קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יומן WWE - בקרוב תוכנית פתיחה!
    על ידי MooN LighT בפורום יומני היאבקות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-11-2009, 22:38
  2. דיו|WWE VS TNA VS ECW
    על ידי hindido156 בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-04-2008, 18:58
  3. [סקר] האירגון האהוב עליכם : WWE VS TNA VS ECW
    על ידי avidorturgi בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 19-11-2007, 21:06
  4. WWE Vs TNA
    על ידי DaNoob בפורום היאבקות/WWE
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 12:53
  5. דיון + סקר: WWE או TNA?
    על ידי HLH בפורום היאבקות/WWE
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 12:28
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 49

יומן WWE Vs. TNA - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

ברירת מחדל WWE Vs. TNA דראפט 2012

*מנגינה מוזרה נשמעת*

התאורה משתנת לצבע אדום, שחור והבהובים לבנים. שני המסכים נדלקים. על המסך הקטן יש דגל ישראל. המסך הגדול מתחיל לשדר את הקליפ של דימה. ורואים את דימה מחתים את כל המתאבקים וכל תהליך הבנייה שהארנות עברו. רואים את דימה עם מכנס ג'ינס, ללא חולצה וכובע גרב. רואים את דימה מרים את הכובע גרב ומתחת לכובע יש גולגולת במקום פנים. רואים את דימה שר ברחובות ואז רואים אותו עושה כל מיני סידורים בארנה ומוחצה לה. רואים את דימה אומר משהוא למתאבק ונכתב בכתב "תמשיך ככה ואתה תמצא את עצמך מחוץ למקום הזה!". רואים את דימה מציג את האליפויות במסיבת העיתונאים. רואים את דימה צועק כמו מטורף ומנער את ראשו, רואים את דימה תופח על החזה שלו כמו גורילה ורואים את דימה מסתכל על המצלמה במבט אכזרי.

Ghettobass, Ghettobass, Ghettobass**
    Ghettobass pumpt pumpt auf dem Asphalt
    Ghettobass, Ghettobass, Ghe-Ghe-Ghettobass
    **Ghettobass pu-pu-pumpt auf dem Asphalt

הרמפה מתמלאת בעשן סמיך, לפתע פורצים מטחי זיקוקים מכל עבר באולם וממלאים את האולם החגיגי בריח של חומר נפץ. הקהל לא נשאר אדיש והוא מחזיר לדימה בקריאות עידוד על מנת לתת לו תחושה טובה. הקהל לא נאלץ לחכות יותר מידי זמן כי דימה ישר יוצא אל הארנה. דימה עומד על הבמה כאשר ראשו מסתכל על הקהל במבט מרוצה. דימה מרים את יד ימין לאוויר ושואג בצעקה אדירה כאשר הקהל יוצא מגדרו. דימה מחייך חיוך מלא סיפוק אבל במהרה החיוך הזה נמחק ודימה נהיה רציני. הרמפה מתמלאת עשן וכאשר העשן מתפוגג ניתן לראות שדימה לא לבדו ומי שעומדת לידו היא רוסיטה. דימה לבוש בג'ינס כחול משופשף, גופייה שחורה עם שרוולים ארוכים, על ראשו יש כובע גרב בצסע ירוק צבאי שמכסה וחולצה על הגופייה בצבע תואם לכובע ומצוייר על זה זקן מעשן. דימה מתחיל להתקדם לעבר הזירה. דימה מגיע לזירה. דימה עולה על המדרגות של הזירה ורוסיטה אחריו. דימה נכנס בין החבלים וגם כן רוסיטה אחריו. דימה ורוסיטה נעמדים באמצע הזירה כאשר טריפל H ושון מייקלס שקמים משולחן השדרנים הפנוי ומתקרבים לזירה ועולים במדרגות ונכנסים בין החבלים וטריפל H ושון מייקלס נעמדים לידו. השיר של דימה נפסק, התאורה חוזרת להרגלה והמסכים משדרים מה שקורה לייב. טריפל H מבקש 3 מיקרופונים מעובדי ההפקה שמביאים לו 3 מיקרופונים והוא מחלק בין כולם את המיקרופונים.

דימה: פשש איזה קהל יש לנו פה **פופים** כן ואנחנו באנו לפה במטרה אחת והיא להציג את הGM'S של 2 הרוסטרים שתכירו אותי המנכ"ל של הארגון הזה ואת אשתי היפה רוסיטה ושתדעו עם המילה שלנו אי אפשר להתווכח ואני שמח להיות פה בהיכל נוקיה בתל אביב **פופים אדירים** אני יודע שתכנית הפתיחה היא כאן בארץ הקודש שלנו כי כולנו יהודים **פופים** טוב אני באתי להציג בפניכם את "מלך המלכים" טריפל H הGM של RAW **פופים** טריפל אני רוצה לברך אותך מזל טוב **דימה לוחץ לטריפל את היד אומר לו "בהצלחה" והקהל מגיב בפופים** וכמובן אני רוצה גם לברך את "שובר הלבבות" שון מייקלס שהוא כמובן הGM של הTNA **פופים** ומייקלס גם לך כמובן שמגיע מזל טוב **דימה לוחץ לטריפל את היד אומר לו "בהצלחה" והקהל מגיב בפופים** וכמובן אתם כבר הבנתם שאני המנכ"ל והבעלים של הארגון הזה ואנחנו ארגון האבקות הראשון שפועל בישראל וכמובן שכל המתאבקים הכי טובים מכל הזמנים נמצאים כאן טוב חברה יצאנו לפה לחלק את המתאבקים לרוסטרים והנה הרוסטרים שעלו בהגרלה.

**המסך נדלק**

=======================================================

**המסך נכבה**

דימה: טוב אלו הרוסטרים של הארגון החדש שלנו ואני מבטיח לכם שהאבקות בידורית כמו פה עוד לא הייתה!

Ghettobass, Ghettobass, Ghettobass**
    Ghettobass pumpt pumpt auf dem Asphalt
    Ghettobass, Ghettobass, Ghe-Ghe-Ghettobass
    **Ghettobass pu-pu-pumpt auf dem Asphalt

רואים את דימה ורוסיטה יוצאים מהזירה ועושים את דרכם לבקסטייג' וטריפל ושון נשארים מזירה ומסתכלים אחד על השני במבט מרושע והתכנית יורדת משידור.

נערך לאחרונה על ידי Diima17; 10-03-2012 בשעה 12:56.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

אחי זה אמור להיות פרק או לקראת הפרק?אהבתי את הרוסטרים(חלק)ואחלה החלטות חלק אהבתי מחכה לפרק בקוצר רוח חח ואני עובד על פרק ביומן שלי שאני אפרסם אשמח אם תגיב לי ביומן חח.
    וואלה?גוגל?

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

אהבתי , מחכה לפרקים הבאים (שם אגיב בהרחבה)

לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ

ברירת מחדל TNA Impact נשאר 5 שבועות עד לMITB!!!

*התכנית נפתחת ועפים זיקוקים מכל עבר*

הזיקוקים נפסקים והמצלמה מטיילת ברחבי הארנה ורואה שלטים כמו 619 וכמו BOBY LASHLEY MY CHAMPION וכמו RANDY SUCK והמצלמה עוברת לעמד השדרנים.

ג'רי לולר: והנה אנחנו בפתיחת התכנית הראשונה של IMPACT בישראל.

בוקר טי: כן. ובכן יש לנו היום ערב מדהים שכמובן יתחיל בקרב רגיל של בראיין קנדריק נגד אורטון.
    ג'רי לולר: נכון. ואחריי זה יש לנו פה קרב N1C לאליפות הX דוויז'יון בין כריסטיאן לאדי גואררו.

בוקר טי: כן זה באמת נשמע קרב מעניין ביותר אבל אנחנו בהאבקות ובהאבקות כמו תמיד זה רק הולך ומתחמם.ג'רי לולר: כן כמובן שיש לנו גם קרב ללא חוקים בין אביס לאנדרטייקר קרב מעניין ביותר.
    בוקר טי: וכמובן שיש לנו את הME שלנו אבל בשביל לדעת אותו תצתרכו להמשיך לצפות בנו.

בזירה:

רואים את רנדי אורטון נכנס לארינה לבוש בחולצה שחורה שכתוב עליה מאחורה "ORTON" ורואים כל מיני ציורים, תחתוני האבקות שחורים ואורטן נעמד מתחת למסך הHD הענק
    לקול ההיטים הצורמים
    , רנדי מחייך חיוך מרושע, לרנדי יש מיק' ביד ימין ואורטון מתחיל להתקדם אל עבר הזירה, רנדי נעמד מול הזירה, נכנס לזירה בהחלקה מתחת לחבלים ורנדי נעמד במרכז הזירה ומחכה שתגובות ההיטים ייפסקו.

רנדי אורטון: טיפשים שכמכם אתם יכולים לשתוק **ההיטים מתחזקים** טוב אני באתי להגיד שבראיין קנדריק הוא בכלל לא ברמה שלי כי אני הוא ה...

הדיבור של אורטון נקטע ורואים את בראיין קנדריק נכנס לארנה כאשר לבוש מעיל עור לבן עם פרוות נמר בצדדים ותחתוני האבקות לבנים, קנדריק נכנס עם מיק' ביד ימין כאשר בראיין קנדריק מתקדם אל הזירה והוא אומר שאף אחד לא יעצר אותו כי אולי לפני זה הוא לא היה הכי טוב אבל עכשיו אני פה בשביל לזכות באליפות העולם ובראיין קנדריק נכנס לזירה, הוא עולה במדרגות ונכנס בין החבלים ונעמד מול אורטון.

מהלך הקרב:
    בתחילת הקרב רנדי ובראיין נעמדים בפייס אוף אך לאחר מכן בראיין מנסה לתקוף את רנדי בהפתעה אך רנדי מוכן לזה וכאשר בראיין מנסה לקפוץ מהTB בקלוזליין ורנדי מתחמק ובראיין נופל על מזרן על הזירה ורנדי ישר רץ להצמיד 1... בראיין לא זז 2... ובראיין מתחמק ורנדי קם ומרים את בראיין וכאשר רנדי מרים את בראיין לסופלקס בראיין מתחמק ובועט לרנדי בבטן ורנדי מספיק לתפוס את רגלו של בראיין ובראיין קופץ ונותן בעיטה עם רגלו השנייה בעורפו של רנדי ורנדי נופל ובראיין מרים את רנדי ומסתובב עם גב אל רנדי ותופס עם ידיו בצווארו של רנדי ורץ לכיוון הTB ועושה לרנדי את הסלייקד ברייד ומצמיד 1...2...3...

המנצח: בראיין קנדריק!

בראיין קנדריק בורח מהזירה במהירות כאשר רנדי קם ומסתכל על בראיין קנדריק ותופס בראשו ולא מאמין שהפסיד ובראיין קנדריק צועק "אני אלוף העולם הבא של הTNA" והקהל מגיב לבראיין בהיטים צורמים אך נראה שבראיין לא מתייחס ויוצא מהראנה כאשר רנדי אוכל את עצמו בזירה מוגם כן הוא עושה את דרכו אל הבקסטייג' לקול ההיטים הצורמים.

מאחורי הקלעים:

רואים את טוד גרישהם עומד מאחריו של פלזמה 29" אינץ' שרץ בה הטרון של IMPACT והמצלמה מתרחקת ורואים שהאלק הוגאן מתקרב ונעמד ליד טוד גרישהאם והמצלמה מתקרב בקלוז-אפ.

טוד גרישהאם: שלום לך הוגאן איך אתה מרגיש היום?
    האלק הוגאן: שלום, ותודה שאתה שואל אני מרגיש מצוין.
    טוד גרישהאם: האלק יש לי שאלה האם אתה מרגיש מאויים?
    האלק הוגאן: מאויים? ממה בדיוק מתאבק טב ומיוחד כמוני יכול להיות מאויים?
    טוד גרישהאם: לא יודע בכל זאת הרוסטרים התערבבו ויש כאן הרבה אחרים.
    האלק הוגאן: ומי מהאחרים האלה יכול לתת לי הרגשה מאיימת?
    טוד גרישהאם: לא יודע חשבתי אולי ג'ון סינה נתן לך הרגשה מאיימת?
    האלק הוגאן: מה? ג'ון סינה הוא כולה ילד אני זוכר כשעזבתי את הWWE הוא כולה בא לשם הוא ילדון קטן.
    טוד גרישהאם: טוב. נראה שאתה צודק אבל גם יש סיכוי שהקברן נותן לך הרגשה מאיימת?
    האלק הוגאן: מה? הקברן הוא כולה איש שחושב שהוא מת ואם יקרה לי משהוא איתו...
    טוד גרישהאם: **טוד קוטע את האלק הוגאן** אבל בכל זאת יש הרבה שמדברים בהתחלה לאחר מכן את יודע מה קורה?
    האלק הוגאן: קודם כל ההרבה האלה זה הם ולא אני כי אני יודע שכל מקרה שיקרה לי יסתיים לטובתי אז אנדרטייקר אתה מעפן!

בזירה:

רואים את כריסטיאן נכנס לארינה כאשר הוא לבוש במכנס האבקות שלו מגפי ההאבקות שלו וללא חולצה מסתכל על הקהל שמגיב לו בהיטים אדירים וכריסטיאן הולך לכיוון הזירה ומחייך בדרך ומסתכל על הקהל ועושה טאונט של חגורה וכאשר כריסטיאן נכנס לזירה הוא עולה על הTB ועושה את הטאונט שלו והקהל מגיב בהיטים וכריסטיאן בשביל לעצבן את הקהל שוב עושה את הטאונט שלו ומקבל היטים יותר חזקים וכריסטיאן יורד מהTB והולך לפינה שלו.

רואים את אדי גואררו נכנס אל הארינה עם המכונית המקפצת כאשר ריי מיסטריו יושב לידו והם נעמדים בבמה ממש לפני הרמפה ויוצאים מהאוטו לקולות הפופים האדירים וריי מיסטריו ואדי גואררו עושים את דרכם לזירה ואדי גואררו עושה טאונט של חגורה כאשר כריסטיאן מסתכל עליו ומתעצבן וריי מיסטריו מצביע על אדי גואררו וריי מיסטריו אומר "אדי גואררו הוא המתמודד לאליפות הX דוויז'יון" ואדי נכנס לזירה וריי נשאר לחכות לו מחוץ לזירה.

רואים את שון מייקלס נכנס לארינה מסתכל על הקהל ומסתכל על כריסטיאן ואדי גואררו ומחייך ואומר שהקרב הזה הופך לקרב ללא חוקים וכריסטיאן לא מאמין ואומר שזה לא הוגן ומייקלס אומר שעוד מילה אחת וזה הופך להיות הנדיקפ לN1ב וכריסטיאן לא מאמין למשמע אוזניו ומייקלס יוצא מהארנה לקול הפופים האדירים.

מהלך הקרב:בתחילת הקרב השליטה הייתה בצד של אדי גואררו ואדי לא הפסיק להרביץ לכריסטיאן וכל פעם עד שכריסטיאן תפס שליטה על הקרב ריי מיסטריו התערב ועשה משהוא לכריסטיאן עד שכריסטיאן הביא כיסא ממתחת לזירה והביא לריי מיסטריו בגב ונכנס איתו לזירה והביא אותו בכל כוחו לאדי גואררו בראש וכריסטיאן מצמיד 1... אדי גואררו לא זז 2... אדי גואררו לא זז 3. השופט כמעט הנחית את ידו על מזרן הזירה אך ריי מיסטריו הצליח להטיח את הכיסא בגבו של כריסטיאן וברח מהזירה וכריסטיאן הרים את אדי גואררו ועשה לו את האנפרייטר ולאחר זה כריסטיאן קם ובא להצמיד את אדי גואררו ומקבל עוד פעם כיסא בגב וריי מיסטריו מצמיד את אדי גואררו 1...2...3...

המנצח: ריי מסטריו!

ריי מיסטריו בורח מהזירה וחוגג את נצחונו לקול התגובות המעורבות אך לרוב היו היטים יותר מפופים וריי מסמן חגורה במותניו ומסתכל על כריסטיאן ועל אדי גואררו שקם ורק עכשיו מבין מה קרה וכריסטיאן תופס בראשו ומתחיל לאגרף את מזרן הזירה מספר פעמים ולאחר מכן כריסטיאן לא מבין איך זה קרה והוא יוצא ומהזירה וצועק "אני המתמודד מס' 1" לריי מסטריו שעומד מתחת למסך הHD הענק וריי מיסטריו מחייך ועושה לכריסטיאן ביי ביי עם יד ימין ועושה טאונט של חגורה ויוצא מהארינה.

מאחורי הקלעים:

רואים את האלק הוגאן הולך בגאווה בבקסטיג' של IMPACT ופתאום אנדרטייקר עוצר אותו ואומר לו "תגיד אני לא מפחיד אותך?" והאלק הוגאן צוחק ומתחיל להתאגרף בו והקברן לא מוותר והחולצה השחורה של האלק הוגאן שכתוב עליה "IMPACT WRESTLING" נקרעת האל הוגאן פתח לאנדרטייקר את הראש ומלא מאבטחים ואנשי צוות מגיעים להפריד ומרימים את אנדרטייקר מהרצפה והוא אומר ולהאלק הוגאן "אתה עוד תמשמע ממני!" והאלק הוגאן צועק לו "עם אני יתעסק בך אתה באמת תמות ולא רק האיש המת בכאילו הבנת?" ורואים את האלק הוגאן נרגע והולך ללוקר רום שלו.

בזירה:

רואים שנכנסת דמות עם כובע שחור שמכסה את פנוי ומעיל שחור עד הרגליים והבנאדם מרים את ראשו ורואים שזה אנדרטייקר שמתקדם אל עבר הזירה בצעדיו האיטיים ומסתכל לצדדים והקהל מריע בפופים אדירים ואנדרטייקר עולה במדרגות הזירה ונכנס בין החבלים ומסתכל על אביס שמתפרע ואנשי האבטה מחזיקים אותו ליד שולחן השדרנים ואנדרטייקר מוריד את הכובע שלו ואת המעיל ונותן לשופט שנותן לאנשי ההפקה והתאורה חוזרת למצבה הרגיל ורואים שיש לאנדרטייקר תחבושת במצחו מהמקרה עם האלק הוגאן שקרה בבקסטייג' ואביס נכנס לזירה.

מהלך הקרב:בתחילת הקרב רואים את הקברן בעמידה שלו ואביס רץ אליו בקלוזליין ואנדרטייקר קם מהר ואביס רץ אליו שוב ואנדרטייקר שוב פעם קם מהר ואביס שוב פעם רץ אל אנדרטייקר בקלוזליין ואנדרטייקר נופל ואנדר טייקר מנסה לקום אך אביס דורך על ראשו ובועט במצח של אנדרטייקר מספר פעם ואנדרטייקר מתפתל מכאבים ולאחר מכן אביס הביא את הקרש אץ עם המסמרים ונכנס איתו לזירה ומכה עם הקרש שלו בבטנו של אנדרטייקר ואנדרטייקר נופל על ברכיו ואביס מצמיד 1.. ואנדרטייקר משתחרר בקיק אפ ואביס קם ומרים את הקברן ולאחר מכן הקברן מרים את אביס לטומבסטון אך נשמע השיר של הוגאן ואביס מתחמק ושולח אותו לחבל ועושה בלאק הול סלאם ומצמיד 1...2...3...

המנצח: אביס!

אביס קם ומרים את הנבוט שלו ביד ימין ומסמן שהוא ניצח ועולה על הTB ועושה את הטאונט שלו ומצביע על הקברן וצוחק ואביס לוקח מיק' ואומר שהוא ינצח כל אחד שיבוא אליו והוא אלוף העולם של הTNA הבא ואביס יור מהTB זורק את המיק' על מזרן הזירה ויוצא מהזירה ומתקדם אל עבר היציאה מהארנה לקולות ההיטים הנוראים ויוצא מהארינה.

מאחורי הקלעים:

רואים את הביג שואו נכנס למשרד של שון מייקלס וטוען שהוא מתאבק של ME והוא מתלונן שהוא לא מקבל ME ושון מייקלס אומר לו שאם הוא רוצה ME שילחם עכשיו מול האלק הוגאן וביג שואו אומר תודה ויוצא מהמשרד שלו ורואים את ביג שואו עושה את דרכו לכיוון הארינה ושומעים שהאלק הוגאן כבר בזירה לפי הפופים האדירים וביג שואו מסתכל בLCD "31 אינץ' ורואה את האלק הוגאן עושה את הטאונטים שלו ושובר את הפלזמה וצועק אני יותר טוב ממך הוגאן והקברן בדיוק עובד ליד ביג שואו ואומר לו כדאי לך לנצח וביג שואו לא מבין מה קורה

בזירה:

הביג שואו נכנס לארינה לבוש בבגד ההאבקות שלו בצבע צבעי וכובע גרב צבאי שתואם לבגדי האבקות שלו וביג שואו מסתכל על האלק הוגאן בעצבים ומתחיל להתקדם לזירה וכאשר הוא הולך ברמפה הוא מחלק כיפים לאוהדים שיושבים בשורות הראשונות וביג שואו שואו מוריד את הכובע שלו ושם אותו לילד על הראש ומתקדם אל הזירה לקולות הפופים האדירים וביג שואו עולה מדרגות לזירה ונכנס לזירה בין החבלים ומסתכל על הוגאן שבפינה ומרים את יד ימין שלו כטאונט שלו ומודיעים שהקרב הזה יהיה על אליפות העולם של הTNA והקהל מריע בפופים אדירים.

מהלך הקרב: בתחילת הקרב ביג שואו רץ אל הוגאן כל הזמן אך הוגאן רק התחמק וביג שואו כבר לא ידע מה לעשות עד שעלה על פינת הTB וניסה לקפוץ על הוגאן לאחר שהפיל אותו והוגאן התחמק וביג שואו קפץ על מזרן הזירה והוגאן חיכה שביג שואו יקום וכאשר ביג שואו קם הוגאן שחרר לו מספר אגרופים לפנים ולאחר מכן ביג שואו שלח את הוגאן לחבלים וכאשר הוגאן חוזר מהחבלים הוא חוזר אל הביג שואו באקס בומבר ולאחר מכן משתולל ועשה לביג שואו את הגיולנטין לג דרופ ומצמיד 1...2...3...

המנצח: האלק הוגאן!

הוגאן קם ומקבל את אליפות העולם של הTNA ולוקח אותה ועולה על הTB ומרים את האליפות לאוויר ומסתכל על הקהל שמגיב בפופים אדירים והאלק הוגאן יורק מהTB ורואה שביג שואו מתחיל להתאושש והודאן מחייך, מראה את האליפות לכולם ויוצא מהזירה ופתאום נשמע גונג... וחושך מוחלט באולם ולאחר כמה שניות האור חוזר ורואים את אנדרטייקר שוכב והוגאן לידו והודאן מבקש מיק' ואומר "אתה מנסה להפתיע אותי, אני הבאתי לך את החגורה בראש למרות החושך" והוגאן מרים את האליפות וזורק את המיק'.

*התכנית יורדת משידור*

ספוילר:
    הפוסטר לPPV הבא MITB:
    ספוילר:

ספוילר:

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

אימפאקט:
    הסרטון פתיחה היה מעולה! אתה הכנת? הקרב הראשון היה מפתיע במיוחד. קנדריק מנצח את אורטון. הקרב הזה פותח משהו חדש . אולי ג'ימיק חדש או אולי פיוד. הראיון היה מעולה. הקרב המשולוש היה אגדי. שלושה מתאבקים ענקים בקרב על הטוען לכתר לאליפות . ריי ניצח. עוד הפתעה ביומן. המאחורי הקלעים בין אנדרטייקר להאלק הוגן היה מעולה ! מקווה שיפתח בניהם פיוד ! אביס מנצח את הקברן ? הפעם הורדת מהערך של כל המתאבקים המוכשרים שאני מכיר. חבל. אבל .... אולי זהו עידן חדש ? כאן נתת למתאבקים החדשים יותר לנצח. אולי אתה רוצה להוכיח משהו? אבל הקרב השלישי היה גדול. קרב מפלצות , קרב ענקים ואביס מנצח ומקבל פוש . השיר של הוגן נשמע בזירה. עוד חלק קטן מהפיוד שעזר מאוד לקידומו ! והנה הגענו לקרב על אליפות העולם. ביג שואו נגד האלק הוגן !!! בקרב גדול ניצח האלק הוגן !!!!! שמח לראותו אלוף עולם עוד פעם. מעניין מה יהיה בהמשך !!!

הספויילרים:
    (תסמן את החלק הלבן שבין הקווים)
    ==== הפוסטר לMITB מעולה. ====

לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ

תודה על התגובה!!!

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

ברירת מחדל חייב?פרק ענק אחי!

ואווווו,איזה פרק אחי.
    הוגאן וטייקר בריב?הוגאן מנצח,טייקר מפסיד,שואו מפסיד,אביס מתאבק מצוין אפילו מול טייקר הוא ניצח כל הכבוד,יופי של ניצחון של ריי,שון אצלך GM?מצטער שהגבתי רק עכשיו לפחות הגבתי אבל חח,אתה הגבת לי גם,אתה אחד הטובים בלעשות יומן חח,ומציע לך להוריד את כל האלה מהיוטיוב זה סתם כזה תגיד למשל השיר של גולדברג נשמע ותיתן לינק או משהו או בלי לינק,או השיר של אביס,פוסטר של MITB ענק,האירוע הבא אצלי הוא גם MITB כל הכבוד פרק ענק אחי!!מחכה לפרק הבא,ואני עובד על הפרק שאני אפרסם אותו אשמח אם ב"ה תגיב,ואחי....אין מה לשפר חחחחח.
    וואלה?גוגל?

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

טוב נתחיל...

הפתעה גדולה עם בריאן קנדריק ורנדי אורטון ואני אישית קיבלתי הלם כשריאיתי שבריאן ניצח. מקווה שתחזיר את אורטון לשגרה
    סגמנט טוב של האלק הוגן שלא מפחד משום דבר!
    מאוד לא אהבתי שנתת למיסטריו כי אדי וכריסטיאן ישלהם הרבה מה לתת...
    נמאס לי מההפתעות כמו שהעברת את אנדרטייקר ל-TNA במקום להשאירו בראו ואפילו לתת לו הפסד ראשון אבל זאת דעתך אני לא צריך להגיד לך כלום...
    מאודדד אהבתי את הקרב עם האלק הוגן נגד ביג שואו ועשית עלי רושם!

8/10 זה הציון לפרק... בהצלחה בהמשך

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ

זהו הקארד לתוכנית RAW הקרובה:

* כריס ג'ריקו נגד סטינג - N1C לאליפות ארה"ב

* מיסטר אנדרסון נגד ג'ף הארדי - קרב רגיל

* אנדרה הענק נגד קיין - קרב ענקים

* CM פאנק נגד בטיסטה - קרב רגיל

============================================================================

**עדכונים**

*לפי השמועות שהגיעו לאוזנינו התכנית הקרובה תתקיים באשקלון והקהל האשקלוני השתגע כאשר שמע על זה!!!

*ויש שמועה שדימה הולך להרוס את הארגון כי לפע השמועה בPPV הקרוב MITB לא יהיו קרבות MITB ועושים הפגנות זועמות סביב ביתו של דימה ודימה כמובן מכחיש פרשה זאת.

*הרייטינג של תכנית IMPACT האחרונה היה גבוה ואפילו טוענים שגבוה מדי ויש טענה לפרשת שוחד בקרב אנשים.

*יש שמועה שקיין הולך להכנס לפיוד ארוך טווח עם בטיסטה וגם אולי הפיוד יגמר בקרב חוזה שהמפסיד עוזב את הארגון או שעובר רוסטר.

*לפי השמועות נראה כי הפיוד בין האלק הודאן והקברן יכול להתגלגל למקומות לא נכונים מההנהלה נמסר כי הפיוד התחיל בצורה מסוכנת מדי ואולי גם יפרידו בין הקברן להאלק הוגאן יש סיכוי שאחד מהם ישלח לרוסטר אחר או שהפיוד ירגע קצת לבינתיים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

נתחיל...

קארד מעניין אבל דפקת תמונה מצחיקה חבל"ז של קיין חחחחחחחחחחחחחחח!
    ברור שהקהל האשקלוני ישתגע על זה אבל מעניין מה יקרה אם טיל יפגע באצטדיון...
    עאלק בלי קרבות MITB בספיישל MITB אני שלחתי אנשים שיפגינו
    הרייטינג מצוין
    קיין ובאטיסטה לא נשמע כמו פיוד חזק כמו שאומרים אבל בהצלחה...
    והאלק הוגן ואנדרטייקר תעביר את אנדרטייקר לראו זה פיוד חזק

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

החדשות מעולות !!! תבואו גם לחולון !!! חחחחחחחחח

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

קודם כל, אחלה של דראפט. עשית משהו שלא הרבה אנשים עושים וזה מצריך מילה טובה. בדרך כלל, כשאנשים לא מרוצים מהרוסטר שלהם, הם שוכחים שהם יכולים לעשות דראפט ואז הם פותחים יומן חדש, מה שגורם להם לאבד את המומנטום, את התגובות ואת העניין מצד הגולשים. אז להתחיל עם אחד זה די מרענן.
    לגבי התוכנית, אני צריכה כנראה להתרגל לפיודים האלה, כי נראה שבחרת את כל המנצחים "הלא נכונים", ויכול מאוד להיות שזו תוצאה של נסיון להוציא מאנשים תגובות שפתאום אורטון או טייקר מפסידים. אז יקח לי קצת זמן עד שאני אעקל מי נגד מי ואיפה כל אחד נמצא ברוסטר. אז בנימה זו, אין לי עדין תגובה מוחצת.
    החדשות משעשעות, עלאק יש חשד לנתינת כספים. מה הלאה? חלוקת כדורים פסיכיאטריים כמו באח הגדול? זה יכל להיות גדול אם זה היה המצב. תמשיך ככה ובהצלחה.

לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ

כן בא בן אדם מוזר לבקסטייג' וחילק אקסטות וטריפים למתאבקים חחחXD

לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ

ברירת מחדל מה דעתכם על האווטרים החדשים ליומן?

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

נדירים ביותר !!! יש המון הילים ופחות פייסים.
    אשמח אם תגיב לי ביומן... (פורסם פרק 1)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,011 | הודעות: 8,173,598 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect