קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-02-2010, 13:51
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-10-2007, 16:22
  3. אפשר בבקשה משהו בקשר למתמטיקה
    על ידי Xn4T בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-03-2006, 23:50
  4. איך החתימה שלי!!????פעם שנייה אפשר להגיד !!
    על ידי CrAzY_BoY בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 16-02-2006, 19:02
  5. אהלן כולם, אפשר לבקש ממכם משהו קטן?
    על ידי tal17 בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 22:13
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

"אפשר שנייה את דעתך על משהו?" - עמוד 2

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אני לא חושב ששניכם הבנתם את המטרה של "לסארג'" .. מבחינתי לפחות זה לא בשביל להיפטר מפחד גישה אלא זה בשביל לנסות דברים, אין לי בעיה להתגבר על הפחד גישה וכשאני יראה מישהי בתחנת אוטובוס אני ידבר איתה נגיד, אבל אם אני כבר ייצא למקום שיש בו עומס של אנשים אני יעשה את זה בשביל לנסות כל מיני דברים חדשים.

רודני. מהתגובות שלך הבנתי שאתה יוצא הרבה לפאבים\מועדונים, גם אני יוצא הרבה מאוד לפאבים בתקופה האחרונה אפילו כמה פעמים בשבוע, לעומת זאת ללכת למקומות כמו עזריאלי אני לא עושה לעיטים קרובות אבל זה עדיין כיף, זה משחק שונה לגמרי, ובסופו של דבר כשאני רואה בחורה באוטובוס שאני רוצה להכיר יש לי הרבה יותר סיכוי להצליח איתה עם יצא לי להתנסות עם הרבה בנות "בדיי גיים" כי התגובות הם שונות.
    אז זה שאתה ניגש זה אחלה אבל השאלה מה הם אחוזי ההצלחה שלך ואין מה להתווכח שמישהו כמו cats שיוצא כל יום יגיע לאחוזי הצלחה הרבה יותר גבוהים וזה למה אני מעריך אותו.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כמו שכבר אמרתי..לגשת אין לי בעיה, אבל להצליח עם בנות זה כבר משהו אחר..אני לא מתכוון לשקר. רוב הפעמים שהתחלתי עם בחורות, נגמרו ב- "טוב מאמי..שיהיה לך אחלה ערב" וסגרתי איתה את העניין כי היא לא זורמת\ יש לה חבר\ שבוזה מידי\ מכוערת מידי או כל סיבה אחרת. אז כן, בזה אתה צודק שאם יש בן אדם שכל יום עסוק בסארג'ים ושטויות כאלה אז מן הסתם שהוא יהיה יותר טוב ממני, אבל יש בעיה אחרת! מה עם החיים שלו? אין לו חיים שהוא מרשה לעצמו כל הפאקינג יום להתרוצץ בעזריאלי ולחפש כוסיות? זה נראה נורא נזקקי ונדוש.

סארג' זאת אמונה מגבילה, אנשים חושבים שאם הם יצאו לסארג'ים הם יאבדו את הפחד גישה וכל מיני בולשיטים כאלה ואחרים. זה הכל בראש, החוכמה היא כשאתה רואה כוסית ומתחיל להפחיד את עצמך להגיד בלב "קיצר מה אני חושב על הזין הכל" ופשוט לעשות את הצעד.

בקשר להצלחה זה תלוי בכ"כ הרבה דברים, גם אם תהיה אלוף ברגע שתהיה בסטייט לא טוב אתה לא תצליח. כדי להיות בסטייט טוב אתה צריך להיות עם חבר אחד סטלן לעשות שטויות כמו לגשת לכמה בנות בשביל להעלים את החששות ולזרום וכשאתה מתחיל עם 7 בנות במשפט "אני אוהב אותך" , "את יפה" ולא מפתח איתה שיחה אתה נכנס לסטייט של צחוקים וברגע שבאמת תרצה להתחיל עם מישהי כבר לא יהיה לך בעיה כי הכי חשוב זה להיות בסטייט נכון ועם ביטחון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

מספיק לחפש תירוצים לא להתחיל עם בנות

סארג' אמונה מגבילה?
    סארג'ים - ככה משתפרים. אחת הדרכים היחידות.

לא דרך לחרוש על פורום פיקאפ. זה לא יבוא לבד. צריך לתרגל מלא.
    איך לתרגל? דרך לפתוח המון סטים עם בנות.

קיצור, סארג'ים זה משהו חובה, לפחות בהתחלה, כמעט בשביל כל האנשים.

נדוש ונזקק? למה....?
    ישך 168 שעות בשבוע. תשקיע 20 מתוכם על סארג'ים והכל יהיה טוב.
    אם כמובן אתה רוצה להשתפר בפיקאפ.
    ישאר לך אפילו זמן לחרוש על הפורום והפייסבוק

אני אומר את זה ב"צורה חריפה" לא כדי לפגוע במישהו חלילה אלא כדי שתפעלו
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

למה זה נדוש ונזקק? אם אתה צריך כסף, אתה הולך ועובד, נכון?
    אם אתה ממש ממש ממש צריך כסף ואין לך גרוש על התחת, אתה תלך ברחובות ותבקש כסף, נכון? ככה זה נראה כשאתה הולך בעזריאלי ופונה לבחורות ב- "היי..מה ניינים?" זה בדיוק אותו הדבר.
    זה לא משנה איך אתה מסתכל על זה, ואיך אתה חושב על זה, בעצמך. זה משנה איך זה נראה מהצד, כי בסופו של דבר הבחורה בוחנת אותך..והיא קולטת שאתה אשכרה מחפש בחורות, ואם תרצה או לא..זה התנהגות נזקקת לזוגיות.

יש לי 168 שעות בשבוע? אני "משקיע" 5-8 שעות בשבוע (סופ"ש) על להתחיל עם בנות במועדונים, לא בשביל להתאמן על זה..אלה בשביל התוצאה. אם ילך לי, אז יהיה לי אחלה לילה..אם לא ילך לי אז יהיה לי ערב מצחיק. תמיד אפשר להוציא את הטוב מהרע.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

Red face

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    למה זה נדוש ונזקק? אם אתה צריך כסף, אתה הולך ועובד, נכון?
    אם אתה ממש ממש ממש צריך כסף ואין לך גרוש על התחת, אתה תלך ברחובות ותבקש כסף, נכון? ככה זה נראה כשאתה הולך בעזריאלי ופונה לבחורות ב- "היי..מה ניינים?" זה בדיוק אותו הדבר.
    זה לא משנה איך אתה מסתכל על זה, ואיך אתה חושב על זה, בעצמך. זה משנה איך זה נראה מהצד, כי בסופו של דבר הבחורה בוחנת אותך..והיא קולטת שאתה אשכרה מחפש בחורות, ואם תרצה או לא..זה התנהגות נזקקת לזוגיות.

יש לי 168 שעות בשבוע? אני "משקיע" 5-8 שעות בשבוע (סופ"ש) על להתחיל עם בנות במועדונים, לא בשביל להתאמן על זה..אלה בשביל התוצאה. אם ילך לי, אז יהיה לי אחלה לילה..אם לא ילך לי אז יהיה לי ערב מצחיק. תמיד אפשר להוציא את הטוב מהרע.
    איך אתה רוצה להצליח עם נשים ובכל תחום בחיים אם אכפת לך איך אתה נראה מהצד? כי כשאכפת מדבר כזה,הביטחון והערך העצמי שלך נפגעים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא הבנת אותי נשמה. לא איכפת לי איך אני נראה מהצד. אבל כשאתה מתחיל עם בחורות, הן הצד. הן מתסכלות עלייך מן הסתם. הן הצד. אז אם אתה מראה לצד הזה שאתה נורא רוצה למצוא כבר מישהי..היא תקלוט את זה ומן הסתם לא תתן לך את מה שאתה רוצה כי אין לה אתגר. אז בחלק הזה כן איכפת לי איך אני נראה מהצד..כי "הצד" זה הנשים.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

זה למה אתה מתרץ את עצמך לפניי שאתה ניגש גם אם אתה בסוף ניגש.
    כן אכפת לך איך אתה נראה בעייני הבחורות,
    זאת אולי הסיבה שאתה לא מצליח עם נשים...
    אכפת>זהירות>אתה חושב על מה להגיד>כישלון

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

מיסטרי אומר לכם - תצאו לסארג'ים
    ניקולס אומר - תצאו לסארג'ים , והוא בעצמו יצא להמון סארג'ים בדיי גיים בשנים הראשונות שלו.
    ילדים מהפורום אומרים לכם - אל תצאו לסארג'ים.

אין טעם להמשיך בויכוח.
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מיסטרי שמיסטרי..ניקולס..סניה..כל אלה סתם שמות של אנשים שמצליחים עם בחורות. חשבתם אי פעם מה קורה עם כל שאר החיים שלהם..? אני מאמין שלא. אני לא רוצה להיות כמוהם. כל החיים שלהם סובבים סביב נשים, להצליח איתם, להבין את הראש שלהם, לפתות כוסיות..סבבה..מגניב, זה כיף. לזיין זה כיף. אין לי מה להגיד. אבל פאקינג לצאת לקניון ולהשתמש בזמן שלי כדי לגשת לבחורה ולהתחיל איתה? למי מי היא?? מה אני סמרטוט שאני לא מסוגל לפתוח תפה המזדיין שלי ולהוציא מילה מסכנה מהפה? מה כל כך קשה?? סבבה..זה מפחיד..בלה בלה בלה...זה חארטה! זה שטויות! תעברו פאקינג שנה של הכשרה ביחידה קרבית ותאמינו לי שאתם תוכלו לגשת לבר רפאלי ולהגיד לה "שמעי..אם כל הכבוד ליופי שלך..את מפגרת" מבלי לפחד מהתוצאה. תפסיקו כבר להקשיב לכל המיטרי האלה..אפשר לחשוב מי זה האנשים האלה.

עכשיו בטח תבואו אליי בטענות "מהה..אם אתה לא חושב בכלל בכיוון הזה של להתחיל עם בנות..אז למה אתה בפורום פיקאפ?" למה? כי הפיקאפ נותן לך כלים לקרוא אנשים. היום אני יודע לזהות אם בן אדם משקר, אני יודע לקלוט אם בחורה מתעניינת בי (טוב..זה בעצם ידעתי גם לפני) , ועוד כל מיני כלים שרכשתי..אבל לצאת אשכרה לקניון כדי להתחיל עם בנות? איפה אתם חיים?

Awake- מה אתה מזיין לי תמח? אתה רוצה להגיד לי שכשאתה יוצא לקניון ואתה לובש ג'ינס של קאסטרו-מן וחולצה של נאותיקה ונעלי פומה יחד עם כובע של לי-וויס..וכל זה לא כדי שתראה טוב בעיניי הבחורה? אז אני יגיד לך מה אני חושב. אתה מזיין לי תמח. ברור שאתה משקיע בעצמך כדי שהבחורה תראה את זה ותבין שאתה בחור שמטפח את עצמו. כי אם תיגש לבחורה עם פיג'מה, עזוב את מה שהיא תגיד, אתה עצמך לא תרגיש בנח עם עצמך לגשת לבחורה ככה. אז תחשוב על מה שאתה מדבר לפני שאתה מחרטט לי.

אכפת>זהירות>אתה חושב על מה להגיד>כישלון אמממ...לא.
    אכפת>מבליט את החזה כדי להראות בטחון>הבחורה רואה את זה>הצלחה. סיימנו את הוויכוח?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

כל עוד אין לך ביטחון ואתה לא מרגיש טוב עם עצמך ,לא משנה מה תלבש,אתה לא תרגיש בנוח

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    יש לי המון כבוד לכל מי שהגיב פה. אז אגיב לכם את דעתי על כל הנושא של מתנגדי סארג'ינג.

נגיד ואתה הולך ברחוב ורואה בחורה שאתה רוצה, או שאתה ניגש או שאתה לא , אם אתה לא ניגש למרות שאתה רוצה אתה צריך לסארג' ,
    עצם זה שאתה ניגש להרבה בנות ביום יום בסופו של דבר ברגע האמת יתן לך את הפוש לעשות את זה כשבאמת צריך לעשות את זה ,(מנסיון) .
    אם אתה מסוגל לגשת לבחורות שאתה באמת רוצה תמיד , אז אתה לא חייב לסארג' יותר אלא אם כן אתה באמת אוהב את זה.

אתה באמת יכול לגשת לכוסיות בלי חודשים של סארג'ינג כהתחלה?
    אני לא מאמין, אתה תפחד, תהסס, תחשוב על דרך לגשת אליה...בזמן הזה, אני או מישהו אחר יגש אליה, החברה שלה תבוא , הפלא שלה יצלצל (וזה קורה כל הזמן אצל כוסיות!!!) וכו' ולא תעשה כלום.

מסקנה- צריך לסארג' כמה שיותר, לפחות בחודשים הראשונים שלך, ואף פעם לא להפסיק להכיר בנות ביום יום.

ואני בטוח שכמעט כל מי שבפורום צריך לסארג' כמה שיותר ולהפסיק לבלבל את המוח .
    אני לא עושה סארג'ים ומעולם לא עשיתי ורק אתמול הספקתי להכיר מישי חמודה רצח ויש לי תור די גדול לגבי שבוע הבא ופול בחורות לראות בניהן כמה שסגרתי בעבר..חלקן עם אגו נפוח שמסננות בערך כל אחד שמדבר איתן, חלקן פחות. ככה הייתי מאז ומעולם שהתחלתי לצאת, פעם פחות פעם יותר תלוי במה שהסביבה יכלה לספק לי..ואני עדיין לא נותן מעצמי את ה100 אחוז ממה שאני מסוגל

החוכמה היא לא לגשת אלא לגרום למישי בעלת בטחון עצמי בשמיים להתחיל איתך וזה כבר משהו שלא הרבה יכולים לעשות...

אני סותר את הטענה שלך, למה? בפעם האחרונה שבדקתי חשבון הבנק שלי לא עומד על מאות מליוני דולרים ואני אמנם גבר נאה אבל בראד פיט אינני.

אני נותן לך אתגר שאם תענה עליו נכון אתה תשפר את חיי המין שלך בצורה ניכרת..האתגר הוא כזה
    תן הסבר לאנשים שנמצאים במצב שלי ולהפך - תן הסבר לאנשים שעושים סארג'ים קבוע במשך שנים ועדיין לא התנשקו והתוצאות היחידות שלהם אלה במקרה הטוב מילים של "תתחפף מפה יא חופר" ובמקרה הרע תביעות משפטיות על הטרדה מינית.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 18-02-2012 בשעה 20:08.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני לא עושה סארג'ים ומעולם לא עשיתי ורק אתמול הספקתי להכיר מישי חמודה רצח ויש לי תור די גדול לגבי שבוע הבא ופול בחורות לראות בניהן כמה שסגרתי בעבר..חלקן עם אגו נפוח שמסננות בערך כל אחד שמדבר איתן, חלקן פחות. ככה הייתי מאז ומעולם שהתחלתי לצאת, פעם פחות פעם יותר תלוי במה שהסביבה יכלה לספק לי..ואני עדיין לא נותן מעצמי את ה100 אחוז ממה שאני מסוגל

החוכמה היא לא לגשת אלא לגרום למישי בעלת בטחון עצמי בשמיים להתחיל איתך וזה כבר משהו שלא הרבה יכולים לעשות...

אני סותר את הטענה שלך, למה? בפעם האחרונה שבדקתי חשבון הבנק שלי לא עומד על מאות מליוני דולרים ואני אמנם גבר נאה אבל בראד פיט אינני.

אני נותן לך אתגר שאם תענה עליו נכון אתה תשפר את חיי המין שלך בצורה ניכרת..האתגר הוא כזה
    תן הסבר לאנשים שנמצאים במצב שלי ולהפך - תן הסבר לאנשים שעושים סארג'ים קבוע במשך שנים ועדיין לא התנשקו והתוצאות היחידות שלהם אלה במקרה הטוב מילים של "תתחפף מפה יא חופר" ובמקרה הרע תביעות משפטיות על הטרדה מינית.
    ומה עם אנשים שעושים "סארג'ים" ומצליחים? כאלו שהתחילו עם מישהי בקניון ולמחרת בערב כבר סוגרים אותה?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    ומה עם אנשים שעושים "סארג'ים" ומצליחים? כאלו שהתחילו עם מישהי בקניון ולמחרת בערב כבר סוגרים אותה?
    ומה עם אנשים שהופכים לאנשי זאב בירח מלא?

אנשים תישארו בנושא , חבל שהדיון הזה ינעל.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect