בטבחטים אחד אחד...
|
|
מצטער להגיד לך, אבל לא נראה לי שאנחנו מכירים אותך פה.
בכל מצב, הכסף זה לא הכל בחיים, צריך להיות גם בן אדם..
לצערי כסף היום הכל בחיים , אבל אתה צריך להבין משהו.
קיבלת סוג של טראומה או פשוט יש לך טינה ומטרה להתנקם בכל אלה שצחקו עליך , אבל עצם העובדה שעכשיו אתה מנצל את הכסף למטרות כאלה לא יקדם אותך בחיים.
במקום זאת אתה צריך לחשוב על איך אתה יכול להתקדם בזכות עצמך , מהם השלבים שאתה צריך לעבוד בכדי שיהיה לך כסף, עסק משלך.
הייתי במצב יותר גרוע ממך ולמדתי להעריך את הכסף טוב טוב,
אז בבקשה אל תזיין לנו בשכל על מצב כלכלי טוב ותשתחצן עדיף שתעריך מה שיש לך במקום להשתחצן.
וכן גמאני כך השתפר מצבי ברוך השם זה אומר שצריך להשוויץ?
רואים שאתה ילד בכיתה ח תתבגר תבין הכל-כסף זה לא הכל בחיים .
נערך לאחרונה על ידי niNio; 31-01-2012 בשעה 21:51.
האמת שאני לא יודע עד כמה דרכו עליך פה. אבל הצורה שבא אתה חושב שתהיה מאושר היא מאוד עקומה ומעוותת.
אתה צריך קצת לפתוח את הראש ולהבין שיש אנשים שאין להם והם מקנאים.
גם אם הסיפור שלך הוא אמיתי זה לא אומר שאתה צריך להתגאות בו. חבל שהשם יקח אותו בחזרה.(חס וחלילה) קיצר אני אומר שתהיה צנוע עם הכסף שלך ואל תשוויץ יותר מידי כי כסף זה כלום. כסף עושה רק את עצמך מאושר (חלקית.בצורה הגשמית) בחיים. הכסף יכל לקנות רק חברים מזוייפים שדוקרים מאחורי הגב.
אם תהיה גבר עם כבוד עצמי ואוהב את הזולת (ולא משתחצן) גם אם דורכים עליך. רק אז אתה תירכש חברים טובים.
אם לא חסר לך כסף אז תבקש מההורים שיסדרו לך מורה פרטי ללשון..
טוב, תפסיקו לזיין ת'שכל,
תפסיקו להגיב פה ככה.
הילד טעה נטו בגלל יללדותיות,
לא צריך לזרוע מלח על פצעים.
זהו.
One Shot - One Kill
וככה ההורים חינכו אותך?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
לכל מטבע יש 2 צדדים אולי יש לך מלא כסף אבל אופי אין לך.. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה עם גישה כזאת אתה תגיע רחוק אבל חברים לא יהיה לך...
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
עשה טובה קנה כרטיס ללפלנד. או שאתה תטוס או שאני אטוס. שנינו נישאר באותו מקום אני עוד אקבל מחלות ממך...
*דופק ת'ראש בקיר*
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אם תתנשא איי פעם על מישהו עם מה וכמה שיש לך, אני יאחל לך לחזור לגור ברחוב, לאכול חרא של חתולים סיאמיים חולי סרטן עם גרורות, ולהישרף בגיהינום.
יום נעים.
אז מה אתה רוצה? הייתה עני, צחקו עליך? תצחק על אותם טמבלים שצחקו עליך(מה אתה רוצה ילדים קטנים).
מה ילדים שלא מכירים אותך קשורים? סיבה לבוא ולהתלהב בפורום? זה לא סיבה להתלהב עליהם,
ההפך! אתה צריך להרגיש חרא עם עצמך, כמו שצחקו עליך פעם, עכשיו אתה משתחצן,
וילד אחר שבקושי יש לו מה לאכול, קורא תגובה שלך ואוכל ת'לב.
אז אל תנסה להצטדק, יש לך אופי חרא וזהו.
נערך לאחרונה על ידי Quiet; 01-02-2012 בשעה 00:40.
איפה המנהל ראשי המלך שיוסיף לו תת ניק "שחצנות זו דרך חיים"?
לחופש יש תאריך:
23.10.15