ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
אם עדיין לא קיבלת מנילה - 03-7388888 ( שמור בכל מקרה, זה המספר של הלשכ"ג).

קראתי בזפזופ את האשכול,
חובש זה תפקיד טוב, יחסית. הכל שאלה של מה אתה מעדיף להיות ובמה אתה מעדיף להתמקצע.
לגבי הבחורה שהתקשרה אלייך מח"א, להבא כשהם מתקשרים תגיד להם שאתה רוצה שהם יתקשרו למחרת ואז ידבר עם אבא, שלח לי הודעה פרטית ואני אתן לך את המספר שלי שיתקשרו לזיין לי את המוח, נוציא לה את הרוח מהמפרשים בשמחה !
אין לך מה לדאוג ממנה, ילדה שלא יודעת מהחיים שלה והתגייסה בספט' האחרון. לא מזמן היא חזרה מבורגס אחרי כל השוודים שהיא קיבלה אז תצטרך לסלוח לה היא לא רגילה לבלונדינים אשכנזים מתים בארץ היא עדיין מתרגשת.
לך בכל הכוח על גבעתי, אל תוותר, אל תתפנה, אל תתייאש.
אני לעולם לא מוותר, לא מתפנה ולעולם לא יתיאש!!
אני תמדי רציתי גבעתי עוד מאז שהייתי בן 14 או 15 והייתי מדי יום
ואני לא בלונדיני אשכנזי חחחח סתם : D

תודה רבה אחי, אל תדאג פעם הבאה שאחת כזאת או אחד כזה יתקשר את כל העצבים שלי אני יפרוק עליהם זה משחרר רצחחחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
עם הנתונים שלך אתה יכול להיות בגבעתי אם תתתאמן טוב ותיהיה מספיק טוב בגיבוש אפילו בסיירת גבעתי .
צה"ל זקוק , משתוקק , חושק ללוחמים , אם תרצה קרבי תקבל קרבי .. אל תתפנה מהבקום ותקבל קרבי
אני התגייסתי ביולי ותאמין לי כמה שיותר מהר להתגייס יותר טוב ! אם יש לך שאלות בקשר לחובש קרבי אתה מוזמן לשאול
אני כבר מתאמן כמעט חודשיים+- משתדל להקפיד לעשות את האימונים כל פעם שאני צריך (פעמיים בשבוע כמובן כלל ריצות) כמו שאמרתי פה וכמה שאמרתי להיא שהתקשרה אלי, אם אני לא קרבי אני בכ-ל-א גם אם זה יקח לי 3 שנים לשבת שם אני אשב עד שיחליטו לתת לי הזדמנות ללכת לשם.
לגבי הדחיה אני גם לא חושב שאני אדחה אותו בסוף, בעיקרון את מה שתכננתי אני עושה במרץ~אפריל (את הנסיעה שלי לרומא).

תודה גם לך אביב =] (סקסי בעליל ^_^)