|
|
עוד לי יש שריטה אני בכיתה ח' ואפילו אני יודע לכתוב שריטה .
סבבה אני יפסיק לקלל אין לי בעיה .
אני יספר לך איך התחלתי להתלהב מהכסף שלי ולפי הסיפור שלי מותר לי להתלהב .
אני פעם ליפני 10 שנים משהוא כזה אני היית מה שנקרא עני אבל מה זה עני והייתי בגיל 3 !!
ובישביל להוציא אותנו מקרשים ההורים שלי לקחו הלוואה ענקית והם הלכו לילמוד באוניסרסיטה . ואז גם קיבלנו ירושה מסבא שלי .
וההורים שלי התחילו לעבוד בבנק ותוך 10 שנים היינו במצב של מה שניקרא עשירים .
אז אתה לא מכיר אותי ומה ההורים שלי עברו אז תאמין לי שאחרי מה שאני עברתי בגיל 3 או 4 אתה לא תעבור בחיים
הבנת גבר ?
מותר לי כי שאני הייתי בבצפר בכיתה ד פחדתי להביא ילדים הביתה ביגלל שלא היה לי מה להביא להם לשתות או לאכול כי לא היה לנו כסף אז מה אני לא מעריך כסף ?
אסור לי אחרי כל השנים האלה לקנות בגדי יוקרה ושההורים שלי יכלו ליקנות מכונית ב300 אלף אחרי מה שעברנו ??
מה קרה אתם ביכלל לא מכירים את הסיפור שלי .
כל הזמן החברים שלי קראו לי עני מסריח אין לך אוכל בבית !
ואז הראתי להם זין כזה גדול בפרצוץ ..
והיום ההורים שלי עשירים אז תבינו את הסיפור המלא תשפטו אותי .
אבל ככה נולדתי כמעט הרגו את ההורים שלי שוק אפור על מה אתה מדבר ?!
הם לקחו הלוואות בשביל שיהיה לי הכל !!
הם סיכנו את החיים שלהם !!
נערך לאחרונה על ידי Ipad; 31-01-2012 בשעה 20:42.
יטמבל ההורים שלי למדו הרבה שנים רק בכיתה ו נהפכנו לאנשים עם די הרבה כסף חחח מה ניראה לך אני מסתלבט עליך ..
וזה הופך אותך ליותר טוב ממני? או יותר טוב מכל אחד בפורום הזה? האף שלך בשמיים... וזה שעברת דרך קשה אתה עוד ילד אתה צריך להתנהג רגיל ולא להתנשא ולשחק אותה איזה תותח שייצא מהבור שמע אני גר לבד עם אמא שלי אני חייל בצבא אמא שלי נכה ואני עושה הכל בבית לבד ואני לא מרשה לעצמי להרים תאף וכן אני עושה אחלה כסף ואני לא מקלל כאן אף אחד ולא עושה כלום.
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
סבבה אחי עזוב רגע את הסיפור שלי מי אתם בכלל שתגידו שאני לא מעריך כסף וואלה על הזין שלי כסף ..
כל החיים ההורים שלי עבדו אז מה קרה ראיתם ילד שלא מעריך כסף התחלתם להתפוצץ ?
יאללה .
תנעלו תאשכול הזה בבקשה .
מה אתה מתלהב מזה
כוס עמק ילד בכיתה ח שלא יודע מה זה ערכים ומתלהב מהכסף כיאלו זה הכל בחיים
וחבל שלא יהיה לך על מה לבזבז את זה כי אף אחד לא תרצה להתחתן איתך שונא פלצנים כמוך
נערך לאחרונה על ידי PureToxic; 02-02-2012 בשעה 17:25.