קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-08-2009, 00:21
  2. [פרסום] סוף סוף ראקים חוזר!
    על ידי Durden בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-07-2009, 13:40
  3. [דיון] סוף סוף זה קורה! הוא חוזר! *ספוילרים*
    על ידי -iDo- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-03-2009, 17:48
  4. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 14-04-2007, 01:11
  5. הוא חוזר!, ספוילר מי RAW האחרון!
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-03-2007, 01:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

יומן WWR-סוף סוף הוא חוזר! - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

התוכנית מתחילה והקהל מריע ללא הפסק. זיקוקים מתפוצצים בכל הבאקסטייג' והקהל מריע ב"פופים" אדירים. עוברים אל השדרנים והם מדברים:

מייקל קול: ברוכים הבאים לשבוע השני של WWR כאסח! והיום מצפים לנו קרבות כדבש...
    ג'רי לולר: קודם נתחיל עם חימום קטן קרב סגירת חשבון ארוך בין סיד המשוגע לשון מייקלס שנמשך עם השנים ואף אחד לא ידע עליו!
    בוקר טי: נמשיך עם ריי מיסטריו וג'ק סוואגר שיוכלו להשתמש בכל כלי נשק כגון כיסאות שולחנות וכו' והמטרה לגרום ליריב להגיד את המילים "אני נכנע"!
    מייקל קול: וברור שלא נשכח את הקרב המסתורי שמחכה לנו... RVD נגד ?????! והערב קרב שלא ציפיתם לו... הערב יקבע מי יהיה נגד בראט הארט ב-RR בקרב אחד על אחד שבו ישתתפו ג'ון סינה נגד CM פאנק!
    ג'רי לולר: אז תהנו חברים ואל תפסידו שום רגע!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ג'ף הארדי נראה בבאקסטייג' לקולות השיר שלו. ג'ף מתחיל לנענע את הגוף ומלא זיקוקים מתפוצצים ללא הפסק בבאקסטייג'. ג'ף מפסיק ומתחיל ללכת לכיוון הזירה בזמן שהוא מחלק כיפים לקהל. ג'ף מגיע לזירה, עולה על המדרגות ונכנס לזירה דרך החבל העליון והאמצעי. ג'ף מתהלך בזירה והמוזיקה מפסיקה. ג'ף מתחיל לדבר:

"אני הוא ה-N1C לאליפות ההארדקור ואני לא אאבד אותה בגלל אף אחד! לא אכפת לי מי ינצח הערב הוא ירגיש מה זה כאב חד ואני אראה לו מה ג'ף הארדי יודע לעשות! RVD הוא אפס מאופס ואין סיכוי שהוא ינצח אותי כי אני האקסטרים אנגימה!!! השם האמצעי שלי הוא אקסטרים!! אליפות ההארדקור תלך אלי ולא אל האיש המסתורי למשל שאני בטוח שהוא חתיכת אפס מאופס ולא חשוב מי הוא אני אנצח כל אחד מהם בלי בעיה! אז RVD והאיש המסתורי המנצח מביניכם בריאול ראמבל ירגיש כאב ולא יחזור להאב...

RVD נראה בבאקסטייג ומתחיל לצחוק על ג'ף הארדי שמראה פרצוף כועס ואז RVD מקרב את המ'יק לפיו ומתחיל לדבר:

"ג'ף ג'ף ג'ף... אתה לא תזהה כישרון גדול ממטר... כי לך אין כישרון בכלל!!! אתה לוזר שמתאבק נגד אנשים טובים ממך ומפסיד להם! אתה עוד אפס מאופס שעומד בזירה ומדבר במקום לעשות. אז אתה יודע מה... אני לא כמוך! קדימה נראה מה אתה שווה הארדי!"

RVD זורק את המ'יק בבאקסטייג' ורץ לזירה ונכנס אליה. סדרת אגרופים בינו לבין ג'ף מתחילה. לפתע האיש המסתורי נראה בבאקסטייג' עם מסיכה ורץ לזירה. הוא מתחיל להרביץ לג'ף ול-RVD. האיש המסתורי מתחיל להרביץ ללא הפסק לדאם עם בעיטות ואגרופים עד שדאם מאבד את הכרתו. לאחר מכן האיש בעל המסיכה בא לג'ף לעשות לו אותו דבר אך ג'ף יוצא מהזירה לוקח מ'יק ואומר מילה אחת והיא: "דאמט!!!" ג'ף זורק את המ'יק ורץ אל מאחורי הקלעים בזמן שהאיש במסיכה עולה על הטורן וצוחק על שניהם.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

קרב ראשון- שון מייקלס נגד סיד המשוגע-קרב ללא חוקים.

הקרב מתחיל!

שון מייקלס מתחיל את הקרב עם סוויט צ'ין מיוזיק ישירות לפניו של סיד והקהל בהלם כשהם רואים שסיד אפילו לא זז ממקומו לאחר הפינישר של מייקלס. סיד לאחר כמה שניות מתעצבן ורץ אל מייקלס בקלואזיין קטלני שמשאיר את מייקלס והקהל המומים. סיד ממשיך עם אגרוף קטלני לפרצופו של מייקלס שמפיל אותו לריצפה ומייקלס נשאר ללא הכרה. סיד המשוגע מוציא מהזירה שלוש דברים והם כיסא שולחן וסולם. הוא מכניס את כל הדברים לזירה אך מייקלס במהירות לוקח את הכיסא ודופק אותו בראשו של סיד שנופל עם הפגיעה החזקה בראשו. מייקלס מחסה. 1... ולא סיד חומק מהספירה! מייקלס מקים את סיד ונותן לו עוד כיסא לראש ואז הוא עומד לעשות זאת שוב אך סיד תופס את הכיסא ובועט ישירות לבי*ים של מייקלס! מייקלס נופל על הריצפה מחזיק את הבי*ים שלו בכאב ואז סיד המשוגע ממקם את השולחן במקום בזירה וקם את הסולם. אך שון מייקלס בזמן הזה מצליח להתאושש, עולה על הטורן וקופץ על סיד בקלואזיין. מייקלס קם ועולה על הסולם כדי לקפוץ על סיד קפיצה אחורית. אך מייקלס לא מבין שסיד מצליח להתאושש מהר ועולה על הסולם מהצד השני. לאחר שהשניים מגיעים למעלה מתחילה סדרת אגרופים על הסולם שבסופה מנצח סיד המשוגע. סיד תופס במייקלס ומרים אותו לפאוור בומב ולאחר מכן סיד קופץ מהסולם ומבצע בקפיצה את הפאוור בומב על השולחן שמיקם בזירה!!! סיד מחסה. 1...2...3!

המנצח: סיד המשוגע

סיד חוגג בזירה ושמח שהוא סיים סוף סוף את הסכסוך עם מייקלס. אבל אז השופט בא להרים את ידו וסיד מחליט לעשות היל טרן ומבצע על השופט ספין באסטר. סיד הולך אל מייקלס, מקים אותו, תופס בגרונו ומבצע עליו צ'וקסלאם ישירות על הכיסא אשר השתמשו בו בקרב. מייקלס ללא הכרה בזירה וסיד יוצא מן הזירה כשהוא מחייך חיוך משוגע וצוחק צחוק מרושע מאוד.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אוון בורן יוצא מהבאקסטייג עם קופי קינגסטון עם מ'יק בידו. השניים הולכים לזירה ומחלקים כיפים לקהל. כשהם מגיעים לזירה הם נכנסים שניהם דרך החבל התחתון. לאחר מכן הם מסתובבים בזירה ולאחר מכן עוצרים באמצע הזירה ומתחבקים. לאחר מכן המוסיקה מפסיקה ואוון מתחיל לדבר:

"כן כן חברים אני וקופי חזרנו להיות זוג! אבל אני באתי גם לדבר על מה שקרה שבוע שעבר עם טד דיבאסי על המכה שהוא נתן לי ואיך שהוא יצא לא ספורטיבי לחלוטין בקרב לאחר הניצחון שלי ואני דורש שיבוא לפה כאן ועכשיו יפול על רגליו ויגיד את המילים אני מצטע...

ג'רי לולר: מה??? גם לאגסי חזרו??? מי הבאים א'דג וכריס ג'ריקו?
    מייקל קול: או מיז וביג שואו?
    בוקר טי: נו מה אכפת לכם שהם חזרו בואו נראה מה יקרה בהמשך!

טד דיבאסי וקודי רודס יוצאים מהבאקסטייג כשרק טד עם מ'יק. הם הולכים לזירה ואז ילדה קטנה תופסת את טד ונותנת לו כאפה לפרצוף. טד בהלם אבל אז הוא מחייך ויורק ישירות לפניה של הילדה ואז צוחק צחוק מרושע בזמן שהילדה בוכה. טד וקודי נכנסים לזירה דרך החבל העליון והאמצעי. לאחר שטד נכנס המוזיקה מפסיקה והוא ישר מתחיל לדבר:

"למה נראלך שאני אתנצל בפניך אה? למה אני לוזר כמוך? אני אפס כמו קופי? אנחנו הלאגסי ואנחנו הצוות הגדול ביותר בכל הזמנים! אין סיכוי שאתם תראו אותי עם קופי האפס או עם אוון הלוזר... אני הפסדתי לך אבל זה היה חד פעמי וזה לא יקרה יותר! אני לא אתן לאף אחד לנצח אותי האיש העשיר והיפה ביותר בעולם טד דיבאסי! ואם יש מישהו שמתנגד לזה שיצא עכשיו!"

טד מחכה ואוון רותח עליו. אך משהו מפתיע את כולם...

עשן מופיע בכל הבאקסטייג' ואף אחד לא יודע מיהו האיש היוצא לקול השיר הזה. לפתע מתוך הבאקסטייג' יוצא איש אשר מוכר לכולם והאיש הוא לא אחר מ... רוי היו"ר של הליגה וה-GM המרכזי. רוי מוחא כפיים כשיש מ'יק בידו והוא ממשיך לעמוד בבאקסטייג'. המוזיקה מפסיקה ורוי מתחיל לדבר:

"אני רואה פה פיוד מאוד גדול בין אוון לטד אבל בגלל שאין לי הרבה מקום אז זה ילך ככה... הקרב הבא יקבע לריאול ראמבל ואין התנגדות מצדכם כי אני לא שואל אף אחד מכם... הקרב יהיה קרב זוגות בין אוון בורן וקופי קינגסטון נגד הלאגסי ותנחשו מה הפרס... אליפות הזוגות תעמוד על הקרב הזה כי המנצחים יהיו אלופי הזוגות החדשים של הליגה! עכשיו טוסו לי מהזירה ותתנו לי להמשיך את הערב! להתראות!

רוי מסמן למתאבקים שלום ביד ויוצא אל מאחורי הקלעים בזמן שכל הארבעה עומדים אחד מול השני בפייס אוף עצבני.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

קרב שני-ריי מיסטריו נגד ג'ק סוואגר-קרב "אני נכנע"

הקרב מתחיל עם מיסטריו אשר רץ אל ג'ק ומבצע עליו קרוסלה אל הרשתות בניסיון לבצע 619 שלא מצליח כמובן. ג'ק מתחמק מה-619 וריי מיסטריו מתחיל להסתחרר בזירה. סוואגר רץ אל מיסטריו ומוריד אותו בספיר קטלני. ג'ק מוציא את מיסטריו מהזירה ויוצא אחריו. ג'ק מוציא מתחתית הזירה כיסא ומחייך אך כשהוא מסתובב הוא חוטף דרופ קיק ממיסטריו כאשר הדרופ קיק פוגע בכיסא והכיסא פוגע בפניו של ג'ק. ג'ק איכשהו מתחיל לדמם מהראש וריי שואל את ג'ק אם הוא נכנע. ג'ק עונה "לא". מיסטריו ממשיך את הקרב עם קרוסלה על הכיסוי של שולחן השדרנים. ג'ק נופל מהשולחן וריי לוקח את הכיסוי ומרביץ לג'ק עם הכיסוי. לאחר כמה מכות עם הכיסוי ריי שואל שוב את שוב האם הוא נכנע. ג'ק עונה "לא". מיסטריו מקים את ג'ק וממקם אותו על שולחן השדרנים כשג'ק שוכב עליו על הגב. מיסטריו עולה על הטורן ומתכונן לספלאש. מיסטריו קופץ אך ג'ק מתחמק ברגע האחרון מהשולחן ומיסטריו קופץ על השולחן ללא ג'ק שנשבר ישר כשמיסטריו פוגע בו. ג'ק מצליח להתאושש ושואל את מיסטריו אם הוא נכנע. מיסטריו עונה "לא". ג'ק מתעצבן, תופס את מיסטריו ועומד לבצע עליו את הפינישר שלו אך מיסטריו מצליח להתחמק ומנסה לבצע קרוסלה על סוואגר אך זה הופך לפאוור בומב של סוואגר על הכיסוי של שולחן השדרנים. סוואגר שואל את מיסטריו האם הוא נכנע. מיסטריו עונה "לא". סוואגר מתעצבן ולוקח כיסא חדש מתחתית הזירה ומתכונן להכות את מיסטריו איתו אך מיסטריו מפתיע אותו כשהוא מתאושש במהירות, לוקח את כיסוי שולחן השדרנים ומכה איתו בראשו של סוואגר שמתחיל לדמם עוד פעם אחרי שהפסיק לזמן מה. מיסטריו מעלה את סוואגר על שולחן השדרנים וגורם לו לשכב על הגב. מיסטריו לוקח סולם מתחתית הזירה ומתחיל לעלות עליו. כשהוא מגיע לפסגה הוא צועק "619!!!" ואז קופץ בספלאש על ג'ק אך ג'ק מתחמק מהשולחן ומיסטריו נופל על שולחן השדרנים שנית ללא איש עליו שנשבר ישר. מיסטריו ללא הכרה וסוואגר תופס את מיסטריו, עולה איתו על הסולם ואז מכניס את רגליו לתוך הסולם ושם אותו הפוך כדי שלא יצליח להשתחרר. מיסטריו מצליח לחזור לעצמו ומנסה להשתחרר ללא הצלחה. ג'ק לוקח כיסא מתחתית הזירה ומחייך לעבר מיסטריו שמתחיל להראות פחד. ג'ק מתחיל להכות בבטנו של מיסטריו עם הכיסא ללא הפסק. לאחר כמה שניות ג'ק לוקח מ'יק ושואל את מיסטריו אם הוא נכנע. מיסטריו ללא אפשרות נוספת צועק במ'יק אתה המילים "אני נכנע!"

המנצח: ג'ק סוואגר

ג'ק מתלהב מניצחונו אך לא מסיים עם מיסטריו. ג'ק לוקח את הכיסא וממשיך להרביץ בבטנו של מיסטריו ומלא שופטים באים להפריד בין סוואגר למיסטריו.

טדי נראה בבאקסטייג עם מ'יק ומתחיל לדבר:

"די!!!! תפסיקו!!! ג'ק רצית קרב אליפות נכון? קיבלת! אז זה יהיה הקרב... ג'ק סוואגר נגד ריי מיסטריו על אליפות ארה"ב ועוד חוק... אם מיסטריו מנצח ג'ק צריך להודות שמיסטריו הוא המתאבק הכי טוב בדורנו ויותר לא לעשות לו כלום! אללה אללה אללה!

טדי לונג מחייך לעבר הקהל ועוזב את הבאקסטייג אל מאחורי הקלעים בזמן שמלא שופטים מרחיקים את ג'ק וריי ופרדימיקים בודקים את מצבו של מיסטריו.

קרב שלישי-RVD נגד ?????-קרב אקסטרים/הארדקור-המנצח יהיה ה-N2C לאליפות ההארדקור!

הקרב מתחיל!

דאם מתחיל את הקרב עם קלואזיין שמוריד את האיש לריצפה. דאם ממשיך עם דרופ קיק שמפיל את האיש לריצפה. דאם יוצא מהזירה ומביא כיסא לתוך הזירה אך האיש מפתיע אותו עם קלואזיין שמוריד אותו לריצפה. האיש לוקח את הכיסא ומחכה שדאם יקום. כשדאם קם האיש דופק את הכיסא בראשו. דאם נופל על הריצפה וחוטף כיסא לגבו מהאיש. האיש לא מרחם על דאם וממשיך לתת את הכיסא בגבו של דאם עד שדאם נשאר ללא הכרה. האיש יוצא מהזירה ולוקח נאבוט. האיש נכנס עם הנאבוט ומחכה שדאם יקום. כשדאם קם האיש מנסה לתת לו עם הנאבוט אך ללא הצלחה. דאם מתחמק, רץ לחבלים ומוריד את האיש עם עוד קלואזיין. דאם רץ שוב לחבלים, מתחמק מהקלואזיין של האיש, תופס בחבלים וקופץ סלטה אחורית על האיש. דאם מנסה את מזלו ומחסה. 1...2... והאיש מתחמק מהספירה. דאם קם ולוקח את הנאבוט. דאם רואה שהאיש קם וללא רחמים נותן לאיש את הנאבוט לפרצוף. דאם יוצא החוצה ומחפש משהו מתחת לזירה. הוא מוציא שולחן וסולם ומכניס אותם לזירה. אך האיש מפתיע אותו כשהוא עם הנאבוט בידו וחובט בראשו של דאם עם הנאבוט. דאם נופל והאיש יוצא מהזירה ומחפש משהו מתחת לזירה. אך דאם ביינתים מתאושש והאיש עדיין לא מוצא. דאם רץ לחבלים, קופץ מעל הרשתות ונוחת על האיש. דאם מוצא מתחת לזירה כיסא ומתחיל להכות את האיש עם הכיסא בגבו. האיש מנסה לקום אבל עדיין נופל בגלל פגיעת הכיסא בגבו. דאם מסיים לאחר כמו זמן ומוציא מתחת לזירה אלת בייסבול. הקהל מראה פרצוף המום אבל דאם מוריד את האלה, מקים את האיש ומכניס אותו לזירה. לאחר מכן דאם תופס באלה ונכנס לזירה איתה. דאם ממתין שהאיש יקום. כשהאיש קם דאם מנסה לחבוט בראשו עם האלה אך ללא הצלחה. האיש מתחמק, מסובב את דאם ובועט לו ישירות לבי*ים. דאם מחזיק את הבי*ים שלו בכאב ונופל על הריצפה. האיש גם הוא נופל בניסיון להתאושש. השניים מתחילים להתאושש אך האיש תופס באלה ומצליח להתאושש לפני דאם. האיש מחכה שדאם יקום וכשהוא קם האיש חובט בראשו של דאם ללא רחמים עם האלה. דאם נופל על הריצפה כשמלא דם על פניו ללא הכרה. האיש יוצא מהזירה ושוב מחפש מה שחיפש ולבסוף מוצא. האיש מוציא פטיש מתחתית הזירה ונכנס איתו לזירה. הוא מקים את דאם, ממקם אותו בפינת הזירה ואז רץ עם הפטיש והוא פוגע ישירות בבטנו של דאם. דאם נופל על ריצפת הזירה ללא הכרה בכלל. האיש ממקם את השולחן במקום בזירה ואז תופס בדאם, הולך לעבר השולחן ואז מבצע על האיש ספין באסטר ישירות על השולחן. האיש מחסה. 1...2...3!

המנצח: האיש המסתורי

האיש המסתורי תופס במסכה שלו ולאט לאט מתחיל להוריד אותה עד שרואים את פניו. והאיש הוא... מאט הארדי! הארדי מקים את דאם ומבצע עליו טוויס אוף פייס. מאט מבקש מ'יק מהצוות ומתחיל לדבר:

"ג'ף תקשיב לי טוב טוב... לי נמאס ממך! אתה שברת לי את היד! אתה עשית את החיים שלי רעים... בגללך סבלתי... בגללך פרשתי מה-WWE... ובגלל זה באתי לפה... כדי לנקום בך... ובריאול ראמבל האליפות שלך תהיה שלי!!! מוחעחעחעחעחע!!!

השיר של מאט נשמע והוא יוצא מהזירה והולך אל מאחורי הקלעים כשהוא צוחק צחוק מרושע במיוחד.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

רוי בזירה עם מ'יק בזירה ומתחיל לדבר:

"אתם מוכנים לקרב הבא???? ARE YOU READY???? מצוין!!!! אז בואו נקבל את המתאבקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רוי: ראשון הוא ממסצ'וסס קבלו בבקשה את ג'ון סינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סינה יוצא מהבאקסטייג' שמח והקהל מריע לו ללא הפסק. סינה מצדיע לקהל ולאחר מכן מוריד את ידו ורץ לזירה. הוא מגיע לזירה ונכנס דרך החבל התחתון. סינה עושה טאונטים בזירה והקהל מריע ב"פופים". סינה רץ אל החבלים מצד לצד ולאחר מכן זורק את הכובע שלו אל הקהל. סינה מוריד את החולצה וזורק גם אותה לקהל. הוא ממתין ליריבו בזירה.

רוי: ויריבו הוא משיקגו קבלו בבקשה את CM פאנק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פאנק יוצא מהבאקסטייג' עם חיוך על פניו והקהל מריע גם לו ב"פופים" אבל חלק ב"היטים". פאנק מתחיל ללכת לזירה והוא מחלק כיפים לקהל אך למעשה הוא מסתכל על סינה וסינה מסתכל עליו. פאנק מגיע לזירה והוא נכנס דרך החבל התחתון. פאנק מסתכל על סינה במבט של 'היום זה יגמר'. פאנק ממתין לתחילת הקרב.

רוי: והיריב שלהם הוא מקנדה קבלו בבקשה את כריס בנואה!

הקהל בשוק וג'ון סינה ו-CM פאנק ומסתכלים אחד על השני במבט של 'WHAT THE FUAK???'. בנואה נראה בבאקסטייג' חי ונושם . בנואה מתחיל להתקרב לזירה ואז מסתובב ומצביע על השלט של הריאול ראמבל ומסתובב חזרה וממשיך ללכת לזירה. הוא מגיע לזירה ונכנס אליה דרך החבל התחתון. כריס לוחץ יד עם רוי והולך לפינת הזירה.

קרב רביעי-קרב המאיין אבנט-ג'ון סינה נגד CM פאנק נגד כריס בנואה-המנצח יהיה ה-N1C לאליפות ה-WWR!

הקרב מתחיל!

בנואה מנצל את ההפתעה הגדולה שלו לטובה כאשר הוא מפיל את פאנק בקלואזיין. בנואה מסתכל על סינה ולאחר מכן סינה חוזר לעצמו והשניים מתחילים במלחמת אגרופים שבסופה מנצח בנואה. בנואה שולח את סינה לחבלים ומפיל אותו לרצפת הזירה עם קלואזיין. כריס ממשיך את הקרב כשהוא מבצע סופלקס על סינה. לאחר מכן פאנק מתאושש ורץ אל בנואה אך בנואה מתחמק וכשפאנק חוזר מהחבלים בנואה נותן לו בעיטה חזקה לפרצוף. בנואה מחכה שסינה יקום. כשסינה קם בנואה רץ אליו בספיר ומצליח לבצע עליו את המהלך. בנואה מחסה. 1...2... סינה חומק מהספירה. בנואה רואה שפאנק מתאושש. פאנק נעמד על הרשתות. בנואה רץ אל החבלים ומעיף את פאנק מהזירה בעזרת קלואזיין. אבל סינה מצליח להתאושש במהירות והוא נותן לבנואה קלואזיין אחורי ישר לאחר מכן. סינה רץ לחבלים וקופץ על בנואה. הוא עושה זאת שוב. סינה מתכונן ליו קאנט סי מי. סינה רץ לחבלים ומבצע על בנואה את המהלך. סינה מתכונן ל-AA אך פאנק בא מאחוריו ומוריד אותו בקלואזיין אחורי. פאנק מרים את בנואה ומנסה לבצע עליו GTS אך בנואה מצליח לחמוק, לרוץ לחבלים ולבצע על פאנק ספיר. בנואה הולך אל סינה ומקים אותו ומתחיל לתת לו אגרופים לפרצוף. לבסוף הם מגיעים לפינת הזירה ובנואה ממשיך. אך אז פאנק בא מאחוריו ונותן לו קלואזיין אחורי. בנואה נתקע בסינה והם נשארים עומדים. לפאנק יש רעיון מרושע. פאנק הולך לאחור ורץ בקלואזיין לפינת הזירה במטרה לפגוע בבנואה ובסינה אך סינה החכם דוחף את בנואה חזק לעבר פאנק וכריס פוגע בפאנק ופאנק נופל. סינה ניצל. סינה הולך לעבר פאנק אך פאנק נותן לו אגרוף לפרצוף. פאנק קם, רץ לחבלים ומנסה להוריד את סינה בקלואזיין אך סינה מרים את פאנק ומבצע עליו AA קטלני! פאנק יוצא מחוץ לזירה ללא הכרה. סינה מחכה שבנואה יקום. כשבנואה קם סינה מרים אותו ל-AA אך בנואה מתחמק, מפיל את סינה ומבצע עליו קרוס פייס! סינה לא נכנע למרות שהוא מרגיש בכאב. לאחר כמה זמן סינה מצליח להשתחרר והופך את הקרוס פייס ל-STFU! בנואה מנסה להתנגד ללא הצלחה. לאחר כמה דקות בנואה מצליח להשתחרר ולקום. מתחיל קרב אגרופים בין השניים וביינתים פרדימיקים באים אל פאנק שעדיין ללא הכרה מחוץ לזירה. בקרב אגרופים מנצח סינה הפעם ששולח את בנואה לחבלים ומוריד אותו בקלואזיין. סינה מסתכל על הקהל שמריע ב"פופים" אדירים לקרב הגדול הזה. סינה רץ לחבלים וקופץ על בנואה שהתאושש. סינה עושה זאת שוב. בנואה קם ומנסה לתת לסינה אגרוף אך סינה מתחמק, מרים את בנואה ומוריד אותו לרצפה. סינה מסמן על כך שהוא עומד לבצע יו קאנט סי מי. סינה רץ לחבלים ומבצע על בנואה את המהלך. סינה עולה על הטורן והקרוב ומחכה שבנואה יתאושש. בנואה נעמד כשראשו וגבו לא ישרים. סינה קופץ על ראשו של בנואה כשישבנו פוגע בו. סינה מתכונן ל-AA. כשבנואה קם סינה מבצע עליו AA ומזיל דמעה כי הוא יודע שהוא עומד לנצח וטועה. בנואה תופס את סינה והופך אותו לספירת עיגול כששניהם מזיזים לצד שלו את הספירה. השופט סופר... 1...2...3?

המנצח: ......... (פסילה)

בנואה וסינה קמים ומתווכחים עם השופט אך רוי קם משולחן השדרנים ומרגיע את שניהם. הוא לוקח מ'יק מהצוות ומתחיל לדבר:

"די!!! תקשיבו זה מה שיהיה... כנראה שלא יהיה לנו N1C לאליפות ה-WWR... יהיו לנו שניים!!! הקרב בריאול ראמבל על אליפות ה-WWR הופך רשמית לקרב שלישיה!!! זה יהיה בראט הארט נגד ג'ון סינה נגד כריס בנואה והמנצח יהיה אלוף ה-WWR!!! בהצלחה בריאול ראמבל!

הקהל בהלם וגם ג'ון סינה וכריס בנואה ורוי מחייך ובאותו זמן מראים כתוביות אחרונות.

התוכנית יורדת משידור.

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

אהבתי מאוד את הסגמנט של ההתחלה שהאיש המסתורי התקיף זה מאד מצא חן בעיניי מקוה לפיוד בין האיש המסתורי להארדי והקרב של מייקלס וסיד לא אהבתי אבל מאוד מאוד אהבתי את ההיל טרן של סיד כי לפי דעתי זה ילך יפה מאוד מתאים לו לו להיות היל ומאוד אהבתי את הסגמנט של בורן לגאסי אתה יודע לכתוב את השדרנים בצורה מדויקת ביותר ואוון בורן מדבר כמו חנון ואהבתי ביותר את הגישה של רוי הGM ממש מצא חן בעיניי כי הוא פייס שנוטה להיל לפעמים או שלפחות ככה אני רואה את זה באמת כל הכבוד על כתיבת סגמנט מעולה וקריא בלי הרבה שגיאות כתיב הקרב של ריי מיסטירי וג'ק סוואגר גם היה קרב טוב נהנתי לקרוא אך לא נהנתי מהתוצעה וההודעה הייתה בדיוק במקום ממש אהבתי גם ממש התחברתי לכתיבה שלך בקרב של RVD נגד האיש המסתורי וממש אבל ממש אהבתי את זה שהאיש מתגלה כמאט הארדי היית יכל לסחוב את הסיפור של האיש המסתורי עד לפרק האחרן לפני הראמבל ושם היית חושף אותו כדי להשאיר את כולם במתח תאמין לי אין כמ מתח במיוחד שהאיש הוא N1C וכולם היו אכלים את עצמם לדעת מי זה שנלחם מול ג'ף כי אני בטח שהרבה שכחו ממאט הארדי והמיין אבנט היה מעניין ומותח אבל למה סינה כבר נמאס ממנו היית עושה CM פאנק נגד בנאה נגד ברט הארט זה היה הרבה יותר טב א שלפחות לפי דעתי טב רוי בסך הכל הפרק יצא 7/10 ממש אהבתי באמת קח את זה כתגובה בנה ושוב אל תיעלב ממה שלא אהבתי.
    נערך לאחרונה על ידי Diima17; 07-03-2012 בשעה 20:59.

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

מעניין מי זה האיש במסכה.

ייאיי, גם לך יש סיד משוגע בליגה.
    נראה לי שהוא הולך להיות דמות כיפית לעשות לה סטוריליינים.
    אם אתה צריך כמה טיפים, דבר איתי.

מזל טוב על התפקיד שלך בתור GM.
    רק מה, הפיוד בין אוון לטד קצת משעמם.

שמחה שג'ק סווגר יוצא פה קצת יותר נורמלי מאשר בWWE.
    מקווה שתיתן לו פיוד נורמלי ולא תקבור אותו כמו כולם.

מאט הארדי הוא האיש המוזר?!?! WTF
    אני חושבת שיוטיוב וטוויטר צריכים להיות בהיכון להגעתו של המשוגע הזה.
    יהיה מעניין לראות אם הוא וסיד אי פעם יכנסו לזירה לבדוק מי יותר משוגע.

שמחה לראות את ברט הארט ואת כריס בנואה חלק מהיומן שלך.
    מה שאני מציעה לך זה לקחת את מי שאתה הכי אוהב ולבנות אותו אלוף חזק.

אחלה פרק. בהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

תודה רבה על התגובות... ג'ק סוואגר ניצח כי רציתי קצת לקדם אותו כאילו נמאס שמיסטריו מנצח אותו כל הזמן גם לו מגיע לנצח... בקשר לסינה רציתי אותו כי לפאנק יגיע יותר ואתה תבין למה אני אתכוון בפרקים הקרובים... עוד תגובות?

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

מהדורת חדשות:

* הפוסטר של הריאול ראמבל נעשה ונקבע! אני רוצה להגיד קרדיט אדיר לדימה על הפוסטר הענק הזה לריאול ראמבל. הנה הפוסטר

* בפרק הקרוב הולכות להיות כמה דיביוטים ב-WWR של מגוון מתאבקים וביניהם שתי אגדות שילחמו על מקום בריאול ראמבל בקרב על האליפות הבין יבשתית נגד סטון קולד סטיב אוסטין.

* בפרק הקרוב הולכת להיות חתימת החוזה על קרב אליפות ה-WWR וקביעת החוקים של הקרב אותו יגיד רוי, היו"ר של הליגה.

* בעוד שבועים בערך יתפרסם הריאול ראמבל, ה-PPV הראשון ב-WWR ובו יתקיים ברור קרב הריאול ראמבל שיכלול בו 20 אנשים.

* בפרק הקרוב היה ויכוחים מאחורי הקלעים בין רוי להרבה אנשים על כך שהוא נתן לריי מיסטריו וג'ק סוואגר קרב על אליפות ארה"ב כשאין לו אלוף שאליפות ארה"ב מייצגת את הליגה. בגלל זה ריי מיסטריו וג'ק סוואגר יהיו אחד נגד השני בקרב מאיין אבנט לפני הריאול ראמבל. רוי בתגובה: "לא מסכים לתת לאף אחד מהם את האליפות לפני הריאול ראמבל!"

* אנדרטייקר חוזר ובפרק הקרוב אנדרטייקר יופיע בסגמנט חד פעמי על החזרה שלו ומהי הסיבה שחתם ב-WWR.

תהנו מהחדשות
    נערך לאחרונה על ידי royope; 09-03-2012 בשעה 22:45.

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

הפרק היה מעולה !
    הפוסטר מעולה. הקרב המשולש הולך להיות אגדי. מחכההההההה.
    מחכה מאוד לבואו של הקברן. בהצלחה אחי !!!! יומן ענקי!

{אתה יכול להגיב לי ביומן ????}

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

בהצלחה עם הרויאל ראמבל. פוסטר יפה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

האוהדים מריעים לאחר שנשמע השיר וזיקוקים מתפוצצים בבאקסטייג'. לאט לאט המצלמות מגיעות אל השדרנים שמתחילים לדבר:

מייקל קול: שלום חברים! אז עוד שבוע הראמבל! יש למישהו משהו להגיד?
    ג'רי לולר: כן קודם כל אליפות ה-WWR תעמוד על הראש של הראמבל בין בראט הארט, כריס בנואה וג'ון סינה! והיום הם יחתמו על חוזה משולש כדי להירשם לקרב בחוקים שהיו"ר של הליגה רוי יקבע!
    בוקר טי: לא לשכוח את סטון קולד וחגורת האליפות הבין יבשתית. הערב יתקיים קרב סודי ביותר בין שני מתאבקים על ה-N2C לחגורה הגדולה!
    מייקל קול: והערב... הקברן חוזר לסגמנט חד פעמי שלא תזכו לראות שוב על האתגר הבא בעוד חודשיים ברסלמניה הראשונה של ה-WWR והמשך הרצף!
    ג'רי לולר: אז לא שווה להחמיץ אף רגע... בואו נתחיל!

הרוק נראה בבאקסטייג' בזמן שהקהל מריע ב"פופים" אדירים להגעתו של האגדה הרוק ל-WWR. הרוק מסתכל על הקהל וממשיך ללכת לזירה. הרוק מחלק כיפים לאוהדיו ובזמן הזה רואה ילד עצוב. הרוק מוריד את החולצה שלו ונותן לילד שמתחיל לחייך. הרוק ממשיך ללכת לזירה. כשהוא מגיע הוא נכנס דרך החבל התחתון ומסתכל על הקהל במבט רציני. הרוק לוקח מ'יק מהצוות ומסתובב בזירה. הרוק מתחיל לדבר:

"אני חזרתי חברים! ולא רק בשבילכם אלא גם בשבילי! לא רק סינה סיים עם זה שאני והוא נהיה אחד נגד השני ברסלמניה אלא גם אני! הערב אני אהיה נגד מישהו שכולכם מכירים על ה-N2C לאליפות הבין יבשתית... תקשיבו לי טוב טוב קהל אין מישהו בעולם הזה שיכול לנצח את האבן! וכמו האבן אף אחד לא יוכל לנצח את דווין "הרוק" גונסו...

מייקל קול: אני לא מאמין!!! זה הגיבור האמריקאי האלק הוגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ג'רי לולר: מה הוא עושה פה??? הרוק זה כבר צפוי אבל האלק הוגן בחוזה עם ה-TNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    בוקר טי: תשתקו ותנו לראות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

האלק הוגן יוצא מהבאקסטייג' לקולות ה"פופים" והבכי של הקהל על כך שהאלק הוגן הצטרף ל-WWR! המוזיקה של האלק מפסיקה והאלק מתחיל לדבר:

"דווין דווין דווין... אתה לא קולט שאתה לא יותר מלוזר? אתה לא תצליח לנצח את אוסטין... אבל אני אצליח... כשאני אנצח אותך הערב בקרב שלנו... אני אראה לכל הקהל פה מי הגבר ומי השולט! כולם ידעו שהאלק הוגן הוא הגדול מכולם וידעו שהוא יהיה האלוף הבין יבשתי הבא של הליגה הגדולה והמכובדת הזאת! ואם ישלך בעיה דווין קדימה בוא נראה אותך!"

האלק זורק את המ'יק ורץ לזירה. כשהוא מגיע לזירה הוא נכנס אליה אך הרוק יוצא מהזירה ואומר:

"אני לא נלחם נגד קשישים... אלא אם זה קרב שקבעו לי כמו הערב"

הרוק זורק את המ'יק והולך משם בלי פחד אל מאחורי הקלעים ומשאיר את האלק בזירה עצבני.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    קרב ראשון-מישל מק'קול נגד איב-המנצחת תהיה אלופת הנשים החדשה והראשונה!

הקרב מתחיל!

מישל מתחילה את הקרב עם קלואזיין ישירות אל איב. מישל מתחילה לבעוט באיב אך לבסוף מפסיקה. מישל מחקה שאיב תקום וכשאיב קמה מישל רצה לחבלים ומורידה את איב עם בעיטה לפרצוף. מישל ממשיכה את הקרב עם סופלקס על איב שמוריד את איב לריצפה. מישל לא מחכה שנייה וממשיכה את הקרב עם נגיחה לראשה של איב. איב נופלת לריצפה ומישל ממהרת לסיים את הקרב אז היא מרימה את איב ומבצעת עליה ספיין באסטר. מישל מחסה. 1...2... ואיב מצליחה להשתחרר. מישל קמה, מקימה את איב, שולחת אותה לחבלים אך איב מתחמקת מהקלואזיין של מישל וכשהיא חוזרת היא נותנת למישל קלואזיין. איב קמה, רצה לטורן ועולה עליו ומחכה שמישל תקום. כשמישל קמה איב קופצת ומבצעת קרוסלה מדהימה על מישל. איב ממשיכה את הקרב עם דרופ קיק על מישל. ואז איב מרימה את ידה ובכך מראה לקהל שהיא עומדת לבצע את הפינישר שלה. היא הולכת לאחור עושה סלטות ובאה לקפוץ על מישל אך מישל מתחמקת ואיב נכשלת בפינישר. מישל במהירות רצה לחבלים ומורידה את איב עם בעיטה חזקה לפרצוף. מישל נופלת על רגליה ומחסה את איב. 1...2... ואיב מצליחה להשתחרר. מישל קמה עצבנית מאוד ומבינה שהיא תצטרך להשתמש ביותר כוח ממה שחשבה כנגד איב אז היא מתחילה להשתמש בכוח רב. מישל מקימה את איב ומבצעת עליה ביגפוט קטלני בזירה. מישל ממשיכה בכך שהיא הולכת לפינת הזירה וכשאיב קמה היא מבצעת עליה ספיר קטלני. מישל עושה את הטאונט לפינישר שלה. מישל מקימה את איב ומנסה להרים אותה לפינישר שלה אך איב המהירה מצליחה להתחמק ונותנת בעיטה חזקה לפרצופה של מישל. מישל שוכבת בזירה ואיב רואה הזדמנות. איב הולכת לפינת הזירה ומתחילה לעשות סלטות אך מישל המהירה קמה וחוסמת את הפינישר של איב עם בעיטה ללא רחמים לפרצופה של איב. רואים דם יוצא מהאף של איב ומישל לא מרחמת על איב. מישל מקימה ומרימה את איב ומבצעת עליה את הפינישר שלה. מישל מחסה את איב. 1...2...3!

המנצחת: מישל מק'קול

השיר של מישל מתנגן ברחבי האולם ואיב מקבלת את החגורה שלה מהשופט. השופט מרים למישל את היד ומלא קונפטי נופל מהתקרה. מישל חוגגת בזירה אבל מישהו חייב להרוס את החגיגות וזה קורה כשלפתע נשמע השיר הבא.

קלי קלי נראית בבאקסטייג' עם מ'יק ומתחילה לדבר:

"לפי אישור של רוי את מישל מק'קול חייבת להתאבק בריאול ראמבל על האליפות נגד מישהי או שתלקח ממך האליפות. ומכיוון שלא נוכל לקבוע N1C בערב אחד... רוי קבע שאני אהיה ה-N1C לאליפות הנשים! אז מישל תתכונני בריאול ראמבל אליפות הנשים תעבור יד... ליד שלי!

קלי קלי הולכת אל מאחורי הקלעים ומשאירה את מישל המומה בזירה.
    רואים את הזירה מסודרת היטב עם שולחן וחוזה עליו ושלושה כיסאות לידו. רוי בזירה והוא מתחיל לדבר:

"טוב חברים בואו נקבל את שלושת המתאבקים שהולכים להתאבק על אליפות ה-WWR בריאול ראמבל!

בראט הארט נראה בבאקסטייג' עם חגורת ה-WWR על כתפו. בראט הארט עומד בבאקסטייג' כמה שניות ומסתכל על הזירה, על רוי ועל השולחן. בראט ממשיך להתקדם לאחר מכן לעבר הזירה בזמן שהוא מחלק כיפים לקהל. כשבראט מגיע לזירה הוא עולה על אדן הזירה ונכנס דרך החבל העליון והאמצעי. בראט מסתובב בזירה ואז מתיישב על אחד מהכיסאות ומחכה ליריבו.

ג'ון סינה יוצא מהבאקסטייג' לקול ה"פופים" האדירים של הקהל האוהב של ג'ון סינה. סינה מצדיע לקהל ולאחר מכן מוריד את היד ורץ לזירה. כשסינה מגיע לזירה תוך כדי ריצה הוא נכנס לזירה דרך החבל התחתון. סינה רץ אל החבלים כמה פעמים ואז זורק את הכובע שלו לקהל. לעומת זאת הוא משאיר את החולצה שלו עליו ויושב על הכיסא ומחכה לאיש האחרון.

כריס בנואה נראה בבאקסטייג' עם חולצה שחורה ועליה זאב והוא מתחיל ללכת לזירה. כריס לא מחלק כיפים לקהל אלא רק מסתכל על יריבו אשר בזירה וממשיך ללכת. כשכריס מגיע לזירה הוא עולה במדרגות ואז נכנס לזירה דרך החבל העליון והאמצעי. כריס עולה על הטורן ומרים את שני אצבעותיו למעלה ואז יורד מהטורן ומסתובב קצת בזירה. לאחר מכן הוא יושב על הכיסא.

"טוב חברים בסמכות שניתנה לי בתור היו"ר של הליגה אני מחליט בזאת שהקרב הזה יהיה בריאול ראמבל בתנאי ששלושת המתאבקים יחתמו ויסכימו לכל קרב מסוג שהוא! אז קדימה חברים לחתום!"

בראט הארט מתחיל עם החתימות ומפתיע את כולם כשהוא חותם ישר בלי פחד ובלי מחשבה על הרשע של רוי.

סינה ממשיך כשבהתחלה הוא קצת חושש אבל למרות זאת חותם על החוזה.

כריס ממשיך את זה כשהוא חותם על החוזה ומסתכל לבראט בעינים במבט שטני.

רוי ממשיך לדבר:

"טוב שלושתכם אתם לא יודעים למה נכנסתם... הקרב שלכם יהיה קרב הגיהנום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אף אחד לא הצליח לצאת מהקרב בלי דם בידים כי מעולם לא עשו קרב כזה בהאבקות כי פחדו שהמתאבקים יפצעו... הקרב הוא הקרב השטני של העולם... הקרב הוא קרב... קרב... ארבעת שלבי הגיהנום!"

השלושה מתאבקים המומים מההחלטה הנוראית של רוי שיש סיכוי שתביא דין מוות לאחד מהם ויש סיכוי שיהיה פצועים ברמות קשות במיוחד. רוי צוחק צחוק מרושע ויוצא מהזירה ואז לפתע הוא עוצר ונזכר ואומר:

"שחכתי משהו... סינה, כריס ובראט יש לכם עכשיו קרב... ג'ון סינה וכריס בנואה נגד בראט הארט וכריסטיאן! בהצלחה לשלושתכם..."

רוי עוזב את הארינה בזמן ששיר הכניסה של כריסטיאן נשמע והוא בדרכו אל הזירה ועוד בזמן שכמה שופטים מפנים את הזירה לקרב.
    קרב שני- ג'ון סינה וכריס בנואה נגד בראט הארט וכריסטיאן

הקרב מתחיל!

בראט מתחיל את הקרב עם כריס בנואה. הקרב מתחיל עם סדרת אגרופים בין שני המתאבקים שבה מנצח בראט הארט עם בעיטה לבטנו של בנואה. בראט רץ לחבלים ומוריד את בנואה בקלואזיין. הקרב ממשיך כאשר בראט מקים את בנואה ומבצע עליו סופלקס. בראט לא מתקמצן על הזמן בזירה ונותן כיף לזוגו כריסטיאן. כריסטיאן נכנס לזירה שמח שהוא מקבל זמן בזירה ומפיל את בנואה בקלואזיין. לאחר מכן הוא רץ אל סינה ומפיל אותו בקלואזיין מאדן הזירה. כריסטיאן ממשיך את הקרב עם מספר בעיטות לרגלו של בנואה. לאחר מכן כריסטיאן רץ לרשתות ומוריד את בנואה בקלואזיין. כריסטיאן ממשיך את הקרב עם דרופ קיק לבטנו של כריסטיאן שמוביל אותו לפינת הזירה. כריסטיאן מתקדם אל בנואה ולביינתים סינה חוזר לאדן הזירה עצבני על כריסטיאן. כריסטיאן מתחיל לתת אגרופים לבנואה ואז סינה מתפרץ ונותן לכריסטיאן אגרוף קטלני לפרצופו שמפיל אותו לרצפה. בנואה חוזר לקרב כשהוא מקים את כריסטיאן ומוריד אותו בקלואזיין. כדי להודות לסינה כריס נותן לסינה כיף. סינה נכנס, רץ לרשתות וקופץ על כריסטיאן. סינה עושה זאת שוב. כריסטיאן מנסה לתת לסינה אגרוף אך סינה מתחמק מהאגרוף, מרים את כריסטיאן ומוריד אותו לרצפה. סינה מתכונן ליו קאנט סי מי. סינה רץ לחבלים ומבצע את המהלך על כריסטיאן. סינה מתכונן ל-AA. כריסטיאן קם וסינה מרים אותו על הכתפיים ל-AA אך כריסטיאן מתחמק, רץ אל זוגו ונותן לבראט כיף. בראט נכנס לזירה, רץ אל סינה ומוריד אותו בקלואזיין. בראט עושה זאת שוב כשסינה קם. בראט ממשיך את הקרב עם בעיטה לפרצופו של סינה כשהוא קם. בראט ממשיך את הקרב בכך שהוא מקים את סינה ומבצע עליו סופלקס. בראט מקים שוב את סינה ומבצע עליו עוד סופלקס. לאחר מכן בראט רץ לחבלים, מנסה לבעוט בפרצופו של סינה ונכשל. סינה מתחמק מהבעיטה וכשבראט חוזר סינה מרים את בראט ל-AA וסינה מבצע עליו AA. סינה הולך לחסות את בראט. 1...2... ולא!!! בנואה בן זוגו של סינה עוצר את הספירה!!! בנואה מקים את סינה ומוריד אותו בקלואזיין. לאחר מכן בנואה הולך לפינת הזירה ומוריד את סינה בספיר כשהוא קם. לאחר מכן בנואה עולה על הטורן ועושה טאונט שמסמן על הפינישר שלו. בנואה קופץ על סינה בפינישר שלו ואז ישר יוצא מהזירה והולך אל מאחורי הקלעים בלי להסתכל על סינה. לביינתים בזירה בראט מתאושש ונותן כיף לכריסטיאן. כריסטיאן מקים את סינה ומבצע עליו קלוסוויץ קטלני. אבל כריסטיאן מסתכל כל בראט ונותן לו כיף במטרה לתת לבראט לגמור את הקרב. בראט הולך אל סינה, תופס ברגליו ומבצע עליו את השארפטור. סינה מנסה להשתחרר ולבסוף ללא ברירה נכנע.

המנצחים: בראט הארט וכריסטיאן

השופט מרים את ידו של בראט ואז כריסטיאן נכנס לזירה והשופט מרים את ידו מהצד השני. בראט וכריסטיאן מתחבקים ואז בראט מקבל את חגורת ה-WWR שלו ומרים אותה לשמיים וצועק: "בריאול ראמבל אני אשאר אלוף!!!". בראט יוצא מהזירה עם כריסטיאן והולך איתו אל מאחורי הקלעים.
    המסך נדלק

רואים את מייקל קול עומד בפינת הראיונות ולידו המתאבק האגדי אנדרטייקר. השניים מתחילים את הראיון:

מייקל קול: היום אני שמח לארח את המתאבק האגדי שחתם פה ב-WWR והוא אנדרטייקר. שלום אנדרטייקר
    אנדרטייקר: שלום...
    מייקל קול: אז אנדרטייקר למה חתמת פה ב-WWR?
    אנדרטייקר: חתמתי כי נמאס לי מה-WWE ולאחר ששמעתי שהרבה מהמתאבקים המוכרים מה-WWE ומה-TNA באו לפה חתמתי גם אני כאן...
    מייקל קול: אז מה המטרה הראשונה שלך פה אנדרטייקר?
    אנדרטייקר: למצוא יריב...
    מייקל קול: יריב לאן?
    אנדרטייקר: טוב נמאס לי!!!

אנדרטייקר תופס בצווארו של מייקל קול ומבצע עליו צ'וקסלאם קטלני על הריצפה. אנדרטייקר לא מסיים. אנדרטייקר מקים את מייקל ומבצע עליו טומבסון פליידבר. אנדרטייקר תופס במ'יק ומתחיל לדבר:

"תקשיבו לי טוב טוב כל מתאבקי ה-WWR... אני הגעתי לפה כדי למצוא יריב... למצוא יריב לרסלמניה 1 ולהמשיך את הרצף שלי לרצף של 20-0... וזה יקרה אז תתכוננו כי אני בא... ואני בא רק כדי לנצח... ברסלמניה...

אנדרטייקר זורק את המ'יק על מייקל קול והולך מהמקום.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    קרב שלישי-קרב המאיין אבנט הראשון-הרוק נגד האלק הוגן-המנצח יהיה ה-N2C לאליפות הבין יבשתית!

הקרב מתחיל!

הקרב מתחיל עם מלחמת אגרופים שבה מנצח הרוק. הרוק שולח את האלק לחבלים ומוריד אותו בקלואזיין. הרוק ממשיך את הקרב בכך שהוא מקים את האלק ומבצע עליו סופלקס. הרוק עולה על הטורן ומחכה שהאלק יקום. כשהאלק קם הרוק קופץ ומוריד את האלק בקלואזיין. הרוק קם, מקים את האלק ומתחיל לתת לו סדרת אגרופים לפרצופו. הרוק מושך את האלק לפינת הזירה וממשיך לתת להאלק אגרופים עד שהשופט מרחיק אותו מהאלק. הרוק הולך אחורה ורץ אל האלק בקלואזיין אך האלק מתחמק והרוק נתקע בפינת הזירה. האלק הולך אחורה ואז רץ אל הרוק בקלואזיין ומצליח ללא בעיה להוריד את הרוק לריצפה. האלק תופס את הרוק ומקים אותו. האלק שולח את הרוק לחבלים ומוריד אותו בקלואזיין. האלק ממשיך את הקרב כשהוא מעיף את הרוק מהזירה ויוצא אחריו. האלק מעיף את הכיסוי של שולחן השדרנים ומוציא את כל המצלמות. לביינתים הרוק מתאושש והאלק שם לב. האלק רץ אל הרוק ומוריד אותו בקלואזיין. השופט סופר ל-8. האלק נכנס לזירה ויוצא החוצה ישר לאחר מכן והשופט מאפס את הספירה. האלק מקים את הרוק ומשכיב אותו על שולחן השדרנים. האלק עולה על שולחן השדרים ומתחיל לעשות טאונטים לקראת הפינישר שלו. לאחר כמה זמן האלק קופץ על הרוק בפינישר שלו אך הרוק מתחמק והולך נוחת עם ישבנו על שולחן השדרנים. השופט סופר ל-8. הרוק רץ לזירה, נכנס אליה ויוצא והשופט מאפס את הספירה. הרוק מקים את האלק, תופס אותו ומבצע עליו רוק בוטום על שולחן השדרנים בהצלחה. הרוק מקים את האלק ומכניס אותו לזירה. לאחר מכן הרוק מחסה את האלק. 1...2... לא! האלק מצליח לחמוק מהספירה! הרוק לא מאמין למראה עיניו שהאלק הוגן הצליח להתחמק מספירה לאחר רוק בוטום על שולחן השדרנים. הרוק מקים את האלק הוגן ומנסה לבצע עליו עוד רוק בוטום אך הפעם נכשל. האלק מסובב את הרוק, מרים אותו על הכתף ומוריד אותו לריצפה. הרוק שוכב והאלק שוכב גם הוא על הריצפה בניסיון להתאושש. הרוק מצליח להתאושש לפניו, מקים את האלק ושולח אותו לפינת הזירה. הרוק לא רץ אליו בקלואזיין אלא מתקדם לעבר האלק ומעלה אותו על הטורן בפינת הזירה וממקם אותו למעלה. הרוק מתחיל לתת להאלק אגרופים ואז עולה על הטורן. הרוק מתכונן לסופלקס אך האלק נותן אגרופים לבטנו של הרוק ולבסוף מעיף אותו מהטורן ע"י בעיטה לפרצופו. הרוק ללא הכרה בזירה שוכב על הגב והאלק קם ועושה את הטאונטים לפינישר שלו. האלק לאחר מכן קופץ על הרוק בפינישר שלו כשהוא שוכב. האלק מחסה את הרוק. 1...2...3!

המנצח: האלק הוגן

המוזיקה של האלק נשמעת והאלק מתחיל לשמוח בקרב והשופט מרים את ידו. האלק עולה על הטורן והוא מזיל דמעה מעינו שהוא הצליח בקרב הראשון שלו לזכות ב-N1C לאליפות כשהוא מותש מהקרב.

שירו של סטון קולד נשמע ברחבי האולם וסטון נראה בבאקסטייג והוא הולך בהליכה מהירה לעבר הזירה. סטון נכנס לזירה ואז מתחיל לדבר עם האלק הוגן. האלק מהנהן ללא וסטון מהנהן לכן שהוא מבין. אך אז סטון עושה להאלק עם שני אצבעותיו ז*ן ואז בועט בבטנו של האלק ומבצע עליו סטאנר קטלני בזירה. סטון עולה על הטורן לצלילי המוזיקה שלו. לאחר מכן אוסטין יורד משם, יוצא מהזירה והולך אל מאחורי הקלעים.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    קרב רביעי-קרב המאיין אבנט השני-ריי מיסטריו נגד ג'ק סוואגר

הקרב מתחיל!

מיסטריו מתחיל את הקרב עם קלואזיין על סוואגר. מיסטריו מקים את סוואגר ומתחיל לתת לו בעיטות לרגליו. לאחר מכן ריי רץ לחבלים, עולה על ג'ק ומבצע עליו קרוסלה על הרשתות! ריי רץ לחבלים ועומד לבצע על ג'ק 619 אך מחמיץ. ריי לאחר מכן מתחיל להסתחרר בזירה וג'ק מנצל את זה כדי לבצע על ריי קלואזיין קטלני. סוואגר מקים את ריי ומבצע עליו ספיין באסטר. לאחר מכן סוואגר מקים את מיסטריו, מעלה אותו על הכתף ואז מוריד את ריי לריצפה. ג'ק הולך לפינת הזירה ומתכונן למהלך כשלהו. כשריי קם ג'ק רץ אליו ומבצע עליו ספיר קטלני. ג'ק לא מסתפק במהלכים שביצע על ריי עד עכשיו והוא ממשיך בכך שהוא מרים את מיסטריו ומבצע עליו סופלקס. ג'ק מרים את מיסטריו והפעם שולח אותו לפינת הזירה ואז רץ אל מיסטריו ומוריד אותו בקלואזיין קטלני. מיסטריו נופל. מיסטריו עם הנפילה מתרחק מהטורן ושוכב על גבו. ג'ק מנצל את ההזדמנות והולך אל פינת הזירה מול פינת הזירה שמיסטריו נמצא לידה שוכב. ג'ק רץ אל מיסטריו, קופץ מעליו, עולה על הטורן, ואז נופל עם בטנו מהטורן על מיסטריו. ג'ק מחסה את מיסטריו. 1...2... ומיסטריו חומק מהספירה. לאחר מכן סוואגר מתכונן לפינישר שלו. סוואגר מקים את מיסטריו מרים אותו לפינישר שלו אך מיסטריו מצליח להפוך את זה לקרוסלה שלו ומפיל את סוואגר לריצפת הזירה. מיסטריו רץ לרשתות כשסוואגר קם ומבצע עליו קלואזיין. לאחר מכן ריי מתחיל לבעוט ברגליו של סוואגר עד שהוא מגיע לפינת הזירה. סוואגר נשכב על הטורן וריי מתחיל לתת לו אגרופים לפנים עד שהשופט מרחיק אותו. לביינתים כשמיסטריו מתווכח עם השופט סוואגר מרמה. הוא מוציא מאחוריו את הכרית של הטורן ומעיף אותה מהזירה. לאחר מכן מיסטריו מסיים להתווכח עם השופט, רץ אל סוואגר בקלואזיין ואז סוואגר מתחמק ומיסטריו נתקל בטורן ללא הכרית. מיסטריו נופל על הריצפה לאחר הפגיעה כשהוא זועק מכאבים. לאחר מכן סוואגר מקים את מיסטריו, תופס בראשו ומתחיל לדפוק אותו בטורן ללא כרית האוויר. מיסטריו מתחיל לדמם ואז השופט מרחיק את סוואגר ממיסטריו. סוואגר מתעצבן על השופט, מסובב אותו, בועט בבטנו ומבצע על השופט את הפינישר שלו. לאחר מכן ג'ק יוצא מהזירה ומביא כיסא. לאחר מכן מיסטריו קם ומתאושש אך לא מצליח לחמוק מהכיסא שסוואגר נותן איתו מכה לראשו של מיסטריו שממשיך לדמם.

לפתע רוי היו"ר נראה בבאקסטייג ורץ אל הצוות שליד הזירה. הוא אומר משהו לצוות ואז נשמע הפעמון אשר מצלצל ללא הפסק.

המנצח: ריי מיסטריו (פסילה)

ג'ק זורק את הכיסא מהזירה ומתחיל לצעוק על רוי. רוי לוקח מ'יק מהצוות ומתחיל לדבר:

"סוואגר מה שעשית היום היה עד כאן!!! אתה תשלם על זה... ובגלל זה החלטתי שמעכשיו לא תוכל לרמות!!! כי אני משנה את הקרב שלך... אתה יודע לאיזה קרב? קרב שבו לא תוכל לברוח מהזירה או להביא כיסא ולהרביץ ולהראות שאתה רע... קרב שבו הכל מותר אבל אתה לא יכול לברוח ממנו... קרב HIAC!!! שחכתי משהו... אוו כן!!! והחלטתי שיהיה שופט מיוחד כדי שלא תוכל להרביץ לשופט ולהתחיל לרמות... והנה הוא!

סוואגר פותח את פיו כשהשיר הבא נשמע. ביג שואו נראה בבאקסטייג עם גבס על רגלו ואף אחד לא מבין מה קרה לביג שואו ואז המוזיקה מפסיקה ורוי ממשיך לדבר:

"מסתבר שג'ק תקף את ביג שואו עם נשקים שונים ומסתבר שהיריות שנשמעו לחדרו של אנדרטייקר לא היו יריות... אלא חזיזים שנורו לעבר ביג שואו והגיעו לחדרו של אנדרטייקר על ידי ג'ק סוואגר! סוואגר הוא בא לנקום ובתור היו"ר אני מרשה לו בקרב לשתף פעולה עם מי שבא לו... אז ג'ק תתכונן לנקמה ממני ומריי מיסטריו... כי בריאול ראמבל אתה יותר לא תתאבק! ושחכתי משהו קטן... אם תנסה לרמות או תנסה לתקוף את ביג שואו בכוונה כדי לעשות מהלך לא חוקי אתה תפוטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רוי הולך משולחנות השדרנים אל ביג שואו ואז רוי עוצר, מסתובב אל ג'ק סוואגר שמסתכל באימה על רוי וביג שואו ואז רוי עושה לג'ק עם שני ידיו ז*ן והולך אל מאחורי הקלעים בזמן שנראה כתוביות אחרונות.

התוכנית יורדת משידור.

ניצחונות/הפסדים/תיקו

לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ

ברירת מחדל תגובה בונה לפרק.

תאמת הקרב הראשון לא קראתי כי את האמת קרבות נשים לא מעניינים ואני אף פעם לא קורא אותם אבל מעניין אותי מה תפתח מהסטוריליין של מישל מקול אולי תפתח משהוא מעניין איתה אולי אפילו תגרום לי לקרוא קרבות נשים הסגמנט של השלישייה הראשית היה מעניין מאוד ואני מקווה שהפיוד בין השלושה יתפתח לפיוד ארוך טווח והקרב זוגות של ברט הארט וכריסטיאן היה מעניין ומהנה לקריאה יש לך כשרון כתיבה מיוחד והקרב של הרוק נגד האלק הוגאן היה אחד הקרבות המעניינים ביותר שקראתי והקרב של ריי וסוואגר היה מעניין לא פחות לפי דעתי זה מכין את שניהם לRR ולפי דעתי זה לא אמור להיות מאיין אבנט אבל מקווה לראמבאל טוב ותצליח ביומן שלך וכמו תמיד תיקח את זה כתגובה בונה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

* קרבות לריאול ראמבל (למי שלא יודע מה הקרבות)

1) קרב על אליפות הנשים- מישל מק'קול(א') נגד קלי קלי- קרב רגיל
    2) קרב על אליפות הזוגות- אוון בורן וקופי קינגסטון נגד לאגסי- קרב רגיל
    3) קרב על אליפות ההארדקור- ג'ף הארדי נגד מאט הארדי- קרב ללא חוקים
    4) קרב על אליפות USA-ריי מיסטריו נגד ג'ק סוואגר וביג שואו שופט מיוחד- קרב HIAC
    5) קרב על האליפות הבין יבשתית- סטון קולד סטיב אוסטין נגד האלק הוגן- קרב ספירות בכל מקום
    6) קרב על אליפות ה-WWR- בראט הארט(א') נגד ג'ון סינה נגד כריס בנואה- קרב ארבעת שלבי הגיהנום
    7) קרב הריאול ראמבל 20 אנשים

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

פרק מעולה !! חבל שלא הייתה בנייה לקרב הזוגות ולקרב על אליפות הארקדור....

משתמש מתחיל האוואטר של amitromem
    לייקים
    2
    נקודות
    0

פרק מעולה מחכה לעוד אחד

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

ריאול ראמבל מגיע... ואתם מתחילים להתכונן!

תאריך הפרסום:

13/4/12 (יום שישי ה-13)

אצטדיון רמת גן, רמת גן, ישראל

קארד ל-RR:

קרב על אליפות הזוגות- אוון בורן וקופי קינגסטון נגד לאגסי

קרב על אליפות הנשים- מישל מק'קול נגד קלי קלי

קרב על אליפות ארה"ב- ג'ק סוואגר נגד ריי מיסטריו וביג שואו שופט מיוחד- קרב HIAC

קרב על אליפות ההארדקור- ג'ף הארדי נגד מאט הארדי- קרב הארדקור (ללא חוקים)

קרב על האליפות הבין יבשתית- האלק הוגן נגד סטון קולד סטיב אוסטין- קרב אגדות

קרב המאיין אבנט הראשון- קרב על אליפות ה-WWR- בראט הארט (א') נגד ג'ון סינה נגד כריס בנואה- קרב ארבעת שלבי הגיהנום

קרב המאיין אבנט השני- קרב הריאול ראמבל 20 אנשים

קרדיט לדימה על הקארד ועל הפוסטר לאירוע הראשון של יומן ה-WWR הריאול ראמבל!

תהנו

תגובות?

ניצחונות/הפסדים/תיקו

לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ

מחכה לראמבל ומי הגאון שעיצב את העיצובים המדהימים האלה חחחXD

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

אתה............

ניצחונות/הפסדים/תיקו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,037 | הודעות: 8,173,624 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect