כול עבודה מכבדת את בעליה .
חוק מטומטים דוגרי אפילו ביבי בגיל 16 הזמין זונה! .
כמה שטיות רצות היום במדינה![]()
כול עבודה מכבדת את בעליה .
חוק מטומטים דוגרי אפילו ביבי בגיל 16 הזמין זונה! .
כמה שטיות רצות היום במדינה![]()
נערך לאחרונה על ידי Hasee; 20-02-2012 בשעה 00:30.
|
|
אף אחד לא אמר מדינת החרידים?
זונות זה טוב..
מוכר ברזים מוסמך
אני מקווה שהחוק לא נגד המפרסמים
הרבה כתבו פה "חוק מפגר" וכל אלה.
נגיד (נגיד) שמישהי שאתם מכירים הייתה זונה מה הייתם חושבים אז?
זה חוק שצריך ליישם וטוב שזה קרה!
השאלה היא מה זו בחירה.
על כל זונה ש"בחרה" להרוויח קצת כסף מהצד יש מספיק זונות שהוכנסו לעסק הזה ללא רצונן.
ניפצו לי חלום ילדות.
בוא לא נהיה נאיבים.
חלקן הגדול של הבחורות העובדות בזנות עושות את זה בניגוד לרצונן. הן מנוצלות על ידי סרסורים ונאלצות לשכב עם עשרה לקוחות ביום, שמתייחסים אליהן בזלזול ולפעמים גם באלימות. שלא לדבר על סחר בנשים, התמכרות לסמים וכו'
להגיד שבחורה אוהבת להיות זונה זה נאיביות, להגיד שזו הדרך שלה להתפרנס ואסור לשלול את זה ממנה זה כבר טיעון אחר.
אז צריך לאסור זנות כי זה נשמע מקצוע לא מכובד?
ומה אם זו הדרך היחידה (או לא היחידה- סתם דרך) של אישה להתפרנס? האם אתה יכול ליטול ממנה את הבעלות על גופה?
אין ספק שקיימת בעיה של זנות (וגרורותיה) בארץ, השאלה היא אם הדרך לטפל בבעיה היא להשקיע כספים בהוצאה שלה מחוץ לחוק- דבר שככל הנראה יוביל לזנות מחתרתית (כמו הסחר באיברים בשוק השחור), או שצריך להשקיע את אותם הכספים במתן תמיכה ועזרה לזונות.
אם יהפכו את הזנות לחוקית כמו שזה באוסטרליה למשל כל הבעיות שאת מדבר עליהן יפתרו לא יהיו סרסורים אלא אנשי עסקים לא אלימות אלא מכתב פיטורין תנאים סוציאליים וסניטריים תעודת זנות או משהו כזה. בסופו של דבר לא משנה מה הסיכון (דוח או כלא) תמיד יהיה זנות (המקצוע הכי וותיק בעולם). אם הזנות תהפוך לחוקית אולי לפחות יהיה לזונות תנאין נורמאליים לעבודה.
אין איך, ובחיים לא נצליח למגר תופעה כזאת.
THE WORLDS FIRST PROFESSION
אין לאף אחד סיכוי לעצור את זה.
מה שכן, כדאי מאד למסד את זה, זה דבר שיפחית את הסחר בנשים וישבית לאלתר את עסקי הסרסורים.
וגם חלקם הגדול של נהגי האוטובוסים לא רוצים להיות נהגים.
אז מה? הם בחרו את זה ובחירתם היא המציאות שלהם.
אם זונה בחרה להיות זונה אז גם אם היא לא אוהבת את זה אין לנו את הזכות להתערב לה בחיים.
רק אם הוכח שהיא לא שפויה ולא מודעת לעצמה מספיק אז אפשר..
אבל לשלול משהו בגלל שהוא לא נראה בסדר או מקובל זה מזכיר לי את איך שהחרידים פועלים.
נערך לאחרונה על ידי Gil4; 21-02-2012 בשעה 09:44.
תסלחו לי כן אבל אני לא רואה את הרלוונטיות של הדיון הזה בפורום כמו שלנו..
הרוב המוחץ פה (בלי להעליב אף אחד) עוד לא הגיע לגיל פורקן בכלל ובטח שהדעה שלכם לא בדיוק נתונה לדעות הנכונות ובעיקר ינועו מתוקף אידיאל די אפוף שיצרתם לעצמכם בלי נסיון אמיתי בתחום..
בכל מקרה לאניות דעתי למרות שהחוק הזה נחקק מסיבות נכונות וחשובות, מפספסים פה אוכלוסיה שבשורה התחתונה לצערינו זאת הפרנסה שלה, ובלי קליינטים הם יגיעו לרמה של רעב ללחם (לא חושב שיש אישה עובדת שהייתה בוחרת במקצוע הזה סתם בגלל הכייף) אז צריך למצוא חלופה קצת יותר מהוגנת בכדי להימנע מסחר בנשים ולשמור על סטטוס קוו קיים בתעשיה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 21-02-2012 בשעה 09:51.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update