התוכנית מתחילה והקהל מריע ללא הפסק. זיקוקים מתפוצצים בכל הבאקסטייג' והקהל מריע ב"פופים" אדירים. עוברים אל השדרנים והם מדברים:
מייקל קול: ברוכים הבאים לשבוע השני של WWR כאסח! והיום מצפים לנו קרבות כדבש...
ג'רי לולר: קודם נתחיל עם חימום קטן קרב סגירת חשבון ארוך בין סיד המשוגע לשון מייקלס שנמשך עם השנים ואף אחד לא ידע עליו!
בוקר טי: נמשיך עם ריי מיסטריו וג'ק סוואגר שיוכלו להשתמש בכל כלי נשק כגון כיסאות שולחנות וכו' והמטרה לגרום ליריב להגיד את המילים "אני נכנע"!
מייקל קול: וברור שלא נשכח את הקרב המסתורי שמחכה לנו... RVD נגד ?????! והערב קרב שלא ציפיתם לו... הערב יקבע מי יהיה נגד בראט הארט ב-RR בקרב אחד על אחד שבו ישתתפו ג'ון סינה נגד CM פאנק!
ג'רי לולר: אז תהנו חברים ואל תפסידו שום רגע!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ג'ף הארדי נראה בבאקסטייג' לקולות השיר שלו. ג'ף מתחיל לנענע את הגוף ומלא זיקוקים מתפוצצים ללא הפסק בבאקסטייג'. ג'ף מפסיק ומתחיל ללכת לכיוון הזירה בזמן שהוא מחלק כיפים לקהל. ג'ף מגיע לזירה, עולה על המדרגות ונכנס לזירה דרך החבל העליון והאמצעי. ג'ף מתהלך בזירה והמוזיקה מפסיקה. ג'ף מתחיל לדבר:
"אני הוא ה-N1C לאליפות ההארדקור ואני לא אאבד אותה בגלל אף אחד! לא אכפת לי מי ינצח הערב הוא ירגיש מה זה כאב חד ואני אראה לו מה ג'ף הארדי יודע לעשות! RVD הוא אפס מאופס ואין סיכוי שהוא ינצח אותי כי אני האקסטרים אנגימה!!! השם האמצעי שלי הוא אקסטרים!! אליפות ההארדקור תלך אלי ולא אל האיש המסתורי למשל שאני בטוח שהוא חתיכת אפס מאופס ולא חשוב מי הוא אני אנצח כל אחד מהם בלי בעיה! אז RVD והאיש המסתורי המנצח מביניכם בריאול ראמבל ירגיש כאב ולא יחזור להאב...
RVD נראה בבאקסטייג ומתחיל לצחוק על ג'ף הארדי שמראה פרצוף כועס ואז RVD מקרב את המ'יק לפיו ומתחיל לדבר:
"ג'ף ג'ף ג'ף... אתה לא תזהה כישרון גדול ממטר... כי לך אין כישרון בכלל!!! אתה לוזר שמתאבק נגד אנשים טובים ממך ומפסיד להם! אתה עוד אפס מאופס שעומד בזירה ומדבר במקום לעשות. אז אתה יודע מה... אני לא כמוך! קדימה נראה מה אתה שווה הארדי!"
RVD זורק את המ'יק בבאקסטייג' ורץ לזירה ונכנס אליה. סדרת אגרופים בינו לבין ג'ף מתחילה. לפתע האיש המסתורי נראה בבאקסטייג' עם מסיכה ורץ לזירה. הוא מתחיל להרביץ לג'ף ול-RVD. האיש המסתורי מתחיל להרביץ ללא הפסק לדאם עם בעיטות ואגרופים עד שדאם מאבד את הכרתו. לאחר מכן האיש בעל המסיכה בא לג'ף לעשות לו אותו דבר אך ג'ף יוצא מהזירה לוקח מ'יק ואומר מילה אחת והיא: "דאמט!!!" ג'ף זורק את המ'יק ורץ אל מאחורי הקלעים בזמן שהאיש במסיכה עולה על הטורן וצוחק על שניהם.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
קרב ראשון- שון מייקלס נגד סיד המשוגע-קרב ללא חוקים.
הקרב מתחיל!
שון מייקלס מתחיל את הקרב עם סוויט צ'ין מיוזיק ישירות לפניו של סיד והקהל בהלם כשהם רואים שסיד אפילו לא זז ממקומו לאחר הפינישר של מייקלס. סיד לאחר כמה שניות מתעצבן ורץ אל מייקלס בקלואזיין קטלני שמשאיר את מייקלס והקהל המומים. סיד ממשיך עם אגרוף קטלני לפרצופו של מייקלס שמפיל אותו לריצפה ומייקלס נשאר ללא הכרה. סיד המשוגע מוציא מהזירה שלוש דברים והם כיסא שולחן וסולם. הוא מכניס את כל הדברים לזירה אך מייקלס במהירות לוקח את הכיסא ודופק אותו בראשו של סיד שנופל עם הפגיעה החזקה בראשו. מייקלס מחסה. 1... ולא סיד חומק מהספירה! מייקלס מקים את סיד ונותן לו עוד כיסא לראש ואז הוא עומד לעשות זאת שוב אך סיד תופס את הכיסא ובועט ישירות לבי*ים של מייקלס! מייקלס נופל על הריצפה מחזיק את הבי*ים שלו בכאב ואז סיד המשוגע ממקם את השולחן במקום בזירה וקם את הסולם. אך שון מייקלס בזמן הזה מצליח להתאושש, עולה על הטורן וקופץ על סיד בקלואזיין. מייקלס קם ועולה על הסולם כדי לקפוץ על סיד קפיצה אחורית. אך מייקלס לא מבין שסיד מצליח להתאושש מהר ועולה על הסולם מהצד השני. לאחר שהשניים מגיעים למעלה מתחילה סדרת אגרופים על הסולם שבסופה מנצח סיד המשוגע. סיד תופס במייקלס ומרים אותו לפאוור בומב ולאחר מכן סיד קופץ מהסולם ומבצע בקפיצה את הפאוור בומב על השולחן שמיקם בזירה!!! סיד מחסה. 1...2...3!
המנצח: סיד המשוגע
סיד חוגג בזירה ושמח שהוא סיים סוף סוף את הסכסוך עם מייקלס. אבל אז השופט בא להרים את ידו וסיד מחליט לעשות היל טרן ומבצע על השופט ספין באסטר. סיד הולך אל מייקלס, מקים אותו, תופס בגרונו ומבצע עליו צ'וקסלאם ישירות על הכיסא אשר השתמשו בו בקרב. מייקלס ללא הכרה בזירה וסיד יוצא מן הזירה כשהוא מחייך חיוך משוגע וצוחק צחוק מרושע מאוד.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אוון בורן יוצא מהבאקסטייג עם קופי קינגסטון עם מ'יק בידו. השניים הולכים לזירה ומחלקים כיפים לקהל. כשהם מגיעים לזירה הם נכנסים שניהם דרך החבל התחתון. לאחר מכן הם מסתובבים בזירה ולאחר מכן עוצרים באמצע הזירה ומתחבקים. לאחר מכן המוסיקה מפסיקה ואוון מתחיל לדבר:
"כן כן חברים אני וקופי חזרנו להיות זוג! אבל אני באתי גם לדבר על מה שקרה שבוע שעבר עם טד דיבאסי על המכה שהוא נתן לי ואיך שהוא יצא לא ספורטיבי לחלוטין בקרב לאחר הניצחון שלי ואני דורש שיבוא לפה כאן ועכשיו יפול על רגליו ויגיד את המילים אני מצטע...
ג'רי לולר: מה??? גם לאגסי חזרו??? מי הבאים א'דג וכריס ג'ריקו?
מייקל קול: או מיז וביג שואו?
בוקר טי: נו מה אכפת לכם שהם חזרו בואו נראה מה יקרה בהמשך!
טד דיבאסי וקודי רודס יוצאים מהבאקסטייג כשרק טד עם מ'יק. הם הולכים לזירה ואז ילדה קטנה תופסת את טד ונותנת לו כאפה לפרצוף. טד בהלם אבל אז הוא מחייך ויורק ישירות לפניה של הילדה ואז צוחק צחוק מרושע בזמן שהילדה בוכה. טד וקודי נכנסים לזירה דרך החבל העליון והאמצעי. לאחר שטד נכנס המוזיקה מפסיקה והוא ישר מתחיל לדבר:
"למה נראלך שאני אתנצל בפניך אה? למה אני לוזר כמוך? אני אפס כמו קופי? אנחנו הלאגסי ואנחנו הצוות הגדול ביותר בכל הזמנים! אין סיכוי שאתם תראו אותי עם קופי האפס או עם אוון הלוזר... אני הפסדתי לך אבל זה היה חד פעמי וזה לא יקרה יותר! אני לא אתן לאף אחד לנצח אותי האיש העשיר והיפה ביותר בעולם טד דיבאסי! ואם יש מישהו שמתנגד לזה שיצא עכשיו!"
טד מחכה ואוון רותח עליו. אך משהו מפתיע את כולם...
עשן מופיע בכל הבאקסטייג' ואף אחד לא יודע מיהו האיש היוצא לקול השיר הזה. לפתע מתוך הבאקסטייג' יוצא איש אשר מוכר לכולם והאיש הוא לא אחר מ... רוי היו"ר של הליגה וה-GM המרכזי. רוי מוחא כפיים כשיש מ'יק בידו והוא ממשיך לעמוד בבאקסטייג'. המוזיקה מפסיקה ורוי מתחיל לדבר:
"אני רואה פה פיוד מאוד גדול בין אוון לטד אבל בגלל שאין לי הרבה מקום אז זה ילך ככה... הקרב הבא יקבע לריאול ראמבל ואין התנגדות מצדכם כי אני לא שואל אף אחד מכם... הקרב יהיה קרב זוגות בין אוון בורן וקופי קינגסטון נגד הלאגסי ותנחשו מה הפרס... אליפות הזוגות תעמוד על הקרב הזה כי המנצחים יהיו אלופי הזוגות החדשים של הליגה! עכשיו טוסו לי מהזירה ותתנו לי להמשיך את הערב! להתראות!
רוי מסמן למתאבקים שלום ביד ויוצא אל מאחורי הקלעים בזמן שכל הארבעה עומדים אחד מול השני בפייס אוף עצבני.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
קרב שני-ריי מיסטריו נגד ג'ק סוואגר-קרב "אני נכנע"
הקרב מתחיל עם מיסטריו אשר רץ אל ג'ק ומבצע עליו קרוסלה אל הרשתות בניסיון לבצע 619 שלא מצליח כמובן. ג'ק מתחמק מה-619 וריי מיסטריו מתחיל להסתחרר בזירה. סוואגר רץ אל מיסטריו ומוריד אותו בספיר קטלני. ג'ק מוציא את מיסטריו מהזירה ויוצא אחריו. ג'ק מוציא מתחתית הזירה כיסא ומחייך אך כשהוא מסתובב הוא חוטף דרופ קיק ממיסטריו כאשר הדרופ קיק פוגע בכיסא והכיסא פוגע בפניו של ג'ק. ג'ק איכשהו מתחיל לדמם מהראש וריי שואל את ג'ק אם הוא נכנע. ג'ק עונה "לא". מיסטריו ממשיך את הקרב עם קרוסלה על הכיסוי של שולחן השדרנים. ג'ק נופל מהשולחן וריי לוקח את הכיסוי ומרביץ לג'ק עם הכיסוי. לאחר כמה מכות עם הכיסוי ריי שואל שוב את שוב האם הוא נכנע. ג'ק עונה "לא". מיסטריו מקים את ג'ק וממקם אותו על שולחן השדרנים כשג'ק שוכב עליו על הגב. מיסטריו עולה על הטורן ומתכונן לספלאש. מיסטריו קופץ אך ג'ק מתחמק ברגע האחרון מהשולחן ומיסטריו קופץ על השולחן ללא ג'ק שנשבר ישר כשמיסטריו פוגע בו. ג'ק מצליח להתאושש ושואל את מיסטריו אם הוא נכנע. מיסטריו עונה "לא". ג'ק מתעצבן, תופס את מיסטריו ועומד לבצע עליו את הפינישר שלו אך מיסטריו מצליח להתחמק ומנסה לבצע קרוסלה על סוואגר אך זה הופך לפאוור בומב של סוואגר על הכיסוי של שולחן השדרנים. סוואגר שואל את מיסטריו האם הוא נכנע. מיסטריו עונה "לא". סוואגר מתעצבן ולוקח כיסא חדש מתחתית הזירה ומתכונן להכות את מיסטריו איתו אך מיסטריו מפתיע אותו כשהוא מתאושש במהירות, לוקח את כיסוי שולחן השדרנים ומכה איתו בראשו של סוואגר שמתחיל לדמם עוד פעם אחרי שהפסיק לזמן מה. מיסטריו מעלה את סוואגר על שולחן השדרנים וגורם לו לשכב על הגב. מיסטריו לוקח סולם מתחתית הזירה ומתחיל לעלות עליו. כשהוא מגיע לפסגה הוא צועק "619!!!" ואז קופץ בספלאש על ג'ק אך ג'ק מתחמק מהשולחן ומיסטריו נופל על שולחן השדרנים שנית ללא איש עליו שנשבר ישר. מיסטריו ללא הכרה וסוואגר תופס את מיסטריו, עולה איתו על הסולם ואז מכניס את רגליו לתוך הסולם ושם אותו הפוך כדי שלא יצליח להשתחרר. מיסטריו מצליח לחזור לעצמו ומנסה להשתחרר ללא הצלחה. ג'ק לוקח כיסא מתחתית הזירה ומחייך לעבר מיסטריו שמתחיל להראות פחד. ג'ק מתחיל להכות בבטנו של מיסטריו עם הכיסא ללא הפסק. לאחר כמה שניות ג'ק לוקח מ'יק ושואל את מיסטריו אם הוא נכנע. מיסטריו ללא אפשרות נוספת צועק במ'יק אתה המילים "אני נכנע!"
המנצח: ג'ק סוואגר
ג'ק מתלהב מניצחונו אך לא מסיים עם מיסטריו. ג'ק לוקח את הכיסא וממשיך להרביץ בבטנו של מיסטריו ומלא שופטים באים להפריד בין סוואגר למיסטריו.
טדי נראה בבאקסטייג עם מ'יק ומתחיל לדבר:
"די!!!! תפסיקו!!! ג'ק רצית קרב אליפות נכון? קיבלת! אז זה יהיה הקרב... ג'ק סוואגר נגד ריי מיסטריו על אליפות ארה"ב ועוד חוק... אם מיסטריו מנצח ג'ק צריך להודות שמיסטריו הוא המתאבק הכי טוב בדורנו ויותר לא לעשות לו כלום! אללה אללה אללה!
טדי לונג מחייך לעבר הקהל ועוזב את הבאקסטייג אל מאחורי הקלעים בזמן שמלא שופטים מרחיקים את ג'ק וריי ופרדימיקים בודקים את מצבו של מיסטריו.
קרב שלישי-RVD נגד ?????-קרב אקסטרים/הארדקור-המנצח יהיה ה-N2C לאליפות ההארדקור!
הקרב מתחיל!
דאם מתחיל את הקרב עם קלואזיין שמוריד את האיש לריצפה. דאם ממשיך עם דרופ קיק שמפיל את האיש לריצפה. דאם יוצא מהזירה ומביא כיסא לתוך הזירה אך האיש מפתיע אותו עם קלואזיין שמוריד אותו לריצפה. האיש לוקח את הכיסא ומחכה שדאם יקום. כשדאם קם האיש דופק את הכיסא בראשו. דאם נופל על הריצפה וחוטף כיסא לגבו מהאיש. האיש לא מרחם על דאם וממשיך לתת את הכיסא בגבו של דאם עד שדאם נשאר ללא הכרה. האיש יוצא מהזירה ולוקח נאבוט. האיש נכנס עם הנאבוט ומחכה שדאם יקום. כשדאם קם האיש מנסה לתת לו עם הנאבוט אך ללא הצלחה. דאם מתחמק, רץ לחבלים ומוריד את האיש עם עוד קלואזיין. דאם רץ שוב לחבלים, מתחמק מהקלואזיין של האיש, תופס בחבלים וקופץ סלטה אחורית על האיש. דאם מנסה את מזלו ומחסה. 1...2... והאיש מתחמק מהספירה. דאם קם ולוקח את הנאבוט. דאם רואה שהאיש קם וללא רחמים נותן לאיש את הנאבוט לפרצוף. דאם יוצא החוצה ומחפש משהו מתחת לזירה. הוא מוציא שולחן וסולם ומכניס אותם לזירה. אך האיש מפתיע אותו כשהוא עם הנאבוט בידו וחובט בראשו של דאם עם הנאבוט. דאם נופל והאיש יוצא מהזירה ומחפש משהו מתחת לזירה. אך דאם ביינתים מתאושש והאיש עדיין לא מוצא. דאם רץ לחבלים, קופץ מעל הרשתות ונוחת על האיש. דאם מוצא מתחת לזירה כיסא ומתחיל להכות את האיש עם הכיסא בגבו. האיש מנסה לקום אבל עדיין נופל בגלל פגיעת הכיסא בגבו. דאם מסיים לאחר כמו זמן ומוציא מתחת לזירה אלת בייסבול. הקהל מראה פרצוף המום אבל דאם מוריד את האלה, מקים את האיש ומכניס אותו לזירה. לאחר מכן דאם תופס באלה ונכנס לזירה איתה. דאם ממתין שהאיש יקום. כשהאיש קם דאם מנסה לחבוט בראשו עם האלה אך ללא הצלחה. האיש מתחמק, מסובב את דאם ובועט לו ישירות לבי*ים. דאם מחזיק את הבי*ים שלו בכאב ונופל על הריצפה. האיש גם הוא נופל בניסיון להתאושש. השניים מתחילים להתאושש אך האיש תופס באלה ומצליח להתאושש לפני דאם. האיש מחכה שדאם יקום וכשהוא קם האיש חובט בראשו של דאם ללא רחמים עם האלה. דאם נופל על הריצפה כשמלא דם על פניו ללא הכרה. האיש יוצא מהזירה ושוב מחפש מה שחיפש ולבסוף מוצא. האיש מוציא פטיש מתחתית הזירה ונכנס איתו לזירה. הוא מקים את דאם, ממקם אותו בפינת הזירה ואז רץ עם הפטיש והוא פוגע ישירות בבטנו של דאם. דאם נופל על ריצפת הזירה ללא הכרה בכלל. האיש ממקם את השולחן במקום בזירה ואז תופס בדאם, הולך לעבר השולחן ואז מבצע על האיש ספין באסטר ישירות על השולחן. האיש מחסה. 1...2...3!
המנצח: האיש המסתורי
האיש המסתורי תופס במסכה שלו ולאט לאט מתחיל להוריד אותה עד שרואים את פניו. והאיש הוא... מאט הארדי! הארדי מקים את דאם ומבצע עליו טוויס אוף פייס. מאט מבקש מ'יק מהצוות ומתחיל לדבר:
"ג'ף תקשיב לי טוב טוב... לי נמאס ממך! אתה שברת לי את היד! אתה עשית את החיים שלי רעים... בגללך סבלתי... בגללך פרשתי מה-WWE... ובגלל זה באתי לפה... כדי לנקום בך... ובריאול ראמבל האליפות שלך תהיה שלי!!! מוחעחעחעחעחע!!!
השיר של מאט נשמע והוא יוצא מהזירה והולך אל מאחורי הקלעים כשהוא צוחק צחוק מרושע במיוחד.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
רוי בזירה עם מ'יק בזירה ומתחיל לדבר:
"אתם מוכנים לקרב הבא???? ARE YOU READY???? מצוין!!!! אז בואו נקבל את המתאבקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רוי: ראשון הוא ממסצ'וסס קבלו בבקשה את ג'ון סינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סינה יוצא מהבאקסטייג' שמח והקהל מריע לו ללא הפסק. סינה מצדיע לקהל ולאחר מכן מוריד את ידו ורץ לזירה. הוא מגיע לזירה ונכנס דרך החבל התחתון. סינה עושה טאונטים בזירה והקהל מריע ב"פופים". סינה רץ אל החבלים מצד לצד ולאחר מכן זורק את הכובע שלו אל הקהל. סינה מוריד את החולצה וזורק גם אותה לקהל. הוא ממתין ליריבו בזירה.
רוי: ויריבו הוא משיקגו קבלו בבקשה את CM פאנק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פאנק יוצא מהבאקסטייג' עם חיוך על פניו והקהל מריע גם לו ב"פופים" אבל חלק ב"היטים". פאנק מתחיל ללכת לזירה והוא מחלק כיפים לקהל אך למעשה הוא מסתכל על סינה וסינה מסתכל עליו. פאנק מגיע לזירה והוא נכנס דרך החבל התחתון. פאנק מסתכל על סינה במבט של 'היום זה יגמר'. פאנק ממתין לתחילת הקרב.
רוי: והיריב שלהם הוא מקנדה קבלו בבקשה את כריס בנואה!
הקהל בשוק וג'ון סינה ו-CM פאנק ומסתכלים אחד על השני במבט של 'WHAT THE FUAK???'. בנואה נראה בבאקסטייג' חי ונושם . בנואה מתחיל להתקרב לזירה ואז מסתובב ומצביע על השלט של הריאול ראמבל ומסתובב חזרה וממשיך ללכת לזירה. הוא מגיע לזירה ונכנס אליה דרך החבל התחתון. כריס לוחץ יד עם רוי והולך לפינת הזירה.
קרב רביעי-קרב המאיין אבנט-ג'ון סינה נגד CM פאנק נגד כריס בנואה-המנצח יהיה ה-N1C לאליפות ה-WWR!
הקרב מתחיל!
בנואה מנצל את ההפתעה הגדולה שלו לטובה כאשר הוא מפיל את פאנק בקלואזיין. בנואה מסתכל על סינה ולאחר מכן סינה חוזר לעצמו והשניים מתחילים במלחמת אגרופים שבסופה מנצח בנואה. בנואה שולח את סינה לחבלים ומפיל אותו לרצפת הזירה עם קלואזיין. כריס ממשיך את הקרב כשהוא מבצע סופלקס על סינה. לאחר מכן פאנק מתאושש ורץ אל בנואה אך בנואה מתחמק וכשפאנק חוזר מהחבלים בנואה נותן לו בעיטה חזקה לפרצוף. בנואה מחכה שסינה יקום. כשסינה קם בנואה רץ אליו בספיר ומצליח לבצע עליו את המהלך. בנואה מחסה. 1...2... סינה חומק מהספירה. בנואה רואה שפאנק מתאושש. פאנק נעמד על הרשתות. בנואה רץ אל החבלים ומעיף את פאנק מהזירה בעזרת קלואזיין. אבל סינה מצליח להתאושש במהירות והוא נותן לבנואה קלואזיין אחורי ישר לאחר מכן. סינה רץ לחבלים וקופץ על בנואה. הוא עושה זאת שוב. סינה מתכונן ליו קאנט סי מי. סינה רץ לחבלים ומבצע על בנואה את המהלך. סינה מתכונן ל-AA אך פאנק בא מאחוריו ומוריד אותו בקלואזיין אחורי. פאנק מרים את בנואה ומנסה לבצע עליו GTS אך בנואה מצליח לחמוק, לרוץ לחבלים ולבצע על פאנק ספיר. בנואה הולך אל סינה ומקים אותו ומתחיל לתת לו אגרופים לפרצוף. לבסוף הם מגיעים לפינת הזירה ובנואה ממשיך. אך אז פאנק בא מאחוריו ונותן לו קלואזיין אחורי. בנואה נתקע בסינה והם נשארים עומדים. לפאנק יש רעיון מרושע. פאנק הולך לאחור ורץ בקלואזיין לפינת הזירה במטרה לפגוע בבנואה ובסינה אך סינה החכם דוחף את בנואה חזק לעבר פאנק וכריס פוגע בפאנק ופאנק נופל. סינה ניצל. סינה הולך לעבר פאנק אך פאנק נותן לו אגרוף לפרצוף. פאנק קם, רץ לחבלים ומנסה להוריד את סינה בקלואזיין אך סינה מרים את פאנק ומבצע עליו AA קטלני! פאנק יוצא מחוץ לזירה ללא הכרה. סינה מחכה שבנואה יקום. כשבנואה קם סינה מרים אותו ל-AA אך בנואה מתחמק, מפיל את סינה ומבצע עליו קרוס פייס! סינה לא נכנע למרות שהוא מרגיש בכאב. לאחר כמה זמן סינה מצליח להשתחרר והופך את הקרוס פייס ל-STFU! בנואה מנסה להתנגד ללא הצלחה. לאחר כמה דקות בנואה מצליח להשתחרר ולקום. מתחיל קרב אגרופים בין השניים וביינתים פרדימיקים באים אל פאנק שעדיין ללא הכרה מחוץ לזירה. בקרב אגרופים מנצח סינה הפעם ששולח את בנואה לחבלים ומוריד אותו בקלואזיין. סינה מסתכל על הקהל שמריע ב"פופים" אדירים לקרב הגדול הזה. סינה רץ לחבלים וקופץ על בנואה שהתאושש. סינה עושה זאת שוב. בנואה קם ומנסה לתת לסינה אגרוף אך סינה מתחמק, מרים את בנואה ומוריד אותו לרצפה. סינה מסמן על כך שהוא עומד לבצע יו קאנט סי מי. סינה רץ לחבלים ומבצע על בנואה את המהלך. סינה עולה על הטורן והקרוב ומחכה שבנואה יתאושש. בנואה נעמד כשראשו וגבו לא ישרים. סינה קופץ על ראשו של בנואה כשישבנו פוגע בו. סינה מתכונן ל-AA. כשבנואה קם סינה מבצע עליו AA ומזיל דמעה כי הוא יודע שהוא עומד לנצח וטועה. בנואה תופס את סינה והופך אותו לספירת עיגול כששניהם מזיזים לצד שלו את הספירה. השופט סופר... 1...2...3?
המנצח: ......... (פסילה)
בנואה וסינה קמים ומתווכחים עם השופט אך רוי קם משולחן השדרנים ומרגיע את שניהם. הוא לוקח מ'יק מהצוות ומתחיל לדבר:
"די!!! תקשיבו זה מה שיהיה... כנראה שלא יהיה לנו N1C לאליפות ה-WWR... יהיו לנו שניים!!! הקרב בריאול ראמבל על אליפות ה-WWR הופך רשמית לקרב שלישיה!!! זה יהיה בראט הארט נגד ג'ון סינה נגד כריס בנואה והמנצח יהיה אלוף ה-WWR!!! בהצלחה בריאול ראמבל!
הקהל בהלם וגם ג'ון סינה וכריס בנואה ורוי מחייך ובאותו זמן מראים כתוביות אחרונות.
התוכנית יורדת משידור.

ציטוט ההודעה