קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 04-01-2007, 20:19
  2. יש כאן מישהו מזכרון יעקב?
    על ידי MeToRaF בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 14-04-2006, 15:33
  3. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 19-01-2006, 17:41
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 18:26
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 21:40
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 8 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 118

אם יש כאן מישהו שמאמין באלוהים, כנסו יש לי שאלה - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

מאסתי במאמינים, איך ג'ים ג'פריז אמר את זה, "מאמינים והלא שפויים זה אותו הדבר".

מי שמתעלם מראיות, קשה לקחת אותו ברצינות. ואני אצחק עלייהם בגלל שככה הם מתנהגים ולא מגיע להם יחס אחר.

ככה אנשים נאורים מסתכלים עלייכם.

**אגב, בעבר פתחתי דיון על מנהג שיש למאמינים לצנזר. 4 מחמישה דפים ביוטיוב של מאמינים עובר צנזורה ומניעה מפרסום תגובות. בפייסבוק הודעות נמחקות ע"י המאמינים. ורק דפים של אתאיסטים פתוחים לתגובות וביקורות.
    אז פתחתי דיון על זה בפורום הזה, מאיפה הדחף לצנזר מגיע.

אז נעלו את הפוסט.
    נערך לאחרונה על ידי firya; 08-02-2012 בשעה 03:05.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

firya - אל תתמם, שנינו יודעים את הסיבות הענייניות שבגינן הוסרו התגובות וננעל האשכול, אני מחזיק ממך איש עם ראש על הכתפיים, אז על תעשה ראש קטן.

חברים, אני יודע שאתם שמחים לספר לכולם על הדעה האישית שלכם למה לא כדאי להאמין.
    כאן לא זו השאלה, השאלה מופנית למאמינים בלבד והיא שואלת לסיבת האמונה שלהם.

אין סיבה וזה לא לעניין לחזור בכל נושא על אותם הדברים,
    חוזרים לשאלה המרכזית של האשכול, בתקווה להמשך דיון פורה, ענייני ומהנה.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

לייקים
    97
    נקודות
    50

זה כזה חמוד.....

אבל אתה זה שמיתמם. לא עברתי על חוקי הפורום ולכן החסימה והמחיקה של ההודעות הייתה לא במקום.
    יש לי ראש על הכתפיים ואני יודע כשמטפטף וזה לא גשם.

(התירוץ של "זה לא הפורום המתאים" גם לא תופס אגב, הגבתי באופן ישיר לנאמר בפוסטים. אתם אלה שבחרו לראות את זה "לא במקום". למה בחרת לראות את זה ככה? זה כבר נשגב מבינתי.)

**ובחזרה לנושא:
    נערך לאחרונה על ידי firya; 08-02-2012 בשעה 09:38.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    אני לא מבין כמה דברים.
    איך מתבטאת ה"ראיה בחוש" שאלוהים קיים?
    איך הגעת למסקנה שהעולם מנוהל ע"י כח עליון?
    למה לא הגיוני ש"יש את העולם כל הזמן וסתם"?
    למה חייב להיות תכלית לעולם?
    מה הקשר בין זה שאנשים נולדים ומתים לתכלית של העולם?
    איך הגעת למסקנה שמסתתר משהו מיוחד מאחורי האדם שנקרא נשמה?
    אם אתה יודע בברור שאלוהים קיים כלומר על סמך ראיות מהמציאות אז אתה יכול להראות לי את הראיות האלה ולגרום לי להיות מאמין. האמנם?
    חחחח...
    אם לא הבנת אותי סימן שלא ניסית להבין.
    אני לא יסביר לך. תקרא שוב את מה שכתבתי ותבין.
    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

זכורסוף כל אדם למיתה "רק" מה שתצליח לאסוף בעולם הזה יהיה לך בעולם הבא ולא שווווווווווווווווווום דבר אחר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    וואי אולי אני מסטול, אבל אתם מאמינים בדברים הזויים. טוב, אני לא מכיר המון דתיים.
    אתם חושבים כלכך שונה ממני.

"חכמולוג. מי מנהל את העולם? למה מישהו צריך לנהל את העולם?
    מאיפה באים הנשמות? (או שאתה לא מאמין גם בנשמות).מה זה נשמה?
    לאן הם הולכים? לאן אתה חושב שהן הולכות (או מתעופפות להן חח)?
    בוודאי שמשהו משגיח על העולם?למה שמשהו ישגיח על העולם ועלינו בני האדם (כי אנחנו מרכז היקום והכל נוצר בשבילנו)? באפריקה ילדים מורעבים ובאמריקה ילד דופק צ'יזבורגר... שואה, מוות, מחלות, ושאר אלמנטים של רוע, העולם לא הוגן. ואם יש רוע זה אומר שאלוהים יצר רוע. זה אומר של יש לו צד רע. זה לא הופך אותו לפחות טהור? רק טוב? אם לו יש רוע גם לנו מותר לא?
    תחשוב מה יקרה לך אחרי 120 שנה של אושר ושמחה ושגשוג וכל טוב (עליך ועל כל ישראל).לאן תלך? מה הכל נגמר? GAME OVER PAL. ואיזה 120 שנה, אם אני שורד עד ל70 אני מרוצה. וגם, אם תלך לגן עדן, איך הכל שם יכול להיות טוב? טוב לך זה רע למישהו אחר. נגיד סתם תשחק במשהו בגן עדן. נניח כדורגל. כשאתה מנצח מישהו צריך להפסיד. לא הגיוני עולם אוטופי. לא יכול להיות שיהיה לך רק טוב!! ואם יהיה לך רע, אז יהיה לך רע בגן עדן ?? לא הגיוני..
    אני חושב שמהגיון יש אלוקים. למה ?! כי מישהו צריך ליצור את העולם? הוא לא יכול להיות קיים תמיד.. אז אלוהים קיים תמיד? ואם לא אז איך הוא נוצר? זה לא הגיוני שאלוהים היה תמיד כמו שזה לא הגיוני שהעולם היה תמיד.

"
    כשאתם מדברים על נשמות...
    רק תסבירו לי כמה דברים בגלגול נשמות..
    אתה נולד עם הגוף שלך, בגלל הגנים שלך. בגלל הגוף שלך אתה תחווה דברים אחרים בחיים שלך. לדוגמא, נולדת עם יכולת ספורטאית, אז אתה שחקן כדורגל ואתה חי חיים שונים לגמרי אם לא היית ספורטאי, אז אתה חווה דברים אחרים ונהיה בן אדם אחר. אפקט הפרפר ראיתם?
    עכשיו, אם אתה בן אדם שונה, אז איך הנשמה נשארת אותו דבר? אתה אוהב דברים אחרים, מדבר אחרת.. שונה ! איך זו אותה נשמה אם הייתה נראה אותו דבר?

ואם זה לא בגלגול נשמות ותינוק מת, לאן הוא הולך? הוא לא הספיק לעשות מעשים רעים או טובים....

דבר ראשון אני לא מבין למה קשה לך לשמוע ברכה. (או שאתה לא מאמין בברכות חח..)
    דבר שני אם אלוקים ברא את העולם אתה צריך להבין שהוא ברא גם את המוסגים של דבר אין סופי או דבר כבד וכו..
    וחוץ מזה אם אתה אומר שיש מעשים טובים ומעשים רעים בשביל מה יש את המוסגים האלה?
    מי החליט שיש דבר רע ודבר טוב? הרצונות שלך?! למה יש את זה בכלל?
    נומר כי אנשים החליטו שמי שעושה רע ימות או ינודה. ומי שעושה טוב יבורך ויקבל וכו...
    חייב להיות לזה מקור כל שהוא שישפיע על בני אדם להחליט החלטות כאלה. כי בוודאי אדם לא יחליט כך מעצמו. אדם מעצמו מחליט רק לטובתו ומי שעושה גם לטובת אחרים זה רק השפעה ממשהו. משפחה חברה. וגם המשפחה והחברה גם הם הושפעו מההורים שלהם. עד שזה מגיע למקור כל שהוא.
    תנסה להבין בעומק את דברי ותראה שזה מאוד יפה.
    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

זכורסוף כל אדם למיתה "רק" מה שתצליח לאסוף בעולם הזה יהיה לך בעולם הבא ולא שווווווווווווווווווום דבר אחר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

חברה תפתחו קצת את העניים.
    איך זה שכל העולם זה בצורה שהכי נוחה לאדם? יש לנו שמש. קור חום יום לילה אנו אוכלים עובדים לומדים. יש לנו בעולם את כל סוגי המקומות. הרים צוקים ימים נהרות מקומות מושלגים מקומות חמים עצים אדמה. ובאדמה יש גז נפט פחם. ומכל זה אנחנו מיצרים אין סוף של דברים. וכוווווווווווווווווווווווול זה רק בשבילינו.
    איך זה? למה זה? סתם שהיה לנו טוב?! אין מטרה מסוימת? ככה אנחנו חיים בשביל לגדל ילדים שיהיו בעולם כדי להנות ואז אנחנו מתים. גלגל מטומטם בלי שום מטרה.
    אי אפשר לומר שאנחנו כמו כל החיות. יש לנו שכל. בינה. חכמה. אנחנו מתפתחים. כל החיות הם בוודאי בשבילנו. אנו אוכלים אותם ויש חיות שדואגות שהעולם יחזיק טוב (עיינו בנישול גאוגרפי) זה לא לחינם. כתבתי תמצית של דברים. בשביל להסביר בהרחבה אני צריך לכתוב ספר).
    פקחו את העניים ותעיינו בדברים ותראו שאין היגיון שהעולם היה כל הזמן ובני אדם היו כל הזמן והכל כזה מתאים לנו.
    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

לייקים
    97
    נקודות
    50

בשבילינו? כל הייקום הזה בשבילינו?? מאיפה האגו הזה לחשוב ככה?
    העולם לא בנוי בצורה הכי נוחה בעולם. אנחנו עשינו אותו כזה. רק בזכות המדע המודרני אוכלוסיית העולם גדלה בצורה עצומה:
    http://www.google.co.il/publicdata/e...=en&dl=en&icfg

כמו שאתה יכול לראות הכפלנו את אוכלוסיית העולם באמצעות המדע בלבד והטכנולוגיה. אם אלוהים שלך הוא שיצר את המחלות, אז אנחנו במלחמה נגדו. אחרי הכל הוא זה שייצר את הסרטן, ואנחנו מנסים להיפתר מהבריאה הפה שלו...
    יש לנו בעולם את כל סוגי המקומות??? לא נכון. רואה למה אתה טועה.. יש עוד עולמות בחוץ שיש עלייהם דברים שאתה לא יכול
    לתאר בכלל. יש חומרים ואלמנטים שאין על כדור הארץ. וידעת שיש חומרים שכדי להפיק אותם צריך 0 כבידה, ולכן מיוצרים בחלל?

ואם כבר הלכת לשם, מה בדיוק המטרה בחיים? למה אתה חייב שתיהיה סיבה מסויימת? אתה בדעה שייצרו אותך כדי להיות עבד? או אולי כדי להגיע לגן עדן? אז למה לא ליצור אותך מראש בגן עדן מה המטרה? וכשתגיע לגן עדן מה נראה לך שתיהיה המטרה שלך אז??
    לא, לחיים אין מטרה, בני האדם הם אלו שמרגישים שצריך להיות משמעות לחיים. לא חייב שזה יהיה המצב, כמו שאין "מטרה" לחיים" של דובי הפנדה.
    "אי אפשר לומר שאנחנו כמו כל החיות. יש לנו שכל. בינה. חכמה. אנחנו מתפתחים. כל החיות הם בוודאי בשבילנו."
    יש כמה בעיות במשפט הזה:
    1. אי אפשר לומר שאנחנו כמו כל החיות?? מי אמר? אתה? הרבנים שלך? במילה אחת, בולשיט. אנחנו בעצמנו חיות. מערכת העיקול שלנו אותו הדבר, מערכת הרביה, הנשימה, מבנה הגוף זהה.
    2. אתה רוצה להראות שאנחנו שונים בגלל ש"
    יש לנו שכל. בינה. חכמה. אנחנו מתפתחים." לא הוכחת שום דבר במשפט הזה. אתה כרגע הראת למה אני צודק. אתה לא נותן קרדיט לחיות מסביבך. אני באופן אישי חושב שיש חיות שיותר חכמות ממך, אבל אין לי אפשרות להוכיח. בכל מקרה כל מה שאמרת זהה גם לנו וגם לחיות בדיוק באותה צורה. החיות גם הם מתפתחות, לחיות יש שכל. כשיש לך הסוואה זה לא אומר שתחיה, גם עם הסוואה צריך לדעת להשתמש בה. אריות חכמות מאוד ויודעים שאם הם לא יסתתרו טוב, הטרף שלהם יברח. אם תכאיב לחיה לדוגמא, היא לא תתקרב אליך, בגלל שהיא יודעת שאתה עלול להכאיב לה. ויש חיות שיכולים ללמוד לשות דברים מאוד מגניבים, אז תן להם קרדיט.
    3. הם בוודאי בשבילינו..... פה אתה סתם אידיוט. מאיפה קבעת את זה???
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    בשבילינו? כל הייקום הזה בשבילינו?? מאיפה האגו הזה לחשוב ככה?
    העולם לא בנוי בצורה הכי נוחה בעולם. אנחנו עשינו אותו כזה. רק בזכות המדע המודרני אוכלוסיית העולם גדלה בצורה עצומה:
    http://www.google.co.il/publicdata/e...=en&dl=en&icfg

כמו שאתה יכול לראות הכפלנו את אוכלוסיית העולם באמצעות המדע בלבד והטכנולוגיה. אם אלוהים שלך הוא שיצר את המחלות, אז אנחנו במלחמה נגדו. אחרי הכל הוא זה שייצר את הסרטן, ואנחנו מנסים להיפתר מהבריאה הפה שלו...
    יש לנו בעולם את כל סוגי המקומות??? לא נכון. רואה למה אתה טועה.. יש עוד עולמות בחוץ שיש עלייהם דברים שאתה לא יכול
    לתאר בכלל. יש חומרים ואלמנטים שאין על כדור הארץ. וידעת שיש חומרים שכדי להפיק אותם צריך 0 כבידה, ולכן מיוצרים בחלל?

ואם כבר הלכת לשם, מה בדיוק המטרה בחיים? למה אתה חייב שתיהיה סיבה מסויימת? אתה בדעה שייצרו אותך כדי להיות עבד? או אולי כדי להגיע לגן עדן? אז למה לא ליצור אותך מראש בגן עדן מה המטרה? וכשתגיע לגן עדן מה נראה לך שתיהיה המטרה שלך אז??
    לא, לחיים אין מטרה, בני האדם הם אלו שמרגישים שצריך להיות משמעות לחיים. לא חייב שזה יהיה המצב, כמו שאין "מטרה" לחיים" של דובי הפנדה.
    "אי אפשר לומר שאנחנו כמו כל החיות. יש לנו שכל. בינה. חכמה. אנחנו מתפתחים. כל החיות הם בוודאי בשבילנו."
    יש כמה בעיות במשפט הזה:
    1. אי אפשר לומר שאנחנו כמו כל החיות?? מי אמר? אתה? הרבנים שלך? במילה אחת, בולשיט. אנחנו בעצמנו חיות. מערכת העיקול שלנו אותו הדבר, מערכת הרביה, הנשימה, מבנה הגוף זהה.
    2. אתה רוצה להראות שאנחנו שונים בגלל ש"
    יש לנו שכל. בינה. חכמה. אנחנו מתפתחים." לא הוכחת שום דבר במשפט הזה. אתה כרגע הראת למה אני צודק. אתה לא נותן קרדיט לחיות מסביבך. אני באופן אישי חושב שיש חיות שיותר חכמות ממך, אבל אין לי אפשרות להוכיח. בכל מקרה כל מה שאמרת זהה גם לנו וגם לחיות בדיוק באותה צורה. החיות גם הם מתפתחות, לחיות יש שכל. כשיש לך הסוואה זה לא אומר שתחיה, גם עם הסוואה צריך לדעת להשתמש בה. אריות חכמות מאוד ויודעים שאם הם לא יסתתרו טוב, הטרף שלהם יברח. אם תכאיב לחיה לדוגמא, היא לא תתקרב אליך, בגלל שהיא יודעת שאתה עלול להכאיב לה. ויש חיות שיכולים ללמוד לשות דברים מאוד מגניבים, אז תן להם קרדיט.
    3. הם בוודאי בשבילינו..... פה אתה סתם אידיוט. מאיפה קבעת את זה???
    1. לפי החשבון פעם היו יותר אנשים והיו יותר שמחים.
    2. הטכנולוגיה האהובה עלינו רק הרסה אותנו ומהקרינה שלה היא גרמה לכל המחלות הקטלניות שיש היום.
    3. לא משחקים כדור רגל בגן עדן.
    4. תנסה ללמד חיה לשאול אותך שאלה? או לציר ציור מפרי דמיונה?
    למה אנחנו אוכלים חיות? מה אנחנו קניבלים?
    אתה רואה איך הכלב משרת את האדם. ולכן יש גן חיות שלבני אדם ולא גן בני אדם לחיות.
    5. "אדם לעמל יולד" כולם היום עובדים. כדי לחיות צריך לעבוד מי שלא עובד מת מהר. הגוף חייב עבודה מסוימת אחרת ישעמם לו והוא ימות. או שעמלים פיזית או שעמלים במוח (למוד בגויות תואר אקדמאי מכובד לדעת חכמה מסוימת). כך אדם שלא עמל על כלום. כולם שונאים אותו עצלן כבד שחיף רק דואג להנאותיו משיעמום. בקיצור גועל נפש.
    6. הוכחת מדעית שאתה חסר השכלה.

ליפני הטכנולוגיה היה עולם יותר מאושר יותר פעיל אנשים יותר חכמים. פחות משוגעים. פחות מחלות. הלוואי ויכולתי להיות ליפני 2000 שנה.
    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי nbnbn צפיה בהודעה
    1. לפי החשבון פעם היו יותר אנשים והיו יותר שמחים.
    2. הטכנולוגיה האהובה עלינו רק הרסה אותנו ומהקרינה שלה היא גרמה לכל המחלות הקטלניות שיש היום.
    3. לא משחקים כדור רגל בגן עדן.
    4. תנסה ללמד חיה לשאול אותך שאלה? או לציר ציור מפרי דמיונה?
    למה אנחנו אוכלים חיות? מה אנחנו קניבלים?
    אתה רואה איך הכלב משרת את האדם. ולכן יש גן חיות שלבני אדם ולא גן בני אדם לחיות.
    5. "אדם לעמל יולד" כולם היום עובדים. כדי לחיות צריך לעבוד מי שלא עובד מת מהר. הגוף חייב עבודה מסוימת אחרת ישעמם לו והוא ימות. או שעמלים פיזית או שעמלים במוח (למוד בגויות תואר אקדמאי מכובד לדעת חכמה מסוימת). כך אדם שלא עמל על כלום. כולם שונאים אותו עצלן כבד שחיף רק דואג להנאותיו משיעמום. בקיצור גועל נפש.
    6. הוכחת מדעית שאתה חסר השכלה.

ליפני הטכנולוגיה היה עולם יותר מאושר יותר פעיל אנשים יותר חכמים. פחות משוגעים. פחות מחלות. הלוואי ויכולתי להיות ליפני 2000 שנה.
    1.מי אמר שאנשים היו יותר מאושרים פעם? למה סתם להחליט דברים ולהאמין בהם. זה הורג אותי. אגב, אתה מוזמן לחיות עם האמישים אם זה מציק לך. למה שלא תעשה את זה? ופעם היו יותר אנשים? גם לא נכון. על איזה חשבון אתה מדבר?
    2. מה, אתה חושב שפעם לא היה סרטן? פשוט לא ידעו מה זה ולא היה טיפול. ופעם בכלל תוחלת החיים הייתה חצי משלנו. הייתה לוקה בשפעת ויכול למות מזה. אתה פשוט מדבר שטויות.
    3. זה שחיות יותר טיפשות ממך לא עושה אותך נעלה עליהם. כמו שבן אדם טיפש, זה לא אומר שזה בסדר לעשות לו מה שבא לך. הכלב משרת את האדם כי התכונות אופי שלו מתאימות לנו. קל לאלף אותו והוא ידידותי רוב הזמן. כלבים לא נוצרו בשביל האדם. האדם ניצל את התכונות שיש בכלבים לשימושו.
    היתרון של האדם זה שהוא יכול לתקשר, לפעול בקבוצה, ויותר חכם מן הסתם. אז הוא שולט בעולם. אם תשים את עצמך ביערות הגשם עכשיו, לבד, לא רק שלא תשלוט בג'ונגל אתה כנראה גם תיטרף\תמות אחרי לא הרבה זמן.
    אתה לא אוכל בני אדם כי דבר ראשון זה מנגנון אבולוציוני, אתה רוצה שהמין שלך ימשיך. דבר שני, נורמות חברתיות - הגיוני שלאכול בן אדם יהיה טאבו כמו לאנוס בחורה. כי אם זה יהיה, יהיה כאוס. כשזה כן מקובל בנורמות החברתיות כמו בשבטים קניבליים שהיו(או עדיין) מרוחקים מציביליזציה, הם כן אוכלים בני אדם. ואפילו שרים אוגה צ'קה אוגה צ'קה...
    בנוסף אתה גם מרגיש קירוב למין שלך מאשר למינים אחרים. אתה לדוגמא, יעציב אותך יותר אם מישהו ימות (חס וחלילה) מהמשפחה\חברים מאשר מישהו מהבית ספר, יעציב יותר מישהו מהבית ספר מאשר מישהו מהארץ, יעציב יותר מישהו מהארץ מאשר מחו"ל, בן אדם שימות יותר יעציב מחיה שתמות וחיה מסויימת יותר תעציב מחיה אחרת וכו'...

ותנסה שניה לחשוב בדרך מחשבה שונה...
    השמש לא נוצרה בשבילנו. הגיוני שביקום כזה ענק ומטורף עם מיליארדי גלקסיות וכוכבים, יהיה כוכב שיהיה לו את אפשרות ליצור חיים תוך כמה מיליארדי שנים.
    לא ספציפית "מה הסיכוי שהשמש קרובה דווקא לכדור הארץ", אלא "מה הסיכוי שהשמש קרובה לאיזשהו כוכב". בנוסף, אנחנו חיים מתנאים מסויימים, אבל זה לא אומר שרק בתנאים האלו חייבים להיווצר חיים. יכול להיות, וכנראה שיש, עוד דרכים שחיים יכולים להיווצר... אנחנו מכירים דרך אחת.
    אנחנו חיים בגלל כל מיני פרמטרים שנותנים אפשרות ליצור חיים. עכשיו, ברור שבהתחלה לא נוצר חיים, אבל לאחר מיליארדי שנים, הגיוני שיקרה משהו.
    נערך לאחרונה על ידי newbie101; 09-02-2012 בשעה 16:07.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    1.מי אמר שאנשים היו יותר מאושרים פעם? למה סתם להחליט דברים ולהאמין בהם. זה הורג אותי. אגב, אתה מוזמן לחיות עם האמישים אם זה מציק לך. למה שלא תעשה את זה? ופעם היו יותר אנשים? גם לא נכון. על איזה חשבון אתה מדבר?
    2. מה, אתה חושב שפעם לא היה סרטן? פשוט לא ידעו מה זה ולא היה טיפול. ופעם בכלל תוחלת החיים הייתה חצי משלנו. הייתה לוקה בשפעת ויכול למות מזה. אתה פשוט מדבר שטויות.
    3. זה שחיות יותר טיפשות ממך לא עושה אותך נעלה עליהם. כמו שבן אדם טיפש, זה לא אומר שזה בסדר לעשות לו מה שבא לך. הכלב משרת את האדם כי התכונות אופי שלו מתאימות לנו. קל לאלף אותו והוא ידידותי רוב הזמן. כלבים לא נוצרו בשביל האדם. האדם ניצל את התכונות שיש בכלבים לשימושו.
    היתרון של האדם זה שהוא יכול לתקשר, לפעול בקבוצה, ויותר חכם מן הסתם. אז הוא שולט בעולם. אם תשים את עצמך ביערות הגשם עכשיו, לבד, לא רק שלא תשלוט בג'ונגל אתה כנראה גם תיטרף\תמות אחרי לא הרבה זמן.
    אתה לא אוכל בני אדם כי דבר ראשון זה מנגנון אבולוציוני, אתה רוצה שהמין שלך ימשיך. דבר שני, נורמות חברתיות - הגיוני שלאכול בן אדם יהיה טאבו כמו לאנוס בחורה. כי אם זה יהיה, יהיה כאוס. כשזה כן מקובל בנורמות החברתיות כמו בשבטים קניבליים שהיו(או עדיין) מרוחקים מציביליזציה, הם כן אוכלים בני אדם. ואפילו שרים אוגה צ'קה אוגה צ'קה...
    בנוסף אתה גם מרגיש קירוב למין שלך מאשר למינים אחרים. אתה לדוגמא, יעציב אותך יותר אם מישהו ימות (חס וחלילה) מהמשפחה\חברים מאשר מישהו מהבית ספר, יעציב יותר מישהו מהבית ספר מאשר מישהו מהארץ, יעציב יותר מישהו מהארץ מאשר מחו"ל, בן אדם שימות יותר יעציב מחיה שתמות וחיה מסויימת יותר תעציב מחיה אחרת וכו'...

ותנסה שניה לחשוב בדרך מחשבה שונה...
    השמש לא נוצרה בשבילנו. הגיוני שביקום כזה ענק ומטורף עם מיליארדי גלקסיות וכוכבים, יהיה כוכב שיהיה לו את אפשרות ליצור חיים תוך כמה מיליארדי שנים.
    לא ספציפית "מה הסיכוי שהשמש קרובה דווקא לכדור הארץ", אלא "מה הסיכוי שהשמש קרובה לאיזשהו כוכב". בנוסף, אנחנו חיים מתנאים מסויימים, אבל זה לא אומר שרק בתנאים האלו חייבים להיווצר חיים. יכול להיות, וכנראה שיש, עוד דרכים שחיים יכולים להיווצר... אנחנו מכירים דרך אחת.
    אנחנו חיים בגלל כל מיני פרמטרים שנותנים אפשרות ליצור חיים. עכשיו, ברור שבהתחלה לא נוצר חיים, אבל לאחר מיליארדי שנים, הגיוני שיקרה משהו.
    נראה לי שנפגעת. סליחה.
    דבר שני אמרת פה שטויות עם השקעה.
    תעיין בנושא הזה של האנשים שהיו פעם ותראה לבד.
    ובוקר טוב לך סרטן זה מחלה מהמאה האחרונים.
    אתה יכל להיות עורך דין לחיות. (אתה צימחוני?)
    עשית את האדם נצלן. האדם הוא החכם בעולם והוא השולט.
    אני לא יחזור על מה שכתבתי אבל תחזור על זה בעיון ותדע שכל מילה שם יש לה מקור מאוד מוסמך. (זה שלא כתבתי את המקור זה לא אומר שזה שטויות)
    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

דברי אמת.
    כל אחד בשעת צרה צועק לבורא עולם.
    גם מי שלא מאמין בזמן אמת הוא חייב לבקש עזרה כי בתוכו הוא יודע שיש השגחה עליונה.
    כל יהודי ( חילוני. דתי. חילוני קצוני. חילוני שונא דתיים) עושה לבן שלו ברית מילה. למה?????
    כי כוווולם בתוך תוככם יודעים וחיים את זה שיש בורא לעולם.
    אין השגחה עליונה, אני לא מאמין בשעת מצוקה אני לא מאמין בשעת שמחה אני לא מאמין בהשגחה עליונה.
    ד"א היום כל בני האדם עושים ברית מילה בגלל שזה בריא ומונע מחלות בפין.
    ציטוט נכתב במקור על ידי 60noy צפיה בהודעה
    וואי סיבכת אותי אחי....

_______
    שמע אחי אני מאמין כי אני חושב שהוא קיים,
    אני לא אכתוב לך נאום עכשיו של 1000 שורות,
    אני אומר בקצרה,
    אני מאמין כי אני חושב שיש ה' שהוא מחליט על הכל,
    אני מאמין כי אני רואה איך כל יום קורים ניסים מחדש,
    אני מאמין כי אניי מרגיש שהאמונה והחיבור שלי לה' מחזקים אותי והופכים אותי לאדם טוב יותר.

אני מקווה שעניתי לך על השאלה
    אתה אומר את הדברים הטובים אבל כל יום מתים 100 אנשים בלי סיבה בתאונות, איפה נסים אז?
    האמונה מחלישה את האדם, אני אדם שסבל יותר מידי בחיים, אם אמונה או לא, איפה הנסים שלו עכשיו? אני יושב בבית חולים כי הוא החליט? מה זה הדבר הזה? הוא מטיל קוביות ואומר הוא חולה?

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    firya - אל תתמם, שנינו יודעים את הסיבות הענייניות שבגינן הוסרו התגובות וננעל האשכול, אני מחזיק ממך איש עם ראש על הכתפיים, אז על תעשה ראש קטן.

חברים, אני יודע שאתם שמחים לספר לכולם על הדעה האישית שלכם למה לא כדאי להאמין.
    כאן לא זו השאלה, השאלה מופנית למאמינים בלבד והיא שואלת לסיבת האמונה שלהם.

אין סיבה וזה לא לעניין לחזור בכל נושא על אותם הדברים,
    חוזרים לשאלה המרכזית של האשכול, בתקווה להמשך דיון פורה, ענייני ומהנה.
    אישית מעניין אותי את התשובה שלך לשאלה שלי.

ובפנייה לכל המאמינים:
    אם הוא אל נהדר כזה, שדואג לנסים ולשמחה בעלום, ומפעיל אותה, למה אני צריך לשבת בבית חולים ולסבול? לא עשיתי שום דבר רע.
    קבלתי גנים פגומים למה? כי הוא החליט? למה האל הטוב שלכם עשה לי את זה כשנולדתי? רק נולדתי לא ידעתי להגיד אמא, אז לבחור בלהאמין או לא? למה הסבל הזה הגיע לתינוק? למה לתינוק שרק נולדו מגיע למות? למה אדם טוב מת בגלל ששיכור נכנס בו בכביש?
    אתם מזכירים את הדברים הטובים שגרמנו לכם להאמין, אבל מה אם זה שכל יום, "העם הנבחר" שלו מת בגלל מחבלים?אנחנו בכל זאת נבחרים, הוא צריך לעזור לנו.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Heracles צפיה בהודעה
    אין השגחה עליונה, אני לא מאמין בשעת מצוקה אני לא מאמין בשעת שמחה אני לא מאמין בהשגחה עליונה.
    ד"א היום כל בני האדם עושים ברית מילה בגלל שזה בריא ומונע מחלות בפין.

אתה אומר את הדברים הטובים אבל כל יום מתים 100 אנשים בלי סיבה בתאונות, איפה נסים אז?
    האמונה מחלישה את האדם, אני אדם שסבל יותר מידי בחיים, אם אמונה או לא, איפה הנסים שלו עכשיו? אני יושב בבית חולים כי הוא החליט? מה זה הדבר הזה? הוא מטיל קוביות ואומר הוא חולה?

אישית מעניין אותי את התשובה שלך לשאלה שלי.

ובפנייה לכל המאמינים:
    אם הוא אל נהדר כזה, שדואג לנסים ולשמחה בעלום, ומפעיל אותה, למה אני צריך לשבת בבית חולים ולסבול? לא עשיתי שום דבר רע.
    קבלתי גנים פגומים למה? כי הוא החליט? למה האל הטוב שלכם עשה לי את זה כשנולדתי? רק נולדתי לא ידעתי להגיד אמא, אז לבחור בלהאמין או לא? למה הסבל הזה הגיע לתינוק? למה לתינוק שרק נולדו מגיע למות? למה אדם טוב מת בגלל ששיכור נכנס בו בכביש?
    אתם מזכירים את הדברים הטובים שגרמנו לכם להאמין, אבל מה אם זה שכל יום, "העם הנבחר" שלו מת בגלל מחבלים?אנחנו בכל זאת נבחרים, הוא צריך לעזור לנו.
    אם יש בורא לעולם שהוא מנהל אותו אז הוא צריך לדאוג לעונש למי שמגיע לו ושכר למי שמגיע לו.
    ואיך אתה יכל לומר שלא מגיע לך בית חולים? אף אחד לא יכל לומר שהוא לא עשה רע. כל אחד לפי עונשו.
    ונכנסת כבר לגלגולי נשמות. אדם שנולד הוא בעצם בן אדם אחר שמת ליפני זה. ולמעלה החליט בורא עולם שמגיע לו להיות בעולם כמה חודשים. והוא יגיע להורים שמגיע להם צער כדי לכפר על עונשם. זה נושא ביפני עצמו. אבל תבין שלנהל עולם צריך את כל החישובים האלה.
    ועם ישראל מקבל עונשים וצרות בגלל אנשים כמוך וכמו עוד כמה פה שלא מסוגלים להאמין בו. וכופרים בו. זה הגיוני שתרביץ לאחד שפינקת אותו והוא מחזיר לך יריקה בפרצוף.
    מה אתם רוצים שהקב"ה יעשה איזה נס מיוחד שיהיה מלחמה עם כל ארצות ערב ועירק ואירן צרפת ורוסיה. ואנחנו ננצח את כולם בלי הרוגים. רק אז תאמינו שיש אלוקים? לא. כי הקב"ה כבר עשה את זה ביציאת מצרים ועוד הרבה ניסים והיום לא מאמינים אפילו בניסים האלה.אז אם הקב"ה יעשה את זה מה יהיה עם הצאצאים שלכם? הם יאמינו לזה? בוודאי שלא. אז הקב"ה יעשה כל 50 שנה ניסים כדי שיאמינו בו?!
    אני לא חושב.
    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

חחחח...
    אם לא הבנת אותי סימן שלא ניסית להבין.
    אני לא יסביר לך. תקרא שוב את מה שכתבתי ותבין.
    אני קראתי את מה שכתבת שוב ושוב אבל לצערי לא הבנתי.
    אני מתנצל אם זה טרחה בשבילך לענות על שאלות של קשה הבנה שכמוני, אבל אולי בכל זאת? פליזזז

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    אני קראתי את מה שכתבת שוב ושוב אבל לצערי לא הבנתי.
    אני מתנצל אם זה טרחה בשבילך לענות על שאלות של קשה הבנה שכמוני, אבל אולי בכל זאת? פליזזז
    אם הבנת את מה שכתבתי ואתה לא מרוצה אז חפש מקורות למה שכתבתי ותראה איך זה מסתדר יפה.
    אם אני יכתוב את זה אני יצטרך המון שורות וזה קצת קשה לכתוב הרבה.
    לילה טוב אחשלי!!!!!!!
    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

אם יש בורא לעולם שהוא מנהל אותו אז הוא צריך לדאוג לעונש למי שמגיע לו ושכר למי שמגיע לו.
    ואיך אתה יכל לומר שלא מגיע לך בית חולים? אף אחד לא יכל לומר שהוא לא עשה רע. כל אחד לפי עונשו.
    ונכנסת כבר לגלגולי נשמות. אדם שנולד הוא בעצם בן אדם אחר שמת ליפני זה. ולמעלה החליט בורא עולם שמגיע לו להיות בעולם כמה חודשים. והוא יגיע להורים שמגיע להם צער כדי לכפר על עונשם. זה נושא ביפני עצמו. אבל תבין שלנהל עולם צריך את כל החישובים האלה.
    ועם ישראל מקבל עונשים וצרות בגלל אנשים כמוך וכמו עוד כמה פה שלא מסוגלים להאמין בו. וכופרים בו. זה הגיוני שתרביץ לאחד שפינקת אותו והוא מחזיר לך יריקה בפרצוף.
    מה אתם רוצים שהקב"ה יעשה איזה נס מיוחד שיהיה מלחמה עם כל ארצות ערב ועירק ואירן צרפת ורוסיה. ואנחנו ננצח את כולם בלי הרוגים. רק אז תאמינו שיש אלוקים? לא. כי הקב"ה כבר עשה את זה ביציאת מצרים ועוד הרבה ניסים והיום לא מאמינים אפילו בניסים האלה.אז אם הקב"ה יעשה את זה מה יהיה עם הצאצאים שלכם? הם יאמינו לזה? בוודאי שלא. אז הקב"ה יעשה כל 50 שנה ניסים כדי שיאמינו בו?!
    אני לא חושב.
    אתם משבחים אותו על הדברים הטובים אבל לא אכפת לכם מהרוע בעלום, לא אכפת לכם מהמתים באפריקה הוא ממי שסובל מאסד, אתם חשובים "מגיע לו".
    לשום תינוק לא מגיע מוות, אני לא מאמין בגלגול נשמות, אתה תסביר לי מה הגיון של להרוג תינוק! תגיד מה הגיון להרוג אנשים חפים מפשע, שלא עשו דבר רע!
    אין מי שמנהל את העולם, כי אם היה היו לזה הוכחות.
    הדתות יורדות בגלל שאנשים מבינים שזה שטויות, לא הגיוני, אין לזה הוכחות ואין אלים, שהכל בידיים שלנו ולא נקווה מלמעלה.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,513 | הודעות: 8,151,095 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect