קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הגעתי למסקנה למה אנשים לא יכולים לעוף?
    על ידי Anad בפורום דיבורים
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 13-03-2012, 23:13
  2. למה הלילה הלבן של אטרף לא יכול להיות כזה?!
    על ידי Eyalnet בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-09-2010, 12:56
  3. למה אין לי צ'אט ואני לא יכול להיות ב DE_NUKE
    על ידי parito בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-05-2010, 21:20
  4. יכול להיות שטעיתי במשחק?
    על ידי Dave Grohl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:22
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 61

הגעתי למסקנה למה לא יכול להיות מכונת זמן - עמוד 2

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי -EliAv- צפיה בהודעה
    תגיד איך קוראים לך ?
    קוראים לו בן

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

2. קישורים ממומנים

Smoxer314
    אורח

או שהם נחתו בפרק זמן אחר, למה דווקא עכשיו יש להם את עידן הקרח, המאה הראשונה עד המאה ה-21 (ועוד כמה מאות תלוי מתי ימציאו)
    דברים כאלה אי אפשר להגיד שזה נכון או לא, קיים או לא קיים.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

יש סיבה אחרת מדוע מסע בזמן הוא בלתי אפשרי
    קוראים לזה פרדוקס המת.
    זה מתנהל בצורה הבאה, נניח ותצליח להמציא מכונת זמן ותחזור אחורה בזמן ותהרוג את אחד ההורים שלך אתה תשנה את התקדמות הזמן ותגרום לכך שאתה לא תיוולד מכאן ניתן להוכיח שאין ביכולתך להמציא מכונת זמן ולכן לא תוכל להרוג את אחד ההורים שלך.

מה שכן תיאורתית אפשרי הוא להישאר בנקודת זמן בודדת ושאר היקום יתקדם בלעדייך ככה ניתן לומר שאתה נמצא בעבר יחסית לשער היקום בעוד שעבורך ההווה נישאר אותו הווה..

עוד תיאוריה שניתן להעלות היא חור תולעת, זאת אומרת קרע בזמן שנע בכיוון בדיד קדימה זאת אומרת העתיד (במילים פשוטות כניסת ישירה בעקומת הזמן שכידוע בכתבים המדעים התיאורתים מתייחסים אליו כגל לכל נקודת קיצון יש מקבילה עתידית)
    ראו מצג א'

זאת אומרת חור תולעת מאפשר לך לדלג על כל מקטע הקיצון השלילי ביחס למיקום שלך בעקומה ולקפוץ
    קדימה לנקודה עתידית ביחס למיקום הנוכחי שלך
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-02-2012 בשעה 12:36.

ציטוט נכתב במקור על ידי MuGi צפיה בהודעה
    ואם תתקדם במהירות האור הזמן אמור לעצור עבורך. אבל הזמן של אחרים ימשיך... מרחק הוא מימד אחד מתוך 4 לפי הפיזיקה וזמן הוא ממד אחר.. ככה שהם לא אותו דבר..
    אני לא מכיר את התאוריה שאם אפשר לנסוע בזמן זה רק קדימה אני אשמח אם תאיר את עיני כי הנושא באמת מענין אותי.. יש לזה קשר שכיוון שזמן מוגדר מימד הוא לא יכול לקבל ערך שלילי?
    התאוריה של נסיעה בזמן היא בסך הכל נסיעה במהירות האור, קח את ההשערה של איינשטיין,
    אתה לוקח שני אנשים תאומים, אחד שם על חללית והשני נשאר על כדה"א, החללית טסה מסביב לכדה"א המון פעמים במהירות האור ועוצרת.
    על כדה"א עברו 40 שנה ועל החללית רק 5 דקות, אחד התאומים הזדקן ב40 שנה ואחד לא הזדקן בכלל.
    אי אפשר לבצע את הפעולה הזאת אחורה ככה שבנתיים נסיעה בזמן אפשרית רק לעתיד (בהשערה)

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    התאוריה של נסיעה בזמן היא בסך הכל נסיעה במהירות האור, קח את ההשערה של איינשטיין,
    אתה לוקח שני אנשים תאומים, אחד שם על חללית והשני נשאר על כדה"א, החללית טסה מסביב לכדה"א המון פעמים במהירות האור ועוצרת.
    על כדה"א עברו 40 שנה ועל החללית רק 5 דקות, אחד התאומים הזדקן ב40 שנה ואחד לא הזדקן בכלל.
    אי אפשר לבצע את הפעולה הזאת אחורה ככה שבנתיים נסיעה בזמן אפשרית רק לעתיד (בהשערה)
    מה שאורי מתאר זה ההסבר המדויק לא הענין של מהירות נסיעה.. את תאורית האחים אני מכיר.
    הענין הוא אם ניתן לקמט את הסינוס כך שקיצון אחד יגע בשני ויצור חפיפה בין שתי נקודות זמן.. שוב כמו שמדובר בסרט דזה וו?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי MuGi צפיה בהודעה
    מה שאורי מתאר זה ההסבר המדויק לא הענין של מהירות נסיעה.. את תאורית האחים אני מכיר.
    הענין הוא אם ניתן לקמט את הסינוס כך שקיצון אחד יגע בשני ויצור חפיפה בין שתי נקודות זמן.. שוב כמו שמדובר בסרט דזה וו?
    אפשרי?
    נכון לעכשיו לא אפשרי, אומנם שוב תיארותית קיים מקום בו ניתן למדוד השפעות של שיבושי זמן.
    חורים שחורים הם מקום פורה למדידות כאלו הבעיה הזניחה היחידה היא שלא ניתן להתקרב מספיק לאחד כזה כדי ממש להוכיח את זה (אגב כבר מצאו אחד כמה מיליוני שנות אור מאיתנו)

שורה תחתונה עד כמה שאני מעודכן אין חדש כבר די הרבה זמן ושום תיאוריה לא מגישה סל שלם של הנחות שיכולות לבסס משהו ממשי שניתן להתייחס אליו בצורה רצינית

משתמש מכור האוואטר של 60noy
    שם פרטי
    יעלולו
    לייקים
    326
    נקודות
    1,216
    משפט מחץ
    בשביל לטפס צריך לעלות

יכול להיות.
    ולדעתי, כשעוברים זמן אז נוצרת תקופה [או לא יודע איך קוראים לזה] חדשה. כמו עולם חדש.
    תחשבו על זה.
    נניח ואני אעבור במכונת זמן לעבר, שבו אני רואה את את X אוכל, והורג אותו, מה יהיה עם אותו X שלאחר שעה בלבד הלך לאנשהו? הוא ייעלם?
    לא. נוצרת איזה תקופה מקבילה בזמן.
    עזבו אני לא רוצה לסבך את זה יותר ממה שזה.
    ולדעתי יבנו בעתיד מכונת זמן,
    פשוט השנה של היווצרות המכונה תהיה רחוקה מידי לשנה זו, ויוכלו לעבור אולי איזה 100 שנה אחורה בלבד.
    כדורגל בשכונה ....

גול באנגליה:גוווולל
    גול באפריקה:גוללללללללללללל
    גול בספרד:גולגולגולגולגולללל
    גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

ציטוט נכתב במקור על ידי 60noy צפיה בהודעה
    יכול להיות.
    ולדעתי, כשעוברים זמן אז נוצרת תקופה [או לא יודע איך קוראים לזה] חדשה. כמו עולם חדש.
    תחשבו על זה.
    נניח ואני אעבור במכונת זמן לעבר, שבו אני רואה את את X אוכל, והורג אותו, מה יהיה עם אותו X שלאחר שעה בלבד הלך לאנשהו? הוא ייעלם?
    פשוט השנה של היווצרות המכונה תהיה רחוקה מידי לשנה זו, ויוכלו לעבור אולי איזה 100 שנה אחורה בלבד.
    תאורית יקומים מקבילים... בערך כמו תורת הקוונטים

משתמש משקיע האוואטר של Hil_Meow
    שם פרטי
    הילה 3:
    לייקים
    352
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    :O !

וגם אם המציאו, למרות שממש לא ניראה לי יכול להיות שכן חזרו לכאן, אבל אסור להם להיחשף כי שינוי קטן יכול לשנות את העתיד לגמרי 0:
    אבל יותר הגיוני שהמציאו מכונה שתזוז קדימה ולא אחורה D:

.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
    .It's nonsenes meant for those who don't know hatred
    ".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 60noy צפיה בהודעה
    יכול להיות.
    תחשבו על זה.
    זה בדיוק הפרדוקס שאני תיארתי רק שאני השתמשתי בתיאוריה הקלאסית..
    בכל מקרה אין פה באמת קהל אמיתי (מלבד אלמוג) שאפשר לפתח איתו דיון רציני על זה כי כולם פה מתדיינים על בסיס רדוד של מידע.
    שורה תחתונה בהינתן המידע שיש ברשותינו עכשיו אין שום אפשרות קיימת שבה מסע בזמן אפשרי

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ציטוט נכתב במקור על ידי 1 1 צפיה בהודעה
    הגעתי למסקנה למה לא יכול להיות מכונת זמן.
    תחשבו שאם ימציאו את זה בעתיד בטוח ינסו לחזור לעבר.
    אבל כמו שאתם רואים אף מדען לא נחת פה עם מכונה מוזרה ואמר שהוא המציא מכונת זמן אז כנראה שגם לא ימציאו אף פעם.
    אולי בעתיד תהיה אפשרות לחזור בזמן עד לנקודה שבה הומצאה מכונת הזמן הראשונה. לא המציאו מכונת זמן עדיין, אז אף אחד לא יכול להגיע לזמן שלנו כי אין לו מכונת זמן "לנחות" בה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    יש סיבה אחרת מדוע מסע בזמן הוא בלתי אפשרי
    קוראים לזה פרדוקס המת.
    זה מתנהל בצורה הבאה, נניח ותצליח להמציא מכונת זמן ותחזור אחורה בזמן ותהרוג את אחד ההורים שלך אתה תשנה את התקדמות הזמן ותגרום לכך שאתה לא תיוולד מכאן ניתן להוכיח שאין ביכולתך להמציא מכונת זמן ולכן לא תוכל להרוג את אחד ההורים שלך.

מה שכן תיאורתית אפשרי הוא להישאר בנקודת זמן בודדת ושאר היקום יתקדם בלעדייך ככה ניתן לומר שאתה נמצא בעבר יחסית לשער היקום בעוד שעבורך ההווה נישאר אותו הווה..

עוד תיאוריה שניתן להעלות היא חור תולעת, זאת אומרת קרע בזמן שנע בכיוון בדיד קדימה זאת אומרת העתיד (במילים פשוטות כניסת ישירה בעקומת הזמן שכידוע בכתבים המדעים התיאורתים מתייחסים אליו כגל לכל נקודת קיצון יש מקבילה עתידית)
    ראו מצג א'

זאת אומרת חור תולעת מאפשר לך לדלג על כל מקטע הקיצון השלילי ביחס למיקום שלך בעקומה ולקפוץ
    קדימה לנקודה עתידית ביחס למיקום הנוכחי שלך

אפשר לפתור את פרדוקס המת בקלות, כשאתה חוזר בזמן ומשנה את העבר אתה בעצם ממשיך עם הזמן ליקום מקביל, יקום אחר מהיקום שבאת ממנו.
    לפי מה שהבנתי תאורית המיתרים אומרת שקיימים אין סוף יקומים מקבילים ככה שזה לא סתם ניחוש.
    יש עוד כמה פתרונות, אבל בתכלס אי זה סתם דיבורים באוויר אי אפשר לדעת לאן נגיע.
    מה שבטוח זה שנכון לידע של האנושות היום מסע בזמן הוא בלתי אפשרי גם תאורתית, בלי קשר למגבלות הטכנולגיות.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    אולי בעתיד תהיה אפשרות לחזור בזמן עד לנקודה שבה הומצאה מכונת הזמן הראשונה. לא המציאו מכונת זמן עדיין, אז אף אחד לא יכול להגיע לזמן שלנו כי אין לו מכונת זמן "לנחות" בה.

אפשר לפתור את פרדוקס המת בקלות, כשאתה חוזר בזמן ומשנה את העבר אתה בעצם ממשיך עם הזמן ליקום מקביל, יקום אחר מהיקום שבאת ממנו.
    לפי מה שהבנתי תאורית המיתרים אומרת שקיימים אין סוף יקומים מקבילים ככה שזה לא סתם ניחוש.
    מה שבטוח זה שנכון לידע של האנושות היום מסע בזמן הוא בלתי אפשרי גם תאורתית, בלי קשר למגבלות הטכנולגיות.
    כשאומרים אין סוף מימדים זה אומר גם שיש גם מליארדי מימדים שהתא עור שלך נראה טיפה שונה באגודל, זה פשוט מטורף המספר של היקומים שיכולים להיות שכבר אי אפשר לרשום אותו.. הוא משהו כמו גוגל^גוגל

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    כשאומרים אין סוף מימדים זה אומר גם שיש גם מליארדי מימדים שהתא עור שלך נראה טיפה שונה באגודל, זה פשוט מטורף המספר של היקומים שיכולים להיות שכבר אי אפשר לרשום אותו.. הוא משהו כמו גוגל^גוגל
    גוגל^גוגל זה באמת מספר ענק, אבל מספר סופי. זה שואף לאפס לעומת אין סוף.
    בכל אופן אם יש יקומים מקבילים אז פרדוקס המת נפתר.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

משתמש ותיק
    I

לייקים
    225
    נקודות
    1,092

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה

יפה לא חשבתי על זה

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נשים רבות מחכות לאביר על סוס לבן… ורוכבות על כל חמור שעובר בדרך…

רק עכשיו הגעת למסקנה הזו?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,436 | הודעות: 8,202,029 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect