*מנגינה מוזרה נשמעת*
התאורה משתנת לצבע אדום, שחור והבהובים לבנים. שני המסכים נדלקים. על המסך הקטן יש דגל ישראל. המסך הגדול מתחיל לשדר את הקליפ של דימה. ורואים את דימה מחתים את כל המתאבקים וכל תהליך הבנייה שהארנות עברו. רואים את דימה עם מכנס ג'ינס, ללא חולצה וכובע גרב. רואים את דימה מרים את הכובע גרב ומתחת לכובע יש גולגולת במקום פנים. רואים את דימה שר ברחובות ואז רואים אותו עושה כל מיני סידורים בארנה ומוחצה לה. רואים את דימה אומר משהוא למתאבק ונכתב בכתב "תמשיך ככה ואתה תמצא את עצמך מחוץ למקום הזה!". רואים את דימה מציג את האליפויות במסיבת העיתונאים. רואים את דימה צועק כמו מטורף ומנער את ראשו, רואים את דימה תופח על החזה שלו כמו גורילה ורואים את דימה מסתכל על המצלמה במבט אכזרי.
Ghettobass, Ghettobass, Ghettobass**
Ghettobass pumpt pumpt auf dem Asphalt
Ghettobass, Ghettobass, Ghe-Ghe-Ghettobass
**Ghettobass pu-pu-pumpt auf dem Asphalt
הרמפה מתמלאת בעשן סמיך, לפתע פורצים מטחי זיקוקים מכל עבר באולם וממלאים את האולם החגיגי בריח של חומר נפץ. הקהל לא נשאר אדיש והוא מחזיר לדימה בקריאות עידוד על מנת לתת לו תחושה טובה. הקהל לא נאלץ לחכות יותר מידי זמן כי דימה ישר יוצא אל הארנה. דימה עומד על הבמה כאשר ראשו מסתכל על הקהל במבט מרוצה. דימה מרים את יד ימין לאוויר ושואג בצעקה אדירה כאשר הקהל יוצא מגדרו. דימה מחייך חיוך מלא סיפוק אבל במהרה החיוך הזה נמחק ודימה נהיה רציני. הרמפה מתמלאת עשן וכאשר העשן מתפוגג ניתן לראות שדימה לא לבדו ומי שעומדת לידו היא רוסיטה. דימה לבוש בג'ינס כחול משופשף, גופייה שחורה עם שרוולים ארוכים, על ראשו יש כובע גרב בצסע ירוק צבאי שמכסה וחולצה על הגופייה בצבע תואם לכובע ומצוייר על זה זקן מעשן. דימה מתחיל להתקדם לעבר הזירה. דימה מגיע לזירה. דימה עולה על המדרגות של הזירה ורוסיטה אחריו. דימה נכנס בין החבלים וגם כן רוסיטה אחריו. דימה ורוסיטה נעמדים באמצע הזירה כאשר טריפל H ושון מייקלס שקמים משולחן השדרנים הפנוי ומתקרבים לזירה ועולים במדרגות ונכנסים בין החבלים וטריפל H ושון מייקלס נעמדים לידו. השיר של דימה נפסק, התאורה חוזרת להרגלה והמסכים משדרים מה שקורה לייב. טריפל H מבקש 3 מיקרופונים מעובדי ההפקה שמביאים לו 3 מיקרופונים והוא מחלק בין כולם את המיקרופונים.
דימה: פשש איזה קהל יש לנו פה **פופים** כן ואנחנו באנו לפה במטרה אחת והיא להציג את הGM'S של 2 הרוסטרים שתכירו אותי המנכ"ל של הארגון הזה ואת אשתי היפה רוסיטה ושתדעו עם המילה שלנו אי אפשר להתווכח ואני שמח להיות פה בהיכל נוקיה בתל אביב **פופים אדירים** אני יודע שתכנית הפתיחה היא כאן בארץ הקודש שלנו כי כולנו יהודים **פופים** טוב אני באתי להציג בפניכם את "מלך המלכים" טריפל H הGM של RAW **פופים** טריפל אני רוצה לברך אותך מזל טוב **דימה לוחץ לטריפל את היד אומר לו "בהצלחה" והקהל מגיב בפופים** וכמובן אני רוצה גם לברך את "שובר הלבבות" שון מייקלס שהוא כמובן הGM של הTNA **פופים** ומייקלס גם לך כמובן שמגיע מזל טוב **דימה לוחץ לטריפל את היד אומר לו "בהצלחה" והקהל מגיב בפופים** וכמובן אתם כבר הבנתם שאני המנכ"ל והבעלים של הארגון הזה ואנחנו ארגון האבקות הראשון שפועל בישראל וכמובן שכל המתאבקים הכי טובים מכל הזמנים נמצאים כאן טוב חברה יצאנו לפה לחלק את המתאבקים לרוסטרים והנה הרוסטרים שעלו בהגרלה.
**המסך נדלק**
=======================================================
**המסך נכבה**
דימה: טוב אלו הרוסטרים של הארגון החדש שלנו ואני מבטיח לכם שהאבקות בידורית כמו פה עוד לא הייתה!
Ghettobass, Ghettobass, Ghettobass**
Ghettobass pumpt pumpt auf dem Asphalt
Ghettobass, Ghettobass, Ghe-Ghe-Ghettobass
**Ghettobass pu-pu-pumpt auf dem Asphalt
רואים את דימה ורוסיטה יוצאים מהזירה ועושים את דרכם לבקסטייג' וטריפל ושון נשארים מזירה ומסתכלים אחד על השני במבט מרושע והתכנית יורדת משידור.

ציטוט ההודעה

ספוילר: