנתי אחרי 90 יום נעלמות הנקודות "הראשוניות" שלך, כל חודש חייבים לשלם מינימום 10$ (סילבר) כדי להמשיך לקבל רווח על הקרן, לכן אם נתחשב בעובדה שהריבית יכולה להיות נמוכה עד ל0.8% -אתה סופג פה הפסד.
דוגמא: אתה מתחיל עם 1000 נקודות, אחרי 90 יום הנקודות שלך יעמדו על 2032=בלי תשלום 10$ לחודש; תוציא את העשר דולר לחודש ומינוס 1000 נקודות (אחרי 90 יום) ומה שיוצא זה הפסד,תקן אותי אם אני טועה. כמובן שמדובר בריבית הנמוכה ביותר וסביר להניח שהיא תהיה גבוהה מזאת.
תקשיב... נרווחים מתחלקים ככה:
בימי סוף השבוע, הרווח היומי יהיה בערך 0.9% - 1%... שזה שישי עד ראשון. מהסיבה הפשוטה שבתרבות האמריקאית מנצלים את סוף השבוע בעיקר בשביל לבלות עם המשפחה ולהיות מחוץ לבית, ופחות מול המחשב...
במשך שאר ימי השבוע, שזה שני חד חמישי, הרווחים נעים בין 1.85%-2% (לפעמים גם יותר מזה...). אלו נתונים שנאספו על ידי במהלך כל השהות שלי בתוכנית (101 יום).
בקיצור - עובדתית, בשטח - אתה טועה.
לא אמרתי שלא מרווחים בדר"כ, אמרתי שיש סיכוי שתפסיד בעתיד. זה שהריבית עמדה על כל כך גבוה זה נהדר, אין לי שום ספק שהנתונים שסיפקת נכונים מפני שקראתי הרבה תגובות חיוביות מאתרים מאוד אמינים בנוגע זיקרווארדס. אך העתיד ההסתברותי של האתר לא נראה הכי טוב, אני לא רואה סיטואציה וודאית שהאתר ימשיך להתקיים עם ריבית גבוהה כל כך לאורך זמן גבוה, במיוחד עם הפופולאריות הגבוהה שהיא צוברת בחודשים האחרונים. זה לא אומר שלא שווה להירשם, אבל אני חושב שכדי לעשות זאת מהר כל עוד יש רווחים בשיטה פסיבית זאת כי זה פשוט לא ימשיך לאורך זמן רב (לדעתי).
משה יש לי כמה שאלות.
1. מאיזה בנק וירטואלי אני יכול להכניס כסף
2.אם אני רוצה להתחיל כסילבר (10$) אני משלם במקום 10$ ומתי אני יצטרח לשלם שוב?
3.זה ששילמתי 10$ בהתחלה כבר ממחר אני אראה רווחים? או שאני צריך להכניס עוד כסף
4.אחרי כמה זמן אני יכול להוציא צ'אק?
5.לא הבנתי את הקטע עם ה 90 יום אשמח אם תסביר לי בפרטי אפילו
תודה!
GShock