נכתב במקור על ידי Lupi 9 שחקן ענק ריאל הרסה אותו ועכשיו לפני חודש גמר את העונה בגלל קריעת הרצועות, חבל לי עליו. אדל טאראבט 9.5 - שחקן צעיר, נפלא,מהיר ופשוט תותח מקווה שלא יבוא לריאל בינואר הזה.
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי BIaugrana 9.5 - שחקן צעיר, נפלא,מהיר ופשוט תותח מקווה שלא יבוא לריאל בינואר הזה. מה עם שחקן סיסיניו.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display מה עם שחקן סיסיניו. 7.5 - היה שחקן מעולה עד שכמו כל שחקן הוא התבגר ובקושי שומעים ממנו היום ואן ניסטלרוי
נכתב במקור על ידי BIaugrana 7.5 - היה שחקן מעולה עד שכמו כל שחקן הוא התבגר ובקושי שומעים ממנו היום ואן ניסטלרוי בקושי שמעת ממנו כי הוא ברומא ><... וסתם שתדע הוא אתמול שיחק וגם שיחק טוב מאוד. 9 עד שה"זקנה" הרגה אותו יאן מויילה
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Lupi בקושי שמעת ממנו כי הוא ברומא ><... וסתם שתדע הוא אתמול שיחק וגם שיחק טוב מאוד. 9 עד שה"זקנה" הרגה אותו יאן מויילה 8.5 ארתורו וידל.
נכתב במקור על ידי Display 8.5 ארתורו וידל. 9.5 שחקן מעולה תרציך לתת לו עוד טיפה להתרגיל לרמה האיטלקית והוא יהיה 10 אקווילאני.
6 , הוא איטי וגם אם אני לא טועה הוא סה"כ 2 כוכבים של תרגילים בן ארפה
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי .Maor 6 , הוא איטי וגם אם אני לא טועה הוא סה"כ 2 כוכבים של תרגילים בן ארפה 7 - כוחו התחלש והשחקן לפתע נעלם, לא רואים ולא שומעים ממנו. חוסה קאייחון
7 שחקו סבבה , די איטי מישל בסטוס
נכתב במקור על ידי .Maor 7 שחקו סבבה , די איטי מישל בסטוס שחקן נחמד, ירד קצת בזמן האחרון. 8.5 דה חאה.
נכתב במקור על ידי Display שחקן נחמד, ירד קצת בזמן האחרון. 8.5 דה חאה. לדעתי הוא לא משהו , הרבה פעמים הוא קיבל אצלי גולים טיפשיים ... 6 באלוטלי
נכתב במקור על ידי .Maor לדעתי הוא לא משהו , הרבה פעמים הוא קיבל אצלי גולים טיפשיים ... 6 באלוטלי שחקן באמת תותח, אבל מאוד מאוד בעייתי. 8. די מריה.
נכתב במקור על ידי Display שחקן באמת תותח, אבל מאוד מאוד בעייתי. 8. די מריה. מת עליו , במציאות ובמשחק ... 8.5 בניון
נכתב במקור על ידי .Maor מת עליו , במציאות ובמשחק ... 8.5 בניון 6.5 מאטס הומלס
10\9 דרוגבה הוא לא כובש מי יודע מה
חוקי הפורום