נכתב במקור על ידי
theone89
קודם כל בוא נעשה קצת סדר של הדברים.
1- המארז של סילברסטון לא ג'נרי, זה המתמודד הישיר של הסונטה 3, הוא מבין מתמודדי השקט הטובים ביותר,
הוא בעל פילטר אבק קדמי מה שאומר פחות אבק מהבחינה הזאת, הוא מאוד איכותי ובנוי מעולה שקט וקריר,
הוא זול רק בגלל שזה מבצע של TMS, הוא גם מגיע עם ספק כוח חזק מאוד של 600W איכותי ושקט,
הוא לא של IVORY ולא של KSP זה מארז מותג של סילברסטון, חברה מאוד מוכרת בקרב חובבי השקט,
בנוסף הוספתי במפרט מאוורר חזק שיכניס מספיק אוויר והפילטר הקדמי ימנע מי אבק להיכנס למארז,
שים לב שבסה"כ יש לך 2 מאווררים במארז ככה שהוא יהיה שקט, כל המערכת מקוררת היטב לכן הכל בסדר.
2- המקלדת שהוספתי לך באמת איכותית, אני משתמש בה והיא באמת טובה להכל ומאוד נוחה,
העכבר ממש לא נראה מכוער כשתראה אותו אתה תיגנב על הצורה שלו, הוא מאוד נוח
ומגיע עם 7 כפתורים שמתוכם אפשר לתכנת 5 כפתורים, הוא משנה מהירות ובכלל מאוד איכותי,
הפד שהוספתי לך יעניק לך חווית שימוש טובה יותר במשחקים ובכלל בשימושים רגילים.
3- הכונן SSD ייתן לך את השינוי המשמעותי ביותר במחשב חדש, מחשב מהיר שלא נתקע לשנייה
שעושה את כל מה שאתה רוצה ואפילו דברים שלא חלמת על כונן רגיל, הוא בעל נפח של 60GB
מה שאומר כ40GB למערכת ההפעלה ולעדכונים ולכל התוכנות שלך, וכ20GB למשחקים באמת
חשובים שאתה משחק כל יום, השינוי על כונן כזה מאוד משמעותי בגיימינג וגם בתוכנות.
4- עוד פעם אני אומר לך המארז מאוד איכותי ואין לך צורך ביותר מימנו, אתה פשוט מחליף
יופי וכמות מאווררים על נטו ביצועים שאתה מפספס, מילה שלי שאחרי חודש אתה לא תצטער
לרגע שלקחת את מה שהמלצתי לך עליו, תוכל גם לשים את המפרטים ראש בראש ולבדוק מה יגידו,
וכמובן לעלות בשאלה את מה שכתבתי, אני יודע כבר מה יגידו וגם אתה יודע "המפרט שלי עדיף" בכל מקרה.
עוד פעם אני לא מכריח אף אחד לעשות לפי השיקולים שלי, אני פשוט מדבר מי ניסיון של הרבה מאוד שנים
בנושא, ואתה תראה שהיופי הזה עם הזמן יהיה שווה לתחת סליחה על הביטוי, תחשוב על זה ותעשה את
הבחירה הנכונה ביותר, כי בכל זאת מחשב קונים פעם בכ3-5 שנים ופשוט חבל לבזבז כסף על שטויות.
לילה טוב, ארטי.