קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. eMule Ketamine 2006 האימיול שלא צריך לשתף ועוד...
    על ידי ipod_virus בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-08-2007, 10:32
  2. לא יודע מה לעשות רוצה לשתף אותכם במשהו...
    על ידי FuckTheSystem בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-11-2006, 17:22
  3. חייב לשתף אתכם בדברים שמטרידים אותי בלימודים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 14-05-2006, 18:10
  4. כמה סיפורים שרציתי לשתף..
    על ידי SyNtaX בפורום יהדות
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 08-04-2006, 22:06
  5. מרגיש אפס , חייב לשתף אותכם בחיים שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 18-01-2006, 14:45
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

לשתף... - עמוד 2

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

ציטוט נכתב במקור על ידי Pinkomat צפיה בהודעה
    עם חלוף הזמן המילה פואנטה קיבלה משמעות חדשה, זה המסר\הרעיון הכללי שנושא מנסה להעביר.
    ואתה אידיוט שאתה מדבר ככה!!!! אתה בטח איזה ילד כאפות שגדל עם אבא שמאלני אם לא אכפת לך שיגידו שאתה גר בפלסטין או בישראל!
    אנשים כמוך מגעילים אותי בגללך עוד באמת יקראו למקום הזה פלסטין ואתה ואני והמשפחות שלנו נגורש מפה!
    מה זה קשור תגיד לי?

אני גדלתי בבית של ימנים קיצונים ואני שם *** על מה שרשום שם שירשמו מה שבא להם אתה חושב שזה מעניין אותי?
    כולה אתר אינטרנט מזורגג.... מה כולם קפצו אפשר לחשוב כאילו אם רשום ישראל אז זה ישנה את הגישה שלהם כלפינו.
    Erik Lamela 8

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    11
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    גזען MUCH?

1. מה זה עם חלוף הזמן? מה כל אחד יכול היום לשנות כל הגדרה של מילה במילון?
    2. לא, לא ממש, אבא שלי ואמא שלי ימניים קיצוניים
    3. שתדע שהשם המקורי של מדינת ישראל הוא פלסטין, את השם הזה נתן קיסר רומי למקום, השם הוא פלשתינה מהמילה פלשת, כי הפלישתים היו פה בעבר.

אבל אני לא יהודי אני אתאיסט ואין דבר כזה עם שלי, כל בני האדם הם העם שלי (לצערי)..
    שמע,
    א. אתה תופס אותי על הגדרה דקדוקית במילון, של מילה שאני לא מבין מה הקשר שלה לדיון הנ"ל, אנחנו יכולים להתווכח עד מחר על הגדרות לשונית, ועל התפתחות הבלשנות, ואני אחד שמאד מקפיד על שפה תקנית. פואנטה זו מילה שמשתמשים בה ביום יום בשביל לתאר רעיון מסוים, ורוב אנשים לא יודעים את הפירוש האמיתי והמדיוק של המילה (תודה אגב על החידוש). כמו שרוב האנשים כבר לא יודעים שאומרים KANION ולא KENION בשביל תאר את המקום הזה שהולכים לקנות בו דברים, (אבולוציה של השפה העברית?)
    ב. השם המקורי של מדינת ישראל הוא כנען, אתה רוצה שנתחיל להתווכח על היסטוריה ועל דברים שקרו לפני 5000 שנה?
    הטעות שלך במשפט "אני לא יהודי אני אתאיסט" - אתה יהודי בין אם תרצה או לא, אתאיסט זה אחד שלא מאמין באלוהים או באל מסוים.
    נחש מה, גם אני אתאיסט, לא מאמין באלוהים\בורא עולם, אבל אני יהודי, ואני כן שומר את המסורת היהודית ואני כן מזדהה עם העם שלי, ותמיד אעדיף לעמוד לצד יהודי ולא לצד מוסלמי\פלסטיני.
    ואתה חושב שאם תלך לגור באירופה האנטישמי יבוא אלייך ויגיד "אוי סליחה לא ידעתי שאתה אתאיסט למרות שאתה נימול ועשית בר-מצווה, אז אני לא אתקוף אותך".
    אתה חושב שיקום צורר כמו היטלר הוא יתחיל לברור יהודים אתאיסטים ולא אתאיסטים? או אחמדיניג'ד? מעניין אותו בכלל?
    בתור יהודים לא יקבלו אותנו בחיים בשום מקום אחר חוץ מבמדינת היהודים, לא נשמור עליה לא יהיה לנו איפה לגור, נוריד את הנשק וה"כיבוש הציוני" יהפוך צד ופתאום נמצא עצמנו כבושים או מושמדים.

נחש מה, גם אני אתאיסט, לא מאמין באלוהים\בורא עולם, אבל אני יהודי, ואני כן שומר את המסורת היהודית ואני כן מזדהה עם העם שלי, ותמיד אעדיף לעמוד לצד יהודי ולא לצד מוסלמי\פלסטיני.
    ואתה חושב שאם תלך לגור באירופה האנטישמי יבוא אלייך ויגיד "אוי סליחה לא ידעתי שאתה אתאיסט למרות שאתה נימול ועשית בר-מצווה, אז אני לא אתקוף אותך".
    אתה חושב שיקום צורר כמו היטלר הוא יתחיל לברור יהודים אתאיסטים ולא אתאיסטים? או אחמדיניג'ד? מעניין אותו בכלל?
    בתור יהודים לא יקבלו אותנו בחיים בשום מקום אחר חוץ מבמדינת היהודים, לא נשמור עליה לא יהיה לנו איפה לגור, נוריד את הנשק וה"כיבוש הציוני" יהפוך צד ופתאום נמצא עצמנו כבושים או מושמדים.
    לא עשיתי בר מצווה.
    בכל אופן לא אכפת לי ממדינת ישראל, הנה אני מוריד את הקלפים על השולחן, כל עוד אני אדע שהמשפחה שלי בסדר והאנשים שחשובים לי בסדר, לא אכפת לי מה יקרה לך, לשכנים שלך, למורה שלך, לדוד הרחוק שלך מצד אמא או כל בן אדם אחר שאני לא מכיר.
    מישהו שאני לא מכיר = לא אכפת לי ממנו
    ככה שלא אכפת לי מהמדינה הזאת כל עוד אני והמשפחה שלי נהיה בסדר
    ואתם מוזמנים להתחיל לקלל אותי ולפגוע ולהעליב, אבל זאת הדעה שלי ואף אחד ממכם לא יכול לחלוק עליה.
    ולא, אני לא שמאלני, אני פשוט לא אוהב בני אדם - לא משנה מה הדת של בנאדם/מאיפה הוא בא, כל עוד אני לא מכיר אותו אז לא אכפת לי ממנו, וכן וזה גם כולל יהודים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    11
    נקודות
    0

לא עשיתי בר מצווה.
    בכל אופן לא אכפת לי ממדינת ישראל, הנה אני מוריד את הקלפים על השולחן, כל עוד אני אדע שהמשפחה שלי בסדר והאנשים שחשובים לי בסדר, לא אכפת לי מה יקרה לך, לשכנים שלך, למורה שלך, לדוד הרחוק שלך מצד אמא או כל בן אדם אחר שאני לא מכיר.
    מישהו שאני לא מכיר = לא אכפת לי ממנו
    ככה שלא אכפת לי מהמדינה הזאת כל עוד אני והמשפחה שלי נהיה בסדר
    ואתם מוזמנים להתחיל לקלל אותי ולפגוע ולהעליב, אבל זאת הדעה שלי ואף אחד ממכם לא יכול לחלוק עליה.
    ולא, אני לא שמאלני, אני פשוט לא אוהב בני אדם - לא משנה מה הדת של בנאדם/מאיפה הוא בא, כל עוד אני לא מכיר אותו אז לא אכפת לי ממנו, וכן וזה גם כולל יהודים.
    א. אומרים מכם ולא ממכם.
    ב. אפשר לשאול בן כמה אתה? כי אתה מדבר כמו ילד טיפש בן 15 שלא מבין שאי-אפשר לחיות ככה בזלזול כלפי הזולת. אז אולי יש עוד סיכוי שתתבגר.

זה פשוט מזעזע אותי שיש אנשים כמוך שחושבים ככה. פשוט הופך את העולם לאפור... ושטני
    אני לא מבין איך אתה יכול להגיד שלא אכפת לך מחייל צה"ל שעכשיו שומר על המדינה הזאת כדי שאתה והמשפחה שלך תוכל לחיות פה?! זאת כפיות טובה זה מגעיל זו התנהגות ואופי של אנשים שאף-אחד בעולם לא ירצה להתקרב אליהם. אתה תשאר בודד ומסכן כל החיים שלך עם גישה כזאת! החברים שלך יבינו כמה שאתה מפלצתי עם מחשבה שרוטה ומעוותת וינטשו אותך!
    עזוב, אני פשוט מרגיש שאני מדבר עם בן-אדם שחווה פגיעה גדולה מהחברה ועכשיו מוציא את כל הכעס שלו, אני פשוט מרחם עלייך באמת...
    מעניין מה ההורים שלך חושבים עלייך.. אמרת שהם ימניים קיצונים ואתה פתאום אומר שלא אכפת לך ממדינת ישראל... אולי עדיף באמת שלא תחייה פה.

א. אומרים מכם ולא ממכם.
    ב. אפשר לשאול בן כמה אתה? כי אתה מדבר כמו ילד טיפש בן 15 שלא מבין שאי-אפשר לחיות ככה בזלזול כלפי הזולת. אז אולי יש עוד סיכוי שתתבגר.

זה פשוט מזעזע אותי שיש אנשים כמוך שחושבים ככה. פשוט הופך את העולם לאפור... ושטני
    אני לא מבין איך אתה יכול להגיד שלא אכפת לך מחייל צה"ל שעכשיו שומר על המדינה הזאת כדי שאתה והמשפחה שלך תוכל לחיות פה?! זאת כפיות טובה זה מגעיל זו התנהגות ואופי של אנשים שאף-אחד בעולם לא ירצה להתקרב אליהם. אתה תשאר בודד ומסכן כל החיים שלך עם גישה כזאת! החברים שלך יבינו כמה שאתה מפלצתי עם מחשבה שרוטה ומעוותת וינטשו אותך!
    עזוב, אני פשוט מרגיש שאני מדבר עם בן-אדם שחווה פגיעה גדולה מהחברה ועכשיו מוציא את כל הכעס שלו, אני פשוט מרחם עלייך באמת...
    מעניין מה ההורים שלך חושבים עלייך.. אמרת שהם ימניים קיצונים ואתה פתאום אומר שלא אכפת לך ממדינת ישראל... אולי עדיף באמת שלא תחייה פה.
    חח החברה לא פגעה בי, אני שונא בני אדם בגלל מה שהם עושים לעולם.
    הגיל שלי לא משנה, כי לא משנה באיזה גיל אני אהיה הזולת תמיד יהיה הדבר האחרון שאני אשים עליו, אם אני רואה הומלס ברחוב מבקש כסף אני אומר לו "תמצא עבודה" ואני הולך.
    וואלה לא אכפת לי מחיילי צה"ל, כי כמו שאמרתי, לא אכפת לי מבני אדם, ככה שזה לא משנה אם הוא חייל או לא, הוא לא מעניין את הביצה.
    ואני יודע שעדיף שאני לא אחייה פה, זה למה בהזמנות הראשונה אני אעבור מפה כי מי רוצה לחיות במדינה שהאזרחים שלה זה הדבר האחרון שאכפת לה מהם, אפשר למצוא אחלה מדינות אחרות כמו קנדה למשל.
    עכשיו בוא נסיים את הדיון הזה כי זה בסך הכל אני אומר את הדעה שלי, אתה תוקף אותה ומתחילים מחדש, אז פשוט די
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 12-02-2012 בשעה 19:14.

משתמש מתחיל
    לייקים
    11
    נקודות
    0

חח החברה לא פגעה בי, אני שונא בני אדם בגלל מה שהם עושים לעולם.
    הגיל שלי לא משנה, כי לא משנה באיזה גיל אני אהיה הזולת תמיד יהיה הדבר האחרון שאני אשים עליו, אם אני רואה הומלס ברחוב מבקש כסף אני אומר לו "תמצא עבודה" ואני הולך.
    וואלה לא אכפת לי מחיילי צה"ל, כי כמו שאמרתי, לא אכפת לי מבני אדם, ככה שזה לא משנה אם הוא חייל או לא, הוא לא מעניין את הביצה.
    ואני יודע שעדיף שאני לא אחייה פה, זה למה בהזמנות הראשונה אני אעבור מפה כי מי רוצה לחיות במדינה שהאזרחים שלה זה הדבר האחרון שאכפת לה מהם, אפשר למצוא אחלה מדינות אחרות כמו קנדה למשל.
    עכשיו בוא נסיים את הדיון הזה כי זה בסך הכל אני אומר את הדעה שלי, אתה תוקף אותה ומתחילים מחדש, אז פשוט די
    אני אסיים בכמה דברים אחרונים שאני מקווה מאד שיעזרו לך אולי קצת לשנות את הגישה המעוותת שלך:

אח שלי היה חובש בצבא, והוא הציל חיי אדם שנפצע בתאונת דרכים ונכרתה לו הרגל, בדיעבד הסתבר שהחוסם-עורקים שהוא שם לו הציל לו את החיים.
    הוא אמר לי שאין הרגשה בעולם שיותר עילאית מאותה ההרגשה שהוא חווה כשהוא גילה שהוא הציל לבן-אדם אחר את החיים.

סבא שלי חיי היום רק בזכות פולניה נוצרייה שהחביאה אותו אצלה בבית בפולין מפני הנאצים, היא סכנה את החיים שלה ושל המשפחה שלה כדי להציל יהודי אחד! שהיא אפילו לא הכירה! מהרגע שסבא שלי היה עצמאי והתחיל להרוויח כסף טוב ועד יום מותה של הפולניה הוא שלח לה מאות דולרים כל חודש כדי לעזור לה להתקיים בכבוד! (היא עזרה לו והוא החזיר לה באותו המטבע ברגע שהיא הכי הייתה צריכה את זה).

ומשהו אחרון:
    אתה והמשפחה שלך נוסעים לחופשה באילת, בדרך (חס וחלילה - לי כן אכפת) אתם עושים תאונת דרכים, אתם נפצעים וצריכים עזרה ראשונה,
    תאר לך עולם שבו אנשים היו עוברים על-ידכם מסתכלים עליכם מדממים וממשיכים לנסוע, כי לא אכפת להם מכם... אמבולנס היה חולף על ידכם ולא היה מגיש עזרה, כי מי שלא אכפת לו מאחרים, למה שיהיה אכפת ממנו?
    אתה עוד ילדון, אני בטוח אתה תגדל ואולי (מקווה בשבילך) תבין שאתה חושב מעוות.

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

פואנטה=סוף מפתיע, ועוד אני האידיוט.
    בכל אופן, מה אכפת לי אם רשום באתר אינטרנט ישראל או פלסטין? את מי זה מעניין?
    אולי הוא ישתמש עם המילה פואנטה במקום לא מתאים אבל זה לא סוף מפתיע, פואנטה זה הדבר העיקרי.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

אני אסיים בכמה דברים אחרונים שאני מקווה מאד שיעזרו לך אולי קצת לשנות את הגישה המעוותת שלך:

אח שלי היה חובש בצבא, והוא הציל חיי אדם שנפצע בתאונת דרכים ונכרתה לו הרגל, בדיעבד הסתבר שהחוסם-עורקים שהוא שם לו הציל לו את החיים.
    הוא אמר לי שאין הרגשה בעולם שיותר עילאית מאותה ההרגשה שהוא חווה כשהוא גילה שהוא הציל לבן-אדם אחר את החיים.

סבא שלי חיי היום רק בזכות פולניה נוצרייה שהחביאה אותו אצלה בבית בפולין מפני הנאצים, היא סכנה את החיים שלה ושל המשפחה שלה כדי להציל יהודי אחד! שהיא אפילו לא הכירה! מהרגע שסבא שלי היה עצמאי והתחיל להרוויח כסף טוב ועד יום מותה של הפולניה הוא שלח לה מאות דולרים כל חודש כדי לעזור לה להתקיים בכבוד! (היא עזרה לו והוא החזיר לה באותו המטבע ברגע שהיא הכי הייתה צריכה את זה).

ומשהו אחרון:
    אתה והמשפחה שלך נוסעים לחופשה באילת, בדרך (חס וחלילה - לי כן אכפת) אתם עושים תאונת דרכים, אתם נפצעים וצריכים עזרה ראשונה,
    תאר לך עולם שבו אנשים היו עוברים על-ידכם מסתכלים עליכם מדממים וממשיכים לנסוע, כי לא אכפת להם מכם... אמבולנס היה חולף על ידכם ולא היה מגיש עזרה, כי מי שלא אכפת לו מאחרים, למה שיהיה אכפת ממנו?
    אתה עוד ילדון, אני בטוח אתה תגדל ואולי (מקווה בשבילך) תבין שאתה חושב מעוות.
    לדעתך אני חושב מעוות, לדעתי לא

ציטוט נכתב במקור על ידי BIaugrana צפיה בהודעה
    אולי הוא ישתמש עם המילה פואנטה במקום לא מתאים אבל זה לא סוף מפתיע, פואנטה זה הדבר העיקרי.
    עשיתי על זה מבחן ענקי שלשום, אל תחפור

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

לדעתך אני חושב מעוות, לדעתי לא

עשיתי על זה מבחן ענקי שלשום, אל תחפור

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ben- צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח אנוכי אוהב אותך

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

חרטא..

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,935 | הודעות: 8,199,528 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect