|
|
או שהם נחתו בפרק זמן אחר, למה דווקא עכשיו יש להם את עידן הקרח, המאה הראשונה עד המאה ה-21 (ועוד כמה מאות תלוי מתי ימציאו)
דברים כאלה אי אפשר להגיד שזה נכון או לא, קיים או לא קיים.
יש סיבה אחרת מדוע מסע בזמן הוא בלתי אפשרי
קוראים לזה פרדוקס המת.
זה מתנהל בצורה הבאה, נניח ותצליח להמציא מכונת זמן ותחזור אחורה בזמן ותהרוג את אחד ההורים שלך אתה תשנה את התקדמות הזמן ותגרום לכך שאתה לא תיוולד מכאן ניתן להוכיח שאין ביכולתך להמציא מכונת זמן ולכן לא תוכל להרוג את אחד ההורים שלך.
מה שכן תיאורתית אפשרי הוא להישאר בנקודת זמן בודדת ושאר היקום יתקדם בלעדייך ככה ניתן לומר שאתה נמצא בעבר יחסית לשער היקום בעוד שעבורך ההווה נישאר אותו הווה..
עוד תיאוריה שניתן להעלות היא חור תולעת, זאת אומרת קרע בזמן שנע בכיוון בדיד קדימה זאת אומרת העתיד (במילים פשוטות כניסת ישירה בעקומת הזמן שכידוע בכתבים המדעים התיאורתים מתייחסים אליו כגל לכל נקודת קיצון יש מקבילה עתידית)
ראו מצג א'
זאת אומרת חור תולעת מאפשר לך לדלג על כל מקטע הקיצון השלילי ביחס למיקום שלך בעקומה ולקפוץ
קדימה לנקודה עתידית ביחס למיקום הנוכחי שלך
נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-02-2012 בשעה 12:36.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
התאוריה של נסיעה בזמן היא בסך הכל נסיעה במהירות האור, קח את ההשערה של איינשטיין,
אתה לוקח שני אנשים תאומים, אחד שם על חללית והשני נשאר על כדה"א, החללית טסה מסביב לכדה"א המון פעמים במהירות האור ועוצרת.
על כדה"א עברו 40 שנה ועל החללית רק 5 דקות, אחד התאומים הזדקן ב40 שנה ואחד לא הזדקן בכלל.
אי אפשר לבצע את הפעולה הזאת אחורה ככה שבנתיים נסיעה בזמן אפשרית רק לעתיד (בהשערה)
אפשרי?
נכון לעכשיו לא אפשרי, אומנם שוב תיארותית קיים מקום בו ניתן למדוד השפעות של שיבושי זמן.
חורים שחורים הם מקום פורה למדידות כאלו הבעיה הזניחה היחידה היא שלא ניתן להתקרב מספיק לאחד כזה כדי ממש להוכיח את זה (אגב כבר מצאו אחד כמה מיליוני שנות אור מאיתנו)
שורה תחתונה עד כמה שאני מעודכן אין חדש כבר די הרבה זמן ושום תיאוריה לא מגישה סל שלם של הנחות שיכולות לבסס משהו ממשי שניתן להתייחס אליו בצורה רצינית
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יכול להיות.
ולדעתי, כשעוברים זמן אז נוצרת תקופה [או לא יודע איך קוראים לזה] חדשה. כמו עולם חדש.
תחשבו על זה.
נניח ואני אעבור במכונת זמן לעבר, שבו אני רואה את את X אוכל, והורג אותו, מה יהיה עם אותו X שלאחר שעה בלבד הלך לאנשהו? הוא ייעלם?
לא. נוצרת איזה תקופה מקבילה בזמן.
עזבו אני לא רוצה לסבך את זה יותר ממה שזה.
ולדעתי יבנו בעתיד מכונת זמן,
פשוט השנה של היווצרות המכונה תהיה רחוקה מידי לשנה זו, ויוכלו לעבור אולי איזה 100 שנה אחורה בלבד.
כדורגל בשכונה ....
גול באנגליה:גוווולל
גול באפריקה:גוללללללללללללל
גול בספרד:גולגולגולגולגולללל
גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!
וגם אם המציאו, למרות שממש לא ניראה לי יכול להיות שכן חזרו לכאן, אבל אסור להם להיחשף כי שינוי קטן יכול לשנות את העתיד לגמרי 0:
אבל יותר הגיוני שהמציאו מכונה שתזוז קדימה ולא אחורה D:
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
אולי בעתיד תהיה אפשרות לחזור בזמן עד לנקודה שבה הומצאה מכונת הזמן הראשונה. לא המציאו מכונת זמן עדיין, אז אף אחד לא יכול להגיע לזמן שלנו כי אין לו מכונת זמן "לנחות" בה.
אפשר לפתור את פרדוקס המת בקלות, כשאתה חוזר בזמן ומשנה את העבר אתה בעצם ממשיך עם הזמן ליקום מקביל, יקום אחר מהיקום שבאת ממנו.
לפי מה שהבנתי תאורית המיתרים אומרת שקיימים אין סוף יקומים מקבילים ככה שזה לא סתם ניחוש.
יש עוד כמה פתרונות, אבל בתכלס אי זה סתם דיבורים באוויר אי אפשר לדעת לאן נגיע.
מה שבטוח זה שנכון לידע של האנושות היום מסע בזמן הוא בלתי אפשרי גם תאורתית, בלי קשר למגבלות הטכנולגיות.
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
רק עכשיו הגעת למסקנה הזו?