חרדים= רוע
|
|
אנשים בעתיד והיסטוריונים בעתיד יסתכלו על מצב שלנו כיום, ויצחקו מה הפוליטיקאים והחרדים עשו בכלל לשפר את המדינה. אני רואה יותר ויותר דתות בעולם, גורמים לכל מיני בעיות, עזבו אותכם דתות, עולם בלי דת, בלי חרדים, קתוליסטים, הסאלאם, דת מונותיאסטית שמכתיבים לנו מה נכון ולא נכון, לפי אמונה ובורות שלהם וכו'. לא תורמים לעולם שום דבר, פרט לאמונותיהם בלבד, ערכים, אמונות, חינוך שאפשר לאמץ אותם בחינוך היום, אפילו לשפר חינוך, למשל אני מאוד אוהב את דת בודהיזם. אני לא אהפוך לבדוהיז, אך יש מספר ערכים ועקרונות שאני מאמץ אותם לחיי. אפשר לקבל אותם ערכים, חינוך, ופולוספיה של החיים, מדברים מרכזיים, דרך חינוך של הורים, דרך התפתחות אישית, דרך שיפור חינוך בבתי ספר, ועוד'. רק לא דת, זה עול לשאת אותם איתנו. צריך להיפטר מהרגל הרע הזה. קיצר
קשה לחשוב על רעיונות לסדר ולא בטוח ששלך יעבדו
לפי דעתי אפשר ליישם רעיונות בצורה אחרת :
1. אין כסף בחינם !!! :
- דתיים / חרדיים שירות צבאי ( לא אומר קרבי , אבל כן שירות מסויים ) + עבודה לאחר הצבא.
- קיצוץ תקציב הרבנים , שילמדו לחיות מ5 אלף ש''ח.
- רבנים קונים ג'יפים של מרצדס ומכוניות יוקרה ??! לא במדינה שלנו !
- לכל האסירים הערבים , במיוחד לאסירים ביטחוניים - אין חינוך בחינם ואין חופשות , מתנות וכל מיני כאלה.
( כיום כל ערבי בכלא יכול להוציא תואר ראשון , שני ... רק אני חושב שזה מצחיק ?! מחבל נעצר על תכנון פיגוע יושב 5-10 אנשים ויוצא עם תואר שני לכימיה - דבר שיכול לפגוע במדינת ישראל ).
- פליטים מאפריקה מבקשים מקלט מדיני - אין שום בעיה ! תבואו לכאן , תשרתו בצבא , תעבדו במפעלים צבאיים ומקומות עבודה שהמדינה תקציב לכם ותקבלו מעמד של אזרח.
- שיפור מערכת החינוך , לעשות מהפכה של ממש ! לאמץ שיטות , תוכניות לימוד של אירופה , ארה''ב.
- בחינה מחדש של כל המערכת הכלכלית , בדיקה לעומק לאן הכספים של המדינה הולכים בדיוק ?????
למה זה שאני עובד 12-15 שעות ביום מקבל בחודש 15 אלף ש''ח ברוטו ומקבל נטו ביד רק 10 אלף.