בשבילינו? כל הייקום הזה בשבילינו?? מאיפה האגו הזה לחשוב ככה?
העולם לא בנוי בצורה הכי נוחה בעולם. אנחנו עשינו אותו כזה. רק בזכות המדע המודרני אוכלוסיית העולם גדלה בצורה עצומה:
http://www.google.co.il/publicdata/e...=en&dl=en&icfg
כמו שאתה יכול לראות הכפלנו את אוכלוסיית העולם באמצעות המדע בלבד והטכנולוגיה. אם אלוהים שלך הוא שיצר את המחלות, אז אנחנו במלחמה נגדו. אחרי הכל הוא זה שייצר את הסרטן, ואנחנו מנסים להיפתר מהבריאה הפה שלו...
יש לנו בעולם את כל סוגי המקומות??? לא נכון. רואה למה אתה טועה.. יש עוד עולמות בחוץ שיש עלייהם דברים שאתה לא יכול
לתאר בכלל. יש חומרים ואלמנטים שאין על כדור הארץ. וידעת שיש חומרים שכדי להפיק אותם צריך 0 כבידה, ולכן מיוצרים בחלל?
ואם כבר הלכת לשם, מה בדיוק המטרה בחיים? למה אתה חייב שתיהיה סיבה מסויימת? אתה בדעה שייצרו אותך כדי להיות עבד? או אולי כדי להגיע לגן עדן? אז למה לא ליצור אותך מראש בגן עדן מה המטרה? וכשתגיע לגן עדן מה נראה לך שתיהיה המטרה שלך אז??
לא, לחיים אין מטרה, בני האדם הם אלו שמרגישים שצריך להיות משמעות לחיים. לא חייב שזה יהיה המצב, כמו שאין "מטרה" לחיים" של דובי הפנדה.
"
אי אפשר לומר שאנחנו כמו כל החיות. יש לנו שכל. בינה. חכמה. אנחנו מתפתחים. כל החיות הם בוודאי בשבילנו."
יש כמה בעיות במשפט הזה:
1. אי אפשר לומר שאנחנו כמו כל החיות?? מי אמר? אתה? הרבנים שלך? במילה אחת, בולשיט. אנחנו בעצמנו חיות. מערכת העיקול שלנו אותו הדבר, מערכת הרביה, הנשימה, מבנה הגוף זהה.
2. אתה רוצה להראות שאנחנו שונים בגלל ש"יש לנו שכל. בינה. חכמה. אנחנו מתפתחים." לא הוכחת שום דבר במשפט הזה. אתה כרגע הראת למה אני צודק. אתה לא נותן קרדיט לחיות מסביבך. אני באופן אישי חושב שיש חיות שיותר חכמות ממך, אבל אין לי אפשרות להוכיח. בכל מקרה כל מה שאמרת זהה גם לנו וגם לחיות בדיוק באותה צורה. החיות גם הם מתפתחות, לחיות יש שכל. כשיש לך הסוואה זה לא אומר שתחיה, גם עם הסוואה צריך לדעת להשתמש בה. אריות חכמות מאוד ויודעים שאם הם לא יסתתרו טוב, הטרף שלהם יברח. אם תכאיב לחיה לדוגמא, היא לא תתקרב אליך, בגלל שהיא יודעת שאתה עלול להכאיב לה. ויש חיות שיכולים ללמוד לשות דברים מאוד מגניבים, אז תן להם קרדיט.
3. הם בוודאי בשבילינו..... פה אתה סתם אידיוט. מאיפה קבעת את זה???